- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
Bende ayakkabıya önem veriyorum indirim kovalıyorum sürekli :)) adidas spor ayakkabısı ve zaradan kürklü botu var 20 numaradayız ama küçülmek üzereler diyebilirim. Yaza uygun bir spor ayakkabı düşünüyorum 21e geçince sanırım skechers alıcam. Güzel indirimler oluyor sezon ürünleri almıyorum.Kızlar ayakkabı konusunda ne yapıyorsunuz?
Ben 1 beden büyük almıştım onu giyiyor ama hep dusunuyorum. Yürümede sorun yaratır mi ?
Ayaklar da cabuk büyüyor. Kıyafete çok para harcamıyorum. Hatta arkadaşımın çocuğunun verdiği eskileri bile giydiriyorum ama ayakkabıda marka alıyorum. Ayakla ilgili sorun olmasın diye. Sizce gerekli mi marka almak ? Fiyatlar da uçuk yani. Mesela daha uygun mu baksam. Ayakta sorun yaratır mi. Düz taban, yamuk basma vs.
Çocuğun yediği helal, giydiği harammış derler yasiz ne yapiyosunuz?
Cok gülüyorum senin su yazdıklarına ya, kadinin yoksa da içine kurt düşürdün smdi bakBu işler hiç belli olmaz. İsteyince olmaz. İstemeyince oluverir . Korunuyor musunuz. Sütten kesince adet gecikmesi normal gelmedi bana. Ben emzirirken adet olmuyorum. Bikac aydır olmaya başladım. Oda doktor ilaç verdi. Ondan sonra başladı. Ama hala düzenli değil. Emzirme döneminde düzenli adet görüyorsan şuan gecikme normal sayılmaz. Ayyy bilemedim. Hapyy bı ayağını sürttü burda masallah hamislermiz arttı
Ben 2 yaş dolana kadar ortopedik ayakkabı giydiriyordum. Abilerden kalanlar var ama bu iri kıyım çıktı. Ayakları enli ve etli. Diğer abilerin 2 yasta gıydıklerı buna girmiyor.. Pandemi zamanı ugrasmadım. Eski Spor ayakkabılarfan gıyıyır o da dısarı cıkarken.. Bize hedıye geldı Nike ve sketchers onu gıyıyır. Ayak 22 sıkıyor.. Ayakkabı masrafı yok... Biz ğbdırım takıp edıp alırız 2 cocuk buyurdu sıra 3. De..hayat pahalı zaten evdetız dıye artık çöp bıle almıyoruz.. 3 çocugun eğitimi için bırıktiriyorum.. Artık eski oto b... Para harcayan huyum bitti Allaha şükür.. Pandemi de iyi ders oldu... Yedıgı helal gıydıgı haram doğru.. Şimdiden bunlar gelecekte ne yapacak korkusu başladı. Gündüz okul gıbı ders yaptırıyorum, hersey saatli.. Teneffüs yemek saati yarım saatlik oyun saati,, aksam baba gelince serbest bırakıyorum..yoksa baş edemiyorum.. Pandemi bir bit artıkKızlar ayakkabı konusunda ne yapıyorsunuz?
Ben 1 beden büyük almıştım onu giyiyor ama hep dusunuyorum. Yürümede sorun yaratır mi ?
Ayaklar da cabuk büyüyor. Kıyafete çok para harcamıyorum. Hatta arkadaşımın çocuğunun verdiği eskileri bile giydiriyorum ama ayakkabıda marka alıyorum. Ayakla ilgili sorun olmasın diye. Sizce gerekli mi marka almak ? Fiyatlar da uçuk yani. Mesela daha uygun mu baksam. Ayakta sorun yaratır mi. Düz taban, yamuk basma vs.
