Benim ilk 4 yıl cocugum olmadı, çocuk hasreti nedir anlatmaya ahım sadece burda tüp bebek yapanlar bilir. İlk oğlum tüp bebek sexaryan tabiki. Biz nasıl olsa biz kısırız deyip korunmak da neymiş dedik. Oğlum 7 aylıkken ben hamile kaldım kendiliğinden. Ama nasıl mutluyum herkese bu normal oldu dedim.. Demek hep kendimi eksik hissetmiştim. Arka arkaya büyüttüm ha zor mu ben tek basıma ve calusan bırı olarak sabah sırtımın ayruldıgınu hissederdim... Yorgunluk uykusuzluk..... İlk oğlum çok yaramaz, ve harekerliydi bir yere sığamazdık.. Ama 3 yasından sonra benden paşası yoktu 2 cocukla gezmedığimiz yer kalmadı. Bir gün bile off demedim. 3.çocugu ben istedim kız olur umuduyla. Eşim sağolsun gık demedi çünkü zorlukları o da cekti ama yedirme uyutma yıkama hersey bendedir. O sadece oynatır ve gezdirir.. 3. De erkek oldu... Bin kere şükrediyorum hepsi sağlıklı... Maddi sıkıntın olsa hak verebilirim gercen bu zmnda çok zor 3 cocuk. Ama ben hazır degilim olayını anlamıyorum o zmn dikkat edilecekti... Ben tüp bağlatmaya kaşıydım gruptakiler hatırlar... Rüyamda hep kız dogurdugumy göre göre Benım rüyalar dogru cıkar. Ne zmn dogurdugumı görsem 2 ay sonra hamıleydim
ben bu korkuyla gıdıp 2 ay once baglattım... 3 cocuktan fazlasına bakamayız. Anne rahmine düştüyse vardır bir hikmeti... Allah güç verir. O bebeği bulamayıp yıllarca aglayan kadın bilirim. Halamın hıc cocugu olmadı ne zmn kardılassak 60 yasındaki kadın cocujlarına sarılıp kuzum dıye aglar. Benşm ilk 4 yıl cocuk olmayınca halama cektım sandım... Allah ol dediyse vardır Bır güzelliği.. Ama gene de bakacak olan sensin. O masadan kalkınca ağlamatwcagım diyorsan sen bilirsin..