2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Dün akşam 8de yatan kızım 11de uyandı ve bir daha sabaha karşı 4:30 gibi anca uyudu.Rekordur bizim için Gündüzleri de tek uykuya düştük birkaç gündür,buna hiç hazır değildim ama idare edicez artık.Nihayetinde 4 gün sonra tam 16 aylık olucak
Bu sıralar konuşma kelime konusunda sürekli ağzında bir şeyler dolandiriyor ama anlamsız.Anneyi çok güzel diyordu,birkaç gündür demiyor.Uzuluyorum
Eylül'de çalışmaya başlayacağım diye şimdiden bakıcı stresi de sarmış durumda.Karisik bir mesajla selamlar Ekim anneleri

Sünnet olmuştu demi
Hayır maalesef olmadı henüz bu durumda da yapmak riskliymis smegma denilen bi sıvı sünnet derisinin altında birikmiş yavaş yavaş geriye ite ite zamanla çıkacak. Sünnet sonra.
10 gün sonra biz de 16 aylık olacağız. Dili çözüldü her şeyi söylüyo, hafızasını kullanmaya başladı inanılmaz zevkli dönemler.

Kızlar abimin esi mide fıtığı ameliyatı olacak çevrenizde olan bilen vat mı? İyileşme süreci

ikisinede geçmiş olsun Allah şifa versin

Biraz önce kızımda yere kapaklandı alnını vurdu şişti morardı buzda koydurmadı. Allah beterinden saklasın bebeklerimizi
Kızlar birşey sorucam ben 12 ocakta emzirmeyi bırakmıştım. Hala regli olmadım, geciktim acaba sütü kestiğim için mi böyle oldu ??

Geçmiş olsun cnm hamilelik yoksa gecikmem normal sayılır yeni kesmişim sutten vucud ancak süt hormonunu yavaşlatır

Benimki de ağzında birşeyler geveliyor ama anlamlı kelimesi çok az. Anne yi bile ben diyince tekrar ediyor o kadar. Anne demesini çok istiyorum bakıcı stresi çok zor bende yaşamıştım Allah kolaylık versin. Sonunda istifa ettim evdeyim şimdi.

Maşallah o dil çözülmesi olayını çok merak ediyorum.biz de kısa zamanda yaşarız umarım.ama çok inatçı bir kız.benim ısrarımi anlayıp anneyi kesmişte olabilir.bugun normal akışta iki kere dedi çünkü. Abinizin eşine geçmiş olsun,bir bilgim yok
Bizde de ocağın ilk haftası kızım emmeyi bırakmıştı,çok ani ve üzüldüm.Gunlerce süt konusu,göğüs şişmesi konusunda sıkıntı yaşadım.Regl gecikmesi yaşamadım ama.bence normal bu gecikme.Vucut hormonlar sonrası kendini yeni yeni toparlayacak.Cok geçmiş olsun kızına.

O ağız gevelemesini cozsem rahatlicam.Resmen saydiriyor gibi geliyor bana İnşallah yakın zamanda kendiliğinden de anne der annesi ama zaten tekrarını yapıyormuş
Öğretmenim, iki sene evde kalmış oluyorum Eylüle kadar ve çalışmayı da çok özledim.Gecen sene başlangıç yapicaktim,küçüktü dayanamadım.Bu sene bakıcı konusu henüz bir bilinmez ama bir yerden başlamalıyım.Cok teşekkür ederim

Teşekkür ederim Bu hormonlarla başımız belada gercekten :)

Canım hamile olmayasın, test yapsana bir.. Benim sat 13 ocaktı 11 şubatta betahcg 980 çıkmıştı memeyi bırakma pek adeti geciktirmez

Çalışmaya alışan insan için evde oturmak zor gerçekten insan özlüyor. Bebişi bayağı büyütmüş oluyorsun 2 yaş işe başlamak için fena bir yaş değil. Umarım gönlüne göre bir bakıcı bulabilirsin. Bizim ilk bakıcımız o kadar harika biriydiki öz torunu olsa o kadar sevebilirlerdi. Oğlum 7 yaşında hala birbirlerine deli oluyorlar. İnşallah sende çok iyi bir bakıcı bulursun için rahat eder.

Ben okulda daha az yoruluyorum keske 15 şubatta açılsaydı... Bakıcıylw çocuklar büyüdüğü için bakıcı uzmanı oldum artık bir bakışta anlıyorsun. Kücuk cocugu olanlar, ilk önce parayı soranlar, sigara içenler, kamera olacak dedıgım de hayır dıyenleri ve anne olmayanları direk eliyorum. Zaten merhameti olup kendine güvenen kameradan korkmuyor. Bir de ven sağlık raporu ve adli temiz kagıdı da istıuorum ... Bu zamanda kimseye güven yok. Ama zaten kadın konuşmasıyka belli edıyor.. Benım bakıcı ablaların hep cocugu buyuktu ya xalışıyo ya unıde okuyor..çocuk derdi olmayanlar güle oynaya gelıyor... Tabi hep kendı evimde baktırdım. Aman sakın başka evde çocuk baktırmayın

Kesinlikle söylediklerinizin hepsinde çok haklısınız. Bizim iki bakıcımız oldu ikisininde evine gönderdim. Biri arkadaşımın annesiydi ondan güvendim ve pişman olmadım çok şükür hala çok seviyorlar oğlumu. Hatta ikinci doğdu onu da çok seviyorlar. Ama dediğiniz gibi çocukları büyümüş işe girmiş bir anneydi. Torun özlemi giderdi bir nevi. İkinci bakıcım çapraz komşumdu. Oda iyiydi ama küçük çocuğu vardı. Benimki çok hırpalandı. En son aldım arkadaşımın kreşine verdim rahat ettim. Ama sizin gibi tanımadığım birine baktırsaydım kesinlikle bende eve çağırır ve kamera koyardım. Türlü türlü insan var.

Yok canım hiç sanmıyorum , kızım için çok uğraştım... tutturmuş olamayız
Bu işler hiç belli olmaz . İsteyince olmaz. İstemeyince oluverir. Korunuyor musunuz. Sütten kesince adet gecikmesi normal gelmedi bana. Ben emzirirken adet olmuyorum. Bikac aydır olmaya başladım. Oda doktor ilaç verdi. Ondan sonra başladı. Ama hala düzenli değil. Emzirme döneminde düzenli adet görüyorsan şuan gecikme normal sayılmaz. Ayyy bilemedim. Hapyy bı ayağını sürttü burda masallah hamislermiz arttı

Güldürdün beni valla canım Sorunlarımız çok olduğu korunmuyoruz test yaptım bugun negatif :)) doğumdan 62 gün sonra regli oldum periyodum doğum öncesi saat gibi 26-27 gündü. Doğumdan sonra 21-24 e düştü. Şuanda şaşıyorum kendime 30 günü geçti Eğerki 3-5 güne gelmezse doktora gidicem. Sıkıntı verdi bu durum bana hala

Bı hafta daha bekle. Belki bı sürpriz vardır. Benimde zor oluyo. Ama iki çocuk var. O yüzden çok korkuyorum hamile kalirim diye. Korunmasam belki yine hamile kalamam. Ama o korkuyla yaşayamam. İlk oğlum doğunca bı yaşına girmeden korunmayı bıraktık iki sene sonra anca hamile kaldım. İstiyosaniz Allah gönlünüze göre versin cnm

Hamile olsan bile idrarda hemen çıkmayabilir biraz daha bekle doktora git cnm

Hepimizin gönlüne göre versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…