Yanlardan bende yirtiyorum. Ama kaka yapinca bezi toplayip paket haline getirmek cırt cırtlı ya göre daha zor . O yüzden çok sevemedim. Bide külot bez kış için değil de yaz için. Çünkü her defasında giydirmek için külotlu çorap picama hepsini çıkarmak gerekiyor.Külot bezde , yanlardan yirtiyosun. Açılıyor. Yani külot gibi giydiriyon ama çıkarırken yanlardan yırtma yerleri var. 3 saniyede çıkar 3 saniyede giydir şeklinde. Ben çok memnunum. Kakada problem olmuyor bu sebepten
Ben de bunu istiyorum ama benim oğlan akşam 9da 10da uyuyunca hep iki saat sonra kalkıp gece 3e kadar oturuyor.Ben tek uykuyla akşam erken yatsın istiyorum. Sabah 7 en geç 7.30 da ayakta olsun öğle uykusuna 12 de başlasın iki saat uyusun sonrası gece uykusu olsun ve mümkünse en geç 21.00 de uyusun .
Maşallah de canımBenim oğlum tek uyku yapıyor ama 2 saat uyuyor. Sabah 9 buçuk 10 gibi uyanıyor 1e yakın uyuyor 2 saat sonra kalkıyor gece de 1e kadar uyursa şanslıyım
Ama artık sallamıyorum uyusun diye. Yan yana yatıyoruz sarılıp uyuyoruz
Bir hatadır geceleri deliksiz uyuduğu geceler oldu. İnanamıyorum. Bazen de uyanıp oturuyor sonra hop geri yatıp uyuyor hiç ağlama sızlama yok. Öok şaşkınım. Hepböyle uyusu geceleri daha ne isterim. Bir tek dün yatana kdar eli hep ağzındaydı. Elinin tersiyle sürekli dışarıdan dişlerini kaşımaya çalıştı. Dedim gece sabahçıyız gene. Ama bir kere uyandı ağladı ağrı kesici verdim yatağa koyar koymaz deliksiz uyudu yine
Son atak haftası 75. Hafta ondandır az sabredicez canım... dişleriniz çıkmış ne güzel darısı başımızaMErhaba kızlar.
Bazılarınız uykusuzluktan bahsetmiş.
Bizimde zaten iyi olmayan uykularımız yine berbat oldu geceleri 4den sonra uyku muyıu yok tamamen açılıyor uykusu. Gece emmesini kesen bebekler uyur demişlerdi. 2 ay oldu gece emmesini keseli ama hala uyanmalarımız ful gaz devam. Açıkçası emerken rahatmışım bu sefer ful kucakta gezme yada sallama şeklinde gidiyoruz . Bel sırt kalmadı 13 kilo bebeğe kim dayanır saatlerce. Bitik durumdayım. Diş değil bizim bütün dişler de çıktı. Son 2 gündür uyku açılması saat gece 2ye kadar geriledi. Hep böyle mi gidecek ya resmen uyumadan ertesi güne başlıyoruz. Kpss çalışıyorum gece 1e kadar. 4den sonra da kızımın uykusu açılıyo uyumaya vaktim yook((
Benim kızım 9.2 kilo şuanda prima primium care 3 no kullanıyoruz hala var mı 3 no kullanan bilmiyorumNormal bez bağlayamiyorum. 1 saniye bile durmuyor. Havada giydiriyoz bezi. Asla sırt ustu yatmıyor ve ne yapsak oyalanmiyor
Bak ne güzel Allah işleri yoluna koyuyor. Maşallah diyelim. Nazarimiz değmesinBenim oğlum tek uyku yapıyor ama 2 saat uyuyor. Sabah 9 buçuk 10 gibi uyanıyor 1e yakın uyuyor 2 saat sonra kalkıyor gece de 1e kadar uyursa şanslıyım
Bir hatadır geceleri deliksiz uyuduğu geceler oldu. İnanamıyorum. Bazen de uyanıp oturuyor sonra hop geri yatıp uyuyor hiç ağlama sızlama yok. Öok şaşkınım. Hepböyle uyusu geceleri daha ne isterim. Bir tek dün yatana kdar eli hep ağzındaydı. Elinin tersiyle sürekli dışarıdan dişlerini kaşımaya çalıştı. Dedim gece sabahçıyız gene. Ama bir kere uyandı ağladı ağrı kesici verdim yatağa koyar koymaz deliksiz uyudu yine
Biz de öyle bi dönem yaşadık 3 hafta sürdü sonra yavaş yavaş düzeldi. Yani diş olsa da olmasa da bu dönem böyle bi şey var.MErhaba kızlar.
Bizimde zaten iyi olmayan uykularımız yine berbat oldu geceleri 4den sonra uyku muyıu yok tamamen açılıyor uykusu. Gece emmesini kesen bebekler uyur demişlerdi. 2 ay oldu gece emmesini keseli ama hala uyanmalarımız ful gaz devam. Açıkçası emerken rahatmışım bu sefer ful kucakta gezme yada sallama şeklinde gidiyoruz . Bel sırt kalmadı 13 kilo bebeğe kim dayanır saatlerce. Bitik durumdayım. Diş değil bizim bütün dişler de çıktı. Son 2 gündür uyku açılması saat gece 2ye kadar geriledi. Hep böyle mi gidecek ya resmen uyumadan ertesi güne başlıyoruz. Kpss çalışıyorum gece 1e kadar. 4den sonra da kızımın uykusu açılıyo uyumaya vaktim yook((
MErhaba kızlar.
Ah, her annenin hayaliBenim oğlum tek uyku yapıyor ama 2 saat uyuyor. Sabah 9 buçuk 10 gibi uyanıyor 1e yakın uyuyor 2 saat sonra kalkıyor gece de 1e kadar uyursa şanslıyım
Ah canım çok geçmiş olsun. Hastalık ateş bir yana no damar yolu bulma çabaları zaten ayrı bir üzüntü sebebi. İnşallah daha erken toparlar . Sen kendini çok üzme en azından sebebi belli çaresi var.Kucuk bebeğim idrar yolu enfeksiyonu oldu. Hastane kalacağız 5 ila 7 gün cok üzgünümAteşten damar yolu bulamadılar o agladi ben agladim
Çok geçmiş olsun kıyamam canim oğlana kim bakcakKucuk bebeğim idrar yolu enfeksiyonu oldu. Hastane kalacağız 5 ila 7 gün cok üzgünümAteşten damar yolu bulamadılar o agladi ben agladim
Öyle ama elimde değilAh canım çok geçmiş olsun. Hastalık ateş bir yana no damar yolu bulma çabaları zaten ayrı bir üzüntü sebebi. İnşallah daha erken toparlar . Sen kendini çok üzme en azından sebebi belli çaresi var.
Sagol canmÇok geçmiş olsun kıyamam canim oğlana kim bakcak
TEk uykuGündüz kaç uyku yapıyor
Çok geçmiş olsunKucuk bebeğim idrar yolu enfeksiyonu oldu. Hastane kalacağız 5 ila 7 gün cok üzgünümAteşten damar yolu bulamadılar o agladi ben agladim