2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Iki kucuk cocuk zor degil cok zor ama muhteseemm bisey.Bizde birinde yeni bir gelisim oluyorsa neredeyse es zamanli digerinde de oluyor.Sizde ard arda olacagindan seni neyin bekledigini bileceksin.Bu harika.
Bende senin gibi birseym yeni bebeğim icin içimde kalmis ikizimiz diyorum

Gerçekten Allah kolaylığını veriyor bende buna çok inanıyorum. Gözümde büyüyor açıkcası ama 7 ay sonrasını çok planlamıyorum. Günü gelsin hayırlısı ile nasılsa yaşıycam diyorum. Ama benim şöyle bir sorunun var. Yardımcı olacak hiç kimse yok en büyük ilkokula başladı ve ciddi çaba gerektiriyor ama yinede dediğin gibi zor bir çocuk değil allahtan. O Bana mükafat gibi gelmiş. Çok akıllıdır hiç yormaz beni. Bakalım iki küçük çocuk nasıl olacak. Bazen bunalınca diyorum ki dünyada yalnız 3 çocuk büyüten tek kadın sen değilsin kızım ha gayret.

Kizlar dışı çürümüş o yüzden kendi.kirilip ufalanmış ama.gigsumde.delik açtı acı.cok fazla böyle dış batması yaşayan varmı.ne yapılabilir

Peki ben benim dinlenme hayallerim
Bizimki 23:00 dan önce uyumuyor. Sabah sekizde güne baslio. Gece de iyi zamanlarda dört kere kalkiyo. Kötü zamanlarda onbeş yirmi kere . İlk bebeğimde böyle şeyler anlatan olunca inanmazdım. Abartı derdim. Tamamen gerçek. Gece nasıl seninki. Sabah kaçta güne baslio.

Gece iyi Allah a şükür sabah 7.30 da başlıyo . Bakalım bu gece kaç ta bitiricez bu günü bilmiyorum

Gece iyi Allah a şükür sabah 7.30 da başlıyo . Bakalım bu gece kaç ta bitiricez bu günü bilmiyorum
Ben geçen gün oğlum bugün bari erken uyu diyordum. Saate bir baktım 23:30 olmuş. Eğer uyumak istemezse asla uyutamiyorum. Büyük oğlum bebekken 21:00 da gece uykusuna geçerdi. Ne büyük nimetmis. Biz eşimle her gece Hint filmi izlerdik. Ev işlerim hiç aksamazdi. Şimdi düzen namına bişey kalmadı evde. Şuan bana göre düzen. Çamaşır yemek bulaşık döngüsünden ibaret

Benimki de çok geç yatıyor. Özellikle bu ara geceleride çok kalkmaya başladı. Gece bazen 1 e kadar uyumuyor. Gündüz uykusu da 1 kere ama sabah geç kalkıyor.

Benimki de çok geç yatıyor. Özellikle bu ara geceleride çok kalkmaya başladı. Gece bazen 1 e kadar uyumuyor. Gündüz uykusu da 1 kere ama sabah geç kalkıyor.
Sabah sekiz benim için iyi. Ama gece geç yatması sıkıntı. Bebek yatınca bizde hemen yatağa koşuyoruz. Oturup film izleyelim çay keyfi yapalım vakit kalmıyor. İnşallah senin son numara uykucu olur

Aynen öyle yaaa kendime zaman ayiramamak beni üzüyor. Hiç dinlemiyorum evin düzenini geçtim aksayan hiç bişey umurumda değil artık. Kendim için birşeyler yapmak istiyorum ne güzel Kitap okumaya başlamıştım artık zaman yok

Kitap mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…