2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Benim doktorum hormonlu spiral sadece tedavi amaçlı tavsiye ederim dedi. Yani miyom falan olan hastalar için dedi. Hormonlu spiral rahat ama adeti genelde tamamen kesiyor. Buda yaratılışa aykırı. İyi bişey değil. Adet olmak kadın için çok faydalı malum. O yüzden benm doktorum normal takicaz dedi. İlk adetinde gel dedi. Hoş ben adet olmadım. Bı sene nerdeyse. Yeni adet olmaya başladım. Zaten korona çıktı. Gidemiyorum😜 öyle kaldık işte 🤪
Hormonlu spiral aynı doğum kontrol hapı gibi etki ediyor. Sigara içenlere ve kronik rahatsızlığı olanlara önerilmiyor. Bakırlı spiral normalde kaç gün adet görüyorsan onu neredeyse 2 katına çıkarır ve miktarını artırır. O yüzden demir eksikliği ve halsizlik oluyor. Hormonlu olanı kadın doğumcu steril ortamda takabiliyor, diğer bakırlıyı sertifikalı herkes takabiliyor. Ben de asmde takıyordum çalışırken.

Ya sanki hormonluyu övüyormuş gibi bir izlenim olmasın, bir de böyle bir yöntem var diye yazdım. İhtiyacı olanlar araştırsın.

Bu arada adeti kesmez zera, hafif ve 3-4 gün sürer
Cnm doktor bana tedavi amaclı hormonlu spiral takcak dedi yanlız benim tüplerim bağlı nasıl olcakki anlamadım perşembe günü gittim çok kanamam vardı temizledi ve parca aldı inşallah sonucun temiz çıkar sonra hormonlu spiral takarız demişti telasdan sormadım tüpleri bağlı kadına takilabilirmi sonucda tüplerin ucuna takilmiyormu

Bu arada adeti kesmez zera, hafif ve 3-4 gün sürer
Doktorum da söyledi çok tanıdık kişide de rastladım. Kadın bı sene adet olmadım diyodu. Zaten böyle durumlarda konu komsunun söylediğini çok baz almam. Doktorun söylediği mantıklı geldi bana. Adet gecikince bile ödem yapio sinirlilik hali vs bı sürü sıkıntı. Birde adet azalması yada kesilmesi gibi durumu göze alamam. Herkes kendisi için en yararlı olanı yapsın tabi ki.

Cnm doktor bana tedavi amaclı hormonlu spiral takcak dedi yanlız benim tüplerim bağlı nasıl olcakki anlamadım perşembe günü gittim çok kanamam vardı temizledi ve parca aldı inşallah sonucun temiz çıkar sonra hormonlu spiral takarız demişti telasdan sormadım tüpleri bağlı kadına takilabilirmi sonucda tüplerin ucuna takilmiyormu
Tuplerle ilgisi yok diye biliyorum spiralin. Banada öyle demişti ya miyom hastasına yad asiri kanaması olan hastaya tedavi amaçlı tavsiye ediyorum demişti.

Doktor tüplerin bağlı olduğunu biliyor mu? yine hatırlat istersen. Bu tüpe değil rahime takılıyor, