2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar biz sabahtan beri atesliyiz. Öğleye kadar max 38di. Öğleden sonra 39u gördük.
1 saat önce yine 39 oldu.

Belli araliklarla 3 defa ılık duş, 3 defa calpol (4 saatte 1) verdim.

Doktoruna yazdım. 72 saatten uzun sürerse ve yeniden 39u görürseniz acile gidebilirsiniz dedi.
Var mı tavsiyeleriniz?

Şuan altında tek bez var. Çıplak yatıyor yani. Eşimle ben başında nöbetteyiz

Çok geçmiş olsun canim.Ates benim artık korkulu rüyam.39 olduğuna göre dis ateşi değildir sanırım,o 38i geçmez dedikleri için.Kendi tecrübemi anlatmadan ateşi yüksek 38,5 veya 39lari görürseniz bence acile gidin canım.Uzaktan ve durumu bilmeden böyle demekte belki basit kalıyor ama enfeksiyon vb durum varsa o belirlenmiş olur.Biz 38 kusurdu acilde serum sonrası ateş eve gelince de 4 saatte bir dönüşümlü calpol ve dolven verdik sürekli.Uykusundan uyandırıpta verdim vakti geldiyse,çok zorlamisti bu durum.Vr sizin de yaptiginiz gibi ılık duş,ince giydirmek...Tekrar çok geçmiş olsun

O da ne ki en son canlı derste ders kitabının sayfasına baktıydım, bilgisayardan kitabı açmak için en son hamileyken okuyordum.
Geçen küçük oğlan çok agliodu. Bende isyan ettim. Oğlum niye ağlıyorsun yeter diye. Büyük oğlum çocuk yetiştirmede mucize çözümler gibi bı kitap var onu buldu getirdi. Anne buraya bakalım burda yaziyodur dedi. Bütün gerginliğim geçti bı anda. Benim bu ara okuduğum kitap kral şakir serisi her gece büyük oğluma okuyorm. Çok sevio. Hayal dünyası genişti zaten. Geçen gelmiş ben aya cikicam diyo. O kadar kolay değil oğlum o iş dedim. Hiç te bile çok kolay dedi. Niye kral şakir bı gün evde kuru fasulye yerken öbür gün Mars'a patates cips ekip paket paket cips yetistirio. Neden olmasın dimi

O da ne ki en son canlı derste ders kitabının sayfasına baktıydım, bilgisayardan kitabı açmak için en son hamileyken okuyordum.
Of of.. Ben de hamileyken birini bitirip öbürüne başlıyordum. Kütüphane evimin karşısında. En son geçen mayıs ayında mı ne okudum. Sonra oğlumun gündüz uykuları kısaldı yürümeye çıktı okuyamaz oldum. Çok özledim kitap okumayı

Acile götürmek istemedim. Covid durumundan dolayı içime sinmedi. Gerci biz de covid olabilir miyiz bilemedim bu ates durumuna bakinca. Ama biz hic evden cikmiyoruz. Esim ve ben evden çalışıyoruz. Yine de belli olmaz, bilmiyorum.

Şuan 00.30da 4.defa Calpol verdik.
Ateşi az bisey düştü diyebilirim. Max 37.7lerde.
Alnı 37.1 civarı, boynu en sıcak yer 37.7

Üstüne kısa kollu tulum giydirdim şimdi.

Siz böyle yazınca panik oldum ama şuan ateşi düştü. Bilemedim

Fitil varsa kullan cnm daha etkili geçmiş olsun

6.hastalık olma ihtimali var. 3 4 ay önce başımıza geldi ateşi ateş düşürücülerle 37. 5 iniyor tekrar 39 a cıkıyordu. 4.gün döküntü olunca doktor 6 hastalık olduğunu anladı.

Ateşi düştüyse sorun yoktur inşallah,içiniz ferah olsun Biz de durum farklıydı bu açıdan ateş artık korkutuyor beni.
Çok garip ateş olayida ya.Kizimin da alnının yan kısımları yüksek orta kısmı biraz daha düşük oluyordu.Asi sonrası da alın normal vücudu ateşli olurdu.Gecmis olsun tekrardan

Selam kızlar. Ishal de baslayinca goturduk hastaneye. Ne mutlu ki kimseler yoktu hastanede. Hemen aldılar.
Oncelikle yanıtlarınız icin tesekkur ederim.
Bağırsakta bakteri şüphesi dediler. Kaka örneği alınıp bakılacak. Soğuk algınlığı, akciğer enfeksiyonu vb bi durum yokmuş.

Bağırsakta bakteri ya da parazit olabilirmiş. Henüz kaka yapmadı. Önceki kakasi Mukuslu ve sıvıydı. Bu şekilde olup bir de ates olursa bağırsak paraziti ya da bakteriden şüphe edilirmiş. Öğrenmiş oldum.

Sonuca göre antibiyotik başlıcaz. Probiyotik de verdi doktor. Şuan ateş hiç yok. Bakalım gecenin ilerleyen saatlerinde ne olacak

6.hastalık olma ihtimali var. 3 4 ay önce başımıza geldi ateşi ateş düşürücülerle 37. 5 iniyor tekrar 39 a cıkıyordu. 4.gün döküntü olunca doktor 6 hastalık olduğunu anladı.

Aa bunu duymuştum ben bi kere. Bakalim döküntüler olacak mi. Takıp edeyim

Benim oğlumda oldu cnm ozaman 11aylikdik inatçı ateş ve sık sık kaka yapıyordu foto çektim çocuk doktoruna gittik direk anladı ilaç verdi cabuk atlatık bol bol yoğurt ver periyotun al mutlaka doktor yazmazsa geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun.

Evet peribiyotik verdi. Çok sağolasın. Dün geceden bu yana ateş yok çok şükür. Sabah da kakasini normal yaptı. Herhalde atlatıyoruz.

Bebisleri kara çıkardınız mı hiz çıktıkkkk Bir insan bu kadar mi sevmez çocuk yüzüne kar geldikce agladi iceri girdik seneye anlar belki
Bizim küçük geçen hafta boğaz enfeksiyonu geçirdi. Sekiz iğne yedi. O yuzden camdan izliyor. Eve legenle kar aldım. Kaşık koydum önüne. Eliyle elledi sevmedi. Sonra kaşıkla oynadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…