Canım 2 aylık bebek ne uyku düzeni...sürekli değişken olur o aylar... Ben 3.yü hasta olmadıkça kontrole götürmedim. Sadece saglık ocagı aşı. Asıyq gıdınce ölçtuler o kadar. Pandemi zmnı gerek yok bence.. Özeldekı drum bıle hasta olmadıkça bot kılo ıcın getırme dedi.. Özel muane bıle olsa pandemı zamanı dedi.. Sen de tecrubeludın. Bu aylarda rota yapılıyor... Rotayı verem aşısını zaten drun söyler... Kulak göz muanesi olmuştur.. Ben menenjiti bıle 1 yasından sonra tek doz yaptırdım.. Sonra 1 ay sonrada bexero yapıldı.. O yogun pandemi zamanı menenjıte bıle gıtmedım.. Ama farkı saglık sorunu vardır izlenmesi gerekir o zmn mutlaka götür CnmKızlar sizce şimdiden bir uyku duzeni oluşturmaya calismalimiyim? 2 aylık olduk. Gece emiyor uyuyor yani gce olduğunu biliyor ama memede uyuyor yerine koyuyorum. Henuz erken uyku saatine geçmeyi bilmiyor yani. Birde heray doktor kont götürsem mi? Saglik ocagi evime cok yakin asilari yapiyor boy kilo bakıyorlar. Özele götürüyorum saglik sorunu olmadıkça goturmiyim dedim ama kıyamadım bu ay goturucem yine
Dogru diyorsun canm.. Yarına randevu almıştım iptal edeyim. Bende boyle düşündüm aslında da . Sonradan ilkini her ay gotrdum buna özensiz oluyorum gibime geldi aman yaaa analık delilik ciddenCanım 2 aylık bebek ne uyku düzeni...sürekli değişken olur o aylar... Ben 3.yü hasta olmadıkça kontrole götürmedim. Sadece saglık ocagı aşı. Asıyq gıdınce ölçtuler o kadar. Pandemi zmnı gerek yok bence.. Özeldekı drum bıle hasta olmadıkça bot kılo ıcın getırme dedi.. Özel muane bıle olsa pandemı zamanı dedi.. Sen de tecrubeludın. Bu aylarda rota yapılıyor... Rotayı verem aşısını zaten drun söyler... Kulak göz muanesi olmuştur.. Ben menenjiti bıle 1 yasından sonra tek doz yaptırdım.. Sonra 1 ay sonrada bexero yapıldı.. O yogun pandemi zamanı menenjıte bıle gıtmedım.. Ama farkı saglık sorunu vardır izlenmesi gerekir o zmn mutlaka götür Cnm
Oyyy masallah sizeCok gülüyorum senin su yazdıklarına ya, kadinin yoksa da içine kurt düşürdün smdi bakAyağım uğurlu geldi hadi pespese anneler bakin biz 2 aylık oldukkkk bugun
Emzik emen bebekse daha kolay olur. Benim küçük emzirirdim sonra besige koyup emziği verirdim ağzına bı odadan cikardim. Emzik eme eme elleriyle battanisiyle oynaya oynaya uyurdu. Taki altı aylık olana kadar. Emziği dişlik gibi kullanmaya başladı. Bıraktı sonra almadı. Uyumamaya başladı. Ayakta sallamaya geçtik . Geceleri de beni emzik olarak kullanıyor.Kızlar sizce şimdiden bir uyku duzeni oluşturmaya calismalimiyim? 2 aylık olduk. Gece emiyor uyuyor yani gce olduğunu biliyor ama memede uyuyor yerine koyuyorum. Henuz erken uyku saatine geçmeyi bilmiyor yani. Birde heray doktor kont götürsem mi? Saglik ocagi evime cok yakin asilari yapiyor boy kilo bakıyorlar. Özele götürüyorum saglik sorunu olmadıkça goturmiyim dedim ama kıyamadım bu ay goturucem yine
Floya 5 noktalı deri ilk adım ayakkabısına benzer bir ayakkabı gelmişti. 70 tl sanırım. Ben çok beğendim çocukta rahat yürüdü. Bence denenebilir fiyatı da uygun hem.Kızlar ayakkabı konusunda ne yapıyorsunuz?
