2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Yanlardan bende yirtiyorum. Ama kaka yapinca bezi toplayip paket haline getirmek cırt cırtlı ya göre daha zor . O yüzden çok sevemedim. Bide külot bez kış için değil de yaz için. Çünkü her defasında giydirmek için külotlu çorap picama hepsini çıkarmak gerekiyor.

Benim oğlum tek uyku yapıyor ama 2 saat uyuyor. Sabah 9 buçuk 10 gibi uyanıyor 1e yakın uyuyor 2 saat sonra kalkıyor gece de 1e kadar uyursa şanslıyım

Ama artık sallamıyorum uyusun diye. Yan yana yatıyoruz sarılıp uyuyoruz

Bir hatadır geceleri deliksiz uyuduğu geceler oldu. İnanamıyorum. Bazen de uyanıp oturuyor sonra hop geri yatıp uyuyor hiç ağlama sızlama yok. Öok şaşkınım. Hepböyle uyusu geceleri daha ne isterim. Bir tek dün yatana kdar eli hep ağzındaydı. Elinin tersiyle sürekli dışarıdan dişlerini kaşımaya çalıştı. Dedim gece sabahçıyız gene. Ama bir kere uyandı ağladı ağrı kesici verdim yatağa koyar koymaz deliksiz uyudu yine

Ben tek uykuyla akşam erken yatsın istiyorum. Sabah 7 en geç 7.30 da ayakta olsun öğle uykusuna 12 de başlasın iki saat uyusun sonrası gece uykusu olsun ve mümkünse en geç 21.00 de uyusun .
Ben de bunu istiyorum ama benim oğlan akşam 9da 10da uyuyunca hep iki saat sonra kalkıp gece 3e kadar oturuyor.

MErhaba kızlar.
Bazılarınız uykusuzluktan bahsetmiş.
Bizimde zaten iyi olmayan uykularımız yine berbat oldu geceleri 4den sonra uyku muyıu yok tamamen açılıyor uykusu. Gece emmesini kesen bebekler uyur demişlerdi. 2 ay oldu gece emmesini keseli ama hala uyanmalarımız ful gaz devam. Açıkçası emerken rahatmışım bu sefer ful kucakta gezme yada sallama şeklinde gidiyoruz . Bel sırt kalmadı 13 kilo bebeğe kim dayanır saatlerce. Bitik durumdayım. Diş değil bizim bütün dişler de çıktı. Son 2 gündür uyku açılması saat gece 2ye kadar geriledi. Hep böyle mi gidecek ya resmen uyumadan ertesi güne başlıyoruz. Kpss çalışıyorum gece 1e kadar. 4den sonra da kızımın uykusu açılıyo uyumaya vaktim yook ((

Maşallah de canım tek isteğim kızımla sarılıp uyumak ama pek atak olduğu için zor görünüyor... biz dişlerden mahvolduk bu hafta azı mağduruyuz doğumdan beri en uykusuz haftam

Son atak haftası 75. Hafta ondandır az sabredicez canım... dişleriniz çıkmış ne güzel darısı başımıza

Bak ne güzel Allah işleri yoluna koyuyor. Maşallah diyelim. Nazarimiz değmesin

Biz de öyle bi dönem yaşadık 3 hafta sürdü sonra yavaş yavaş düzeldi. Yani diş olsa da olmasa da bu dönem böyle bi şey var.

Günaydın kızlar gece jyanmalarimiz bitti iki uykuyla devam ediyoruz biz. Bu aralar çok yorgun 3 uyku yapsam onu bile uyur gibi

Gündüz kaç uyku yapıyor

Ah, her annenin hayali

Bizimki inanılmaz memeci. Sabaha kadar memede uyuyor. Bana da inanılmaz düşkün. Yapışık ikiz gibiyiz. Hala evden çalışıyorum ama ofise gidince hep beni arıyormuş. Ananesini çok sevmesine rağmen. Ne yapacağım bilmiyorum

Düşkünlük bizde de var.Babasinda uyumuyor,yemek konusunda ona nazlaniyor istemiyor.Simdi izindeyim,evdeyim ama Agustos sonunda bakiciyla devam edicez ve ben bu işler nasıl olucak hiç bilmiyorum,endişe duyuyorum.Beni unuttuğu tek an etrafta çocuk ya da köpek varsa.

Kucuk bebeğim idrar yolu enfeksiyonu oldu. Hastane kalacağız 5 ila 7 gün cok üzgünüm Ateşten damar yolu bulamadılar o agladi ben agladim
Ah canım çok geçmiş olsun. Hastalık ateş bir yana no damar yolu bulma çabaları zaten ayrı bir üzüntü sebebi. İnşallah daha erken toparlar . Sen kendini çok üzme en azından sebebi belli çaresi var.

Öyle ama elimde değil ınsallah bir an evvel toparlar

Kucuk bebeğim idrar yolu enfeksiyonu oldu. Hastane kalacağız 5 ila 7 gün cok üzgünüm Ateşten damar yolu bulamadılar o agladi ben agladim
Çok geçmiş olsun bilirim o can sıkıntısını ve korkuyu... bir kere olduk hala en ufak ateşten ödüm patlar... çabucak iyileşin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…