2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Çok geçmiş olsun korktuğu için katı şeyler yemek istemiyor sanırım. Emmeyi kafana öok takma benn de bıraktırmak zorunda kaldım üzüldüm ama bebeler normal hayatına devam ediyor :))

Canm benimki hep uyumayan bı bebekti. Şuan saat gece dört. Ve yattigndan beri beş altı kere kalktı. Uyumadi artk ayakta salliyorum. Aç yok farketmiyor. Offfff. Anlamıyorm gerçekten.

Benim oğlum da aynı çok sık uyanıyor ben bir çözüm bulamadım

Anladigim kadariyla hepimizn bebisleri ayni
Diş çikarma doneminde olduklarindandir belki
Ins boyle gitmez
Gece bebekleri cok kalkanlar emzirenler olmali
Bebek emmese bu kadar kakmaz sanirim

Sleepy ciltli 6 numara kullanıyorum canm. Küçükken molfix kullanıyorum numara büyüyünce çiş kokmaya başladı bıraktım

Sleep 6numara cnm bazende moldova alıyorum ikisindende memnunum

Oğluma 6. Ayından beri a101in bezini kullanıyorum. 4 numara.

En son 5 numaraya kadar çıktık sonra biden büyük gelmeye başladı 4e indik 6. Ayında.

Bebeklerinizin boyu kilosu kaç? Aylardır sağlık ocağına gidip baktırmadım bile boyunu kilosunu bilmiyorum. Benim uşağım ufak mı kalmış ya

84cm cnm kilosuda 12 erkek

Kızlar merhaba çook uzun zaman oldu yazmayalı. Umarım hekes iyidir... Biraz göz gezdirdim son konulara ne güzel paylaşımlara devam etmişsiniz

Bizde de uykusuzluk hat safhada. Memeyi resmen emzik haline getirdi kızım 3 aydır. Emzirmeyi bırakma sürecindeyim bugun 6. Gündeyiz... geceleri 5 dakikada bir uyanıyordu bir uykusuzluk iştahsızlık düzensizlik almış başını gidiyordu. Umarım düzelicek bu gece uyanma işi. Yoksa ben çok pişman olacagım sütten kestiğim için Amacım 2 yaşa kadar emmesi yönündeydi.
Halada süt geliyor az az sağdığım halde çok sinir bozucu bazen inanılmaz duygulaştırıyor beni...

Merhaba umay tebrik ediyorum seni Allah tamamını erdirsin
Kimse ufaklık konusunda bizi gecemez sanmıyorum
Boy : 78 Kilo : 8.8 kg
Doğuştan diyetteyiz :)

Bı ay kadar az az süt gelebilir. Sancı yapmiyorsa elleme. Sertleşme çok sancı olursa az az sağ.

Geri dönenleri görmek güzel, ben gelip bugün nolmuş diye bakmayı çok seviyorum buraya

Benim kuduruk da konuşmaktan uykuya geçemiyor, şimdi böyleyse tam olarak konuşmaya başladığında napcaz bilmiyorum. Gece gece ayakkabı, kutu, annesi, babası, kar yağoyoor çığlıkları... tümüyle ne anlatmak istiyor tam bir sır perdesi.

Umay- bizde sleepy dört numara kilosu 9,5 civaru boyu da galiba 78 gibi bişey. Sıkmıyo da büyük de gelmiyor gibi idare ediyor

Seni görmekte çok güzel Biks

Dişler ne alemde belki diş çıkarıyordur yada kansizlikda yapıyor boyle
Sağlık ocağından gerek yok demişlerdi artık demir ilacına diye içirmiyorum

Görünen diş yok. Diş etleri kırmızı ve biraz kabarık ama.. Bilmiyorum niye böyle.

Uykusuzluktan perişanım. Kendisinin de gözleri şiş şiş

Allah yardımcın olsun gercekten çok zor. Bende yaz sonundan beri uykusuzum emzirmeyi bırakma safhasındayız. Düzeleceğini umuyorum gündüz uykularında çok büyük karmaşa olduğu için gece uykularıda sapıttı. Benimkinin burnu çok tıkanıyor ona uyanıyor acaba sizdede bu sorun olabilirmi evler sıcak nem derecesi düşüyor. Buhar makinesi çalıştırıyorum belli bir saaten sonra uyanıyor sesine tahamül edemiyor kapatıyorum mecburen. Yenidoğanken bir dönem sallamıştım. Biz hep memede uyuduk ben 13. Aydan sonra sallamaya alıştırdım. Meme bıraktırma niyetine girdiğim için. Ayağıma kendi yastığımı dik koyuyorum onuda onu yüz üstü kolları sağa sola açık uyutuyorum. Sırt üstü asla yatmıyor yatarsada asla uyumuyor saatlerde sallatıyor pozisyon değiştimeyi denediniz mi ? Belki işe yarar

1yasdan sonra kesiyorlar cnm ama kan tahlili yapılmalı eğer hic yaptirmadigsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…