Abisi varlığına alıştı geliyo yanına elini op diyoruz öpüyor yüzüne kafasına cok dokunmak istiyo ama vurur gibisindenOyyy masallah sizeben bilmem artk. Keramet senin ayakta mi . Başkasının hamilelik haberi beni çok mutlu ediyor. Ama başkası olsun yani . 2021 sonuna kadar bence topikten iki üç tane daha gebe çıkar gibi. Zeta demişti dersiniz. Bereketli topik çıktık. Maşallah bize. Şaka bı yana Allah maddi manevi bakabilcek gücü olanlara nasip etsin. Abisiyle arası nasıl . Alıştı abi kardeş durumuna. Benim büyük oğlan, koca adam oldu. Abi olduktan sonra parmak emmeye başladı . Sorunca anne dişim kaşınıyor diyo . Üstüne gitmiyorum çok. Alışkanlık haline gelmez umarim
Emzik emmiyor hanfendi öguruyo. Suratını eksitiyo filan. Aslında emse uyuyacak gibiyken koyarım yerine agzina verrrm uyur.Emzik emen bebekse daha kolay olur. Benim küçük emzirirdim sonra besige koyup emziği verirdim ağzına bı odadan cikardim. Emzik eme eme elleriyle battanisiyle oynaya oynaya uyurdu. Taki altı aylık olana kadar. Emziği dişlik gibi kullanmaya başladı. Bıraktı sonra almadı. Uyumamaya başladı. Ayakta sallamaya geçtik . Geceleri de beni emzik olarak kullanıyor.. İnşallah kendi kendine uyuyan bı bebek olur.
Bizde yere koymazdik üstüne başar falan diye. Çocuk bu belli olmaz ki. Tam yaramazlik cagindalarAbisi varlığına alıştı geliyo yanına elini op diyoruz öpüyor yüzüne kafasına cok dokunmak istiyo ama vurur gibisindenanakucagini koltuğun üstüne koyuyordum yerde olursa üstüne basar vs diye dun koltuktan aşağı çekmeye çalışırken gördüm Yani kıskanma değilde yaramazlık pesinde. Yavrum ya seninkine dikkat çekmeye çalışıyor üstüne dusme dediğin gibi
Benim küçük te emzik verince öğürdu hep. İki ay uğraştım zor tuttu. Dört ay emdi. Altı aylıkken bıraktı. En kolay dönemleri emzikli olandıEmzik emmiyor hanfendi öguruyo. Suratını eksitiyo filan. Aslında emse uyuyacak gibiyken koyarım yerine agzina verrrm uyur.
Nasıl bir duygu iki küçük çocukAbisi varlığına alıştı geliyo yanına elini op diyoruz öpüyor yüzüne kafasına cok dokunmak istiyo ama vurur gibisindenanakucagini koltuğun üstüne koyuyordum yerde olursa üstüne basar vs diye dun koltuktan aşağı çekmeye çalışırken gördüm Yani kıskanma değilde yaramazlık pesinde. Yavrum ya seninkine dikkat çekmeye çalışıyor üstüne dusme dediğin gibi
Iki kucuk cocuk zor degil cok zor ama muhteseemmNasıl bir duygu iki küçük çocukeminim Allah yardım ediyordur ama zorlukları neler. Gece nasıl yapıyorsun. Kaçıncı aya kadar emzirdin hamileyken. Bıraktıysan nasıl bıraltın. Merak ettiğim o kadar çok şey varki bir aksilik olmaz Allah nasip ederse 7 ay sonra doğum yapıcam bana neler demek istersin
İlk diyeceğim şey yetemediğin yerde kendini yipratma . Hepsi geçecek ve bi şekilde buyuyecekler. Benim oğlan 6. Aydan sonra emmedi. O yüzden sorunum olmadı. Ama hamileligm boyunca hep onunla ilgilendim kucağına alma diyorlardı aldım benden istediği ne varsa hic reddetmedim hep yaptım, karnım kocamandi yuruteci bahçeye çıkaryordum bi elimde, oğlumda kucağımda iniyordum. Rabbım oyle buyukki sana o karnındaki bebegi yük etmiyor. Her zorlukla beraber kesinlikle bir kolaylık var. Simdi 2 aylık olduk. Ama yalnız değilim annem kv dönüşümlü gidiyorum. Geceleri onlarla yatıyor ama yine hep elim üzerinde asla yeni bebege ilgi gösterip onu yalnız bırakmıyorum. Bebeğimde zor bir bebek değil şükür. Oglum artik geceleri bir kez uyanıyor ondada az mama verip uyutuyorum. Zaten bebek için emzirmeye kalkıyorum hep. Uykuyuda unuttum yokluğunu kabullendim belki2 sene sonra yine kavuşuruzNasıl bir duygu iki küçük çocukeminim Allah yardım ediyordur ama zorlukları neler. Gece nasıl yapıyorsun. Kaçıncı aya kadar emzirdin hamileyken. Bıraktıysan nasıl bıraltın. Merak ettiğim o kadar çok şey varki bir aksilik olmaz Allah nasip ederse 7 ay sonra doğum yapıcam bana neler demek istersin