- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
Üzme kendini,üzülmemelisin..Kızımında ilk üç dört ayında gündüz uykuları yoktu,çok zorlanıyordum.Buyudukce gündüzler rayına oturdu.Doyduguna emin oldum kilosuna masallah ufaklığınKızlar benim ufaklık gunduz uykuyu bıraktı resmen 2.aya girince. Memede uyuyo, yerine koyunca ağlıyor. Memedeyken sanırsın ki cok derin dalmış. Doymuyor olabilir mi 2 aylık kilosu 6400. Bütün gün memede uyumamam ki diğeride ilgi bekliyo küçükEn istemediğim şeyi yaşıyorum yetememe duygusu...
Cok teşekkür ederim canm icim rahatlıyor sizlerin sayesinde .. o günler gelicek insallah sabırÜzme kendini,üzülmemelisin..Kızımında ilk üç dört ayında gündüz uykuları yoktu,çok zorlanıyordum.Buyudukce gündüzler rayına oturdu.Doyduguna emin oldum kilosuna masallah ufaklığınDiğer yavrucak için ise onunda alışma dönemi,kardeşi biraz daha büyüdükçe paylaşımları da articak.Sen seyrediceksin onlar takilicak.Anneler bebeklerine muhakkak ki yeter..
Şuan bizde o durumdayız usten cikti gibi altdan bekliyoruz cok huysuz agrili cikiyor ates olmadi şükürOğlumun köpek dişleri çıkıyo. Çok huzursuz, ateş, uykusuzluk, iştahsızlık hepsini yaşıyoruz. Gece gündüz mız mız
Bizde zaman zaman ateş çıkıp iniyo Allah tan. Çok huzursuz herhangi bi şeye ağlamaya bi başlıyo susmuyoŞuan bizde o durumdayız usten cikti gibi altdan bekliyoruz cok huysuz agrili cikiyor ates olmadi şükür
Bizde köpek dişi ile azilar beraber çıkmıştı cok zorlanıyorlar ins biran önce patlarOğlumun köpek dişleri çıkıyo. Çok huzursuz, ateş, uykusuzluk, iştahsızlık hepsini yaşıyoruz. Gece gündüz mız mız
İnşallah çünkü bende hal kalmadıBizde köpek dişi ile azilar beraber çıkmıştı cok zorlanıyorlar ins biran önce patlar
Benimkinin de azılar 1 aydır kabarık. Ama henüz patlamadı. Ha patladı ha patlayacak diye sabrediyorum. Bir süre sakinleşiyor sonra yine başlıyorİnşallah çünkü bende hal kalmadı
Azilar çıktı bizde ama köpek dişleri hem beni hem oğlumu kivrandiriyo. Ne huzur kaldı ne uyku gece gündüz bunalımlar da ben de öyleyim. Ondan daha çok ihtiyacım var uyuyabilmeyeBenimkinin de azılar 1 aydır kabarık. Ama henüz patlamadı. Ha patladı ha patlayacak diye sabrediyorum. Bir süre sakinleşiyor sonra yine başlıyor
Köpek dişi hiç kabarmadı bile. Dişler çıkana kadar çok zor oluyor. 2 yaşından sonra anca rahatlıyorAzilar çıktı bizde ama köpek dişleri hem beni hem oğlumu kivrandiriyo. Ne huzur kaldı ne uyku gece gündüz bunalımlar da ben de öyleyim. Ondan daha çok ihtiyacım var uyuyabilmeye
Daha 16 aylık 2 yaşa kadar nasıl dayanicam . Diğer dişlerinde bu kadar zorlanmadık.Köpek dişi hiç kabarmadı bile. Dişler çıkana kadar çok zor oluyor. 2 yaşından sonra anca rahatlıyor
Allah kolaylık versin sanada bebeğine de canimDaha 16 aylık 2 yaşa kadar nasıl dayanicam . Diğer dişlerinde bu kadar zorlanmadık.
Cok normal benimki de ayni. Cunku normal bebekler gibi yurumuyolar ki kosuyolar. Benimki de surekli kosuyor kapi duvar surekli carpiyor. Acele acele yuruyor sanki arkasindan kosturan varKızlar bizimki 16,5 aylik. Yürümeye 14 aylik basladi. Yürüyor hatta hızlı gidiyor epey. Koşar gibi. Ama ev içinde yürürken bazen kapı eşiğine duvara doğru çarpıyor. Yani bu çarpma denge kaybı gibi. Sizde var mı böyle bisey? Yeni yürümesinden kaynaklı dicem ama 2 aydan fazladır yürüyor. Hatta koşacak neredeyse. Denge kaybı yaşaması şu şekilde oluyor. Düz giderken sağa ya da sola dönerken bazen yalpalıyor ve duvara kapı eşiğine falan çarpıyor. Normal mi. Ben mi evham yaptım?
Icimi rahatlattinizCok normal benimki de ayni. Cunku normal bebekler gibi yurumuyolar ki kosuyolar. Benimki de surekli kosuyor kapi duvar surekli carpiyor. Acele acele yuruyor sanki arkasindan kosturan var
Bende ilk basta tedirgin olmustum.sonra inceledim baktim cocuk yurumuyor ki kosuyorIcimi rahatlattiniz
Bizim de aynı yani normalKızlar bizimki 16,5 aylik. Yürümeye 14 aylik basladi. Yürüyor hatta hızlı gidiyor epey. Koşar gibi. Ama ev içinde yürürken bazen kapı eşiğine duvara doğru çarpıyor. Yani bu çarpma denge kaybı gibi. Sizde var mı böyle bisey? Yeni yürümesinden kaynaklı dicem ama 2 aydan fazladır yürüyor. Hatta koşacak neredeyse. Denge kaybı yaşaması şu şekilde oluyor. Düz giderken sağa ya da sola dönerken bazen yalpalıyor ve duvara kapı eşiğine falan çarpıyor. Normal mi. Ben mi evham yaptım?
Oğlumda bi ara öyleydi ama şimdi dili çözüldü her şeyi söylemeye çalışıyor. Bizimki o dönem baba diyodu her şeyeBebislerin kelimeleri ne durumda. Benimki herseye dede diyo . Dayi anne baba nananne. Dalidalidalidaliiiii şarkısıAma genelde dede dede. Dedeleri de duydukça mest oluyo , dedeeeem efendimm deden kurban olsun söyleee fln , bende diyemiyorum ki başka birsey bilmiyor