2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Evet üç yaş harika . Bez derdi bitio. Konuşmaya baslio. Uyku sorunu kalmio. Sonra bı tane daha yapıp başa sariyorsun
Aynen katılıyorum Umay- sormuştu sanırımüç yaşına geldiğinde sıkılıyorsun rahat rahat vakit geçirmekten Acaba bı tabe daha mı dogursam diyorsun

Kızlar ben bir daha çocuk sahibi olmak istemiyorum. Çocuk sahibi olabilme yeteneğimi sonsuza dek kaybetmek istiyorum doğum yaparken ameliyat da ediyorlar mı tüpleri bağlatmak falan.

İlk ç8cucuğum normal doğumu bu da normal olur herhalde gidişata göre

Aynen katılıyorum Umay- sormuştu sanırımüç yaşına geldiğinde sıkılıyorsun rahat rahat vakit geçirmekten Acaba bı tabe daha mı dogursam diyorsun
Ben aslında sıkılmadım. Çok rahat ettim. Oglumla her yere gitmeye başladım. Canımız sikilsa ana oğul çıkıp bı dolaşır gelirdik eve. Bebek bakmanın zorluğunu unuttum ve bingo. İlk oglm zor bebek saniridm. Meğer pamuk gibi çocukmus. İkinci bizi tepetakla etti. Ama üç yaş candır

Bende nasıl korunacagimizi düşünüyorum bu bu bebekten sonra. Spiral mı taktirsam. Eşim geçenlerde ilki çıraklık bu kalfalık inşallah 2021 de ustalık gelicek diye bir espiri yaptı mutfak tezgahindaki bıçağa usulca baktım sonra derin nefesler aldım.......

Mutlaka doktorla konuşucam bu konuyu. 3. Çocuk beni tımarhaneye yollatır

Ben ilk bebekte 40 muayenesine gitmiştim doktor gel takalım spiralini dedi. Lohusa kafamla yok şimdi değil diyip çıktım . İkinciye gün sayıyoruz

Kaç haftalık oldu bebek doğum ne zaman

Spiralden de memnun kalan az sanki ya. Neyse hepsini değerlendiririm daha doğumuma var

Spiral taktir cnm kesinlikle tavsiye ediyorum

Ben de Ikea beşik kullanıyorum bir yıl daha kullanırım inşallah sonra da ikeada büyüyen karyolalar var onlardan almayı düşünüyorum. Yanindan düşmesin diye kenarliklar satılıyo ve ikeada da var.
Benim arkadaşımın oğlumda da yok doktora sormuş tutar o sorun değil demiş. Bence o yaranın olması aşının tutmasına değil vücudun aşıya verdiği bi tepki yani içinde genel olarak insanların alerjilerini vs tetikleyen şeyler var demekki. Sıkmayın canınızı. Hem aşı tutmamissa ikinci defa yapmanın zaten bi anlamı yok . Aynı aşı çünkü yani vücudu farklı bir tepki göstermeyecek.
Ya bu calpolleri 15 gün sonra çöpe mı aticaz hakikatten? Etkisi kayboluyormuş fln. Alalı 1 hafta oldu 1 hafta sonra çöp mu . Madem öyle ufak şişe yapsınlar böyle bisi olur mu
Valla ben de keşke daha küçük şişelerde yapsalar diye düşünüyorum çünkü bu güne kadar 3 şişe attım üçünden de sadece iki çay kaşığı kullandık. 4. Şişe evde ama o da atılacak oğlum oynuyo. Ben 15 gün geçince atıyorum

Canm büyük oğlumda Ikea beşik kullandik. İki yaşından sonra yan tarafı açıp odasindaki koltuğa birleştirdik. Döne döne yatiodu. Büyüyen yatakları bizde alcaktik. Ama hem depo alanı yok hemde alçak olduğu için konforlu olmaz diye düşündük. Üç yaşında 100*200 baza aldık. Büyüyen yatak bikac sene idare eder sanki. Sonra tekrar baza alcagimiza üç yaşında aldık. Çok rahat oldu. Sen bilirsin tabi. Biz baza aldık ama gözüm hep ikeanin divanlari varya çekmeceli olan. Ondan istiyorjm. Küçük oğluma alabilirim belki. Çok şık duruyor

odasını ayırmadık ama bu dediğinizi deneyelim bakalım uyanınca eşim alsın bi kaç gün, gelişmeleri yine paylaşırım

Yaa divanlari hiç bilmiyorum bi incelicem. Yan tarafı açıp koltukla birleştirmek de iyi fikir. Biz zaten tayinciyiz o yüzden bir şeyi ne kadar uzun süre kullansak kârda hissediyoruz kendimizi

Yaa divanlari hiç bilmiyorum bi incelicem. Yan tarafı açıp koltukla birleştirmek de iyi fikir. Biz zaten tayinciyiz o yüzden bir şeyi ne kadar uzun süre kullansak kârda hissediyoruz kendimizi
Biz o şekilde üç yasa kadar kullanmış olduk. Divanın ismi Ikea hemnes divan olması lazim.

Benim doktorum hormonlu spiral sadece tedavi amaçlı tavsiye ederim dedi. Yani miyom falan olan hastalar için dedi. Hormonlu spiral rahat ama adeti genelde tamamen kesiyor. Buda yaratılışa aykırı. İyi bişey değil. Adet olmak kadın için çok faydalı malum. O yüzden benm doktorum normal takicaz dedi. İlk adetinde gel dedi. Hoş ben adet olmadım. Bı sene nerdeyse. Yeni adet olmaya başladım. Zaten korona çıktı. Gidemiyorum öyle kaldık işte

Kızlar hormonlu spral var, onun kanama vs gibi yan etkisi az bir araştırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…