2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kizimda hiç ummazken bıraktı emmeyi üç gündür.Oysaki son zamanlar çok aşıktı,kendi gelir açar.Sever,oper,sarilirdi.Emmeyi bıraktı ama bunlara devam ediyor. Ağlamamak için kendimi tutuyorum.
Uyku konusu uykuya ilk dalışı zor oluyor,bir iki kez kalkıp uyanıyor.Ama sonrası sabaha kadar uyuyor,yanımda yatiriyorum birkac gündür.Etkisi var mıdır bilmem.Sizin içinde hayırlısı olsun,kolayca uykuya da uyum sağlasin inşallah

Ben kendi kendine emmeyi bırakmasını tercih ederdim inanın keşke öyle olsaydı. Ne güzel uyku konusunda sıkıntınız yokmuş 15 ay emmiş ne güzel öyle düşünün... bence büyük başarı... ama duygusallık oluyor tabiki o bendede var sizi çok iyi anlıyorum.
Bizde inanılmaz bir iştahsızlık sorunu var. Doktorumuz 12. Ayda bırakmamı tavsiye etti kan şekerini yükselticek emiyor. ben 3 ay daha direndim, sadece az az gelip memeden sütünü cekiyor full enerji koşuşturuyor sabahtan akşama ne ek gıda ne başka birşey... gece uyku desen hiç kalmadı emzik gibi tüm gece emmek istiyor 3 aydır birlikte yatıyoruz. Uykudya ihtiyacı var büyümesi için.o istiyor ve hala sütler fışkırıyor ve ben ona vermiyorum bu sütü... böylesi daha zor. Sizde üzülmeyin her cocuk büyüyor...

Kızlar her akşam banyo yaptırıp uyutuyordum bu rutinimizdi daha önce yaptirmayinca uyumuyodu. Üzerini çıkardım banyoya gittik aaaaaa sular kesilmiş. Ben şok oldum ama hiç bozuntuya vermeden oğlumu havluya sardım sihhatler olsun dedim üstünü giydirdim uyudu algı operasyonu yaptım

Ay hic güleceğim yoktu supermis Safım benim. Noldu simdi yaa olmuştur bi

Kızlar. Uzun zamandır girmiyordum. Haberi alınca nedense hemen buraya yazmak istedim. 7 yaşında bir oğlum var. Diğeri 15 aylık. İkisi de sezaryen ve ben hamileyim Allahın gücüne gitmesin ama o kadar üzüldüm ki anlatamam. Hiç beklemiyordum. Çok büyük konuştum. Kazayla hamile kalmaya inanmıyorum dedim. İki çocuk arası min 5 yaş olmalı dedim. Çok üzgünüm yani anlatamam. Eşim de aldır dedi

Bebek aldırma olayına bişey diyemem ama senin üzülmene çok üzüldüm

yani eğer 3.çocuk düşünüyorsan normalde ve durumunuz iyiyse üzülme, nasibi varmış de diycem ama bilemedim

Yaaa çok eğlenceli tatlış resmen şu saatten sonra acayip eğlenceliler walla bizimki banyosunu kendi yapıyor artık, kovaya suyu dolduruyorum, alıp alıp döküyor üstüne..müdahale edince “gudu gudu gudu” zılgıtını yiyorum:)

Yaaa biks seninki hem çeneli, hem enerjik Allah size güç kuvvet versin

Bu Chucky kılıklıya hiçbir şey fayda etmiyor. Gündüz tek uyku, iki uyku, yeterli yemek yeme, memeden kesme, gündüz iyice oynayıp yorma, amuda kaldırma yan yatırma tavana yapıştırma.. Yok hiçbir ley işe yaramıyor. Bu akşam 9da yattı uyudu. İki saat sonra kalktı saat 2.13 şu an saatlerdir ayağımda sallıyorum bağrış çağrış kıyamet zor bela uyudu. Bir saat sonra hortlar

Son düzenleme:
Bebek aldırma olayına bişey diyemem ama senin üzülmene çok üzüldüm

yani eğer 3.çocuk düşünüyorsan normalde ve durumunuz iyiyse üzülme, nasibi varmış de diycem ama bilemedim
Belki 4 sene sonra düşünebilirdim ama şimdi çok erken. Nasıl bakarım nasıl yaparım bilmiyorum. Eşim istemiyor ama son kararı bana bırakıyor. Öyle zorki

Üzülme canım niye üzülüyorsun. Ötesini berisini düşünme. Bakacak maddi manevi gücünüz varsa sezaryen doğumdan dolayı sağlık sıkıntın olmazsa hayırlı olsun analı babalı büyüsün. Yokk eğer aldıracaksan da sizin kararınız hayırlısı olsun

Sen ne istiyorsun

Yaaa biks seninki hem çeneli, hem enerjik Allah size güç kuvvet versin
Amin hepimize bol bol güçler uykular inşallah Ben evden çalışıyorum ama tam mesai yani başından kalkamıyorum hiç, kızıma da babannesi bakıyor, her gün evde olmama rağmen onu gönderiyorum, bu sabah gözleri yaşlarla dolu gitti, çok üzüldüm bugünlük normalde iki mızırdanır addaaa der giderdi.. azcık duygulandım sizle paylaşayım dedi

Annemler de beni aldırmak istemiş bir çok nedeni var tabi oralara girmicem gün bile almışlar gidememisler. Şimdi hep şükürler olsun der .
Bennbir gün kahvaltı sofrasında su zaten beni sevmiyorsunuz küçükken de aldırmak istemissiniz dedim küçüktüm. Babam o kadar güzel şeyler soymisti ki o kahvaltı sofrasını hiç unutmuyorum. Elbette aldırıp aldirmama kararı size ait ama önce sakinlesin derim ve bence bu aldırma kararlarına babanın tek söz söyleme hakkı bile yok.

Yaaa bende duygulandım okuyunca (

Belki 4 sene sonra düşünebilirdim ama şimdi çok erken. Nasıl bakarım nasıl yaparım bilmiyorum. Eşim istemiyor ama son kararı bana bırakıyor. Öyle zorki
Çocukların arası 5 yaş olunca tekrar tekrar başa dönmek daha zor değil mi? Doğana kadar çişinide söyletirsiniz bezinide bırakıtırırsınız? Hazır sizi seçmişkenn yakın yaşta iki çocuk bence çok güzel... ilerde rahat etmek adına...

Günahına girme aldırma yazık günah tüplerini bağlanırsın sezaryandan korkma benimde 3uncu sezaryanim üstelik arkadaşım 3sene üst-üste sezaryan oldu maşallahı var yani nasip boyleymis

Ben aldırmaya aşırı karşı biriyim. İlk oğlumun sağlık sorunları var ona rağmen ikinciye hasta mı değil mi diye test bild yaptırmadım. Hastada olsa sağlıklı da olsa benim evladım dedim. Şimdi kürtaj nedir nasıl olur onu inceliyorum. Allahım bana güç ver. Çıkmazda gibiyim maddi gücümüz var ancak manevi olarak asla hazır değildik çok küçük ikinci daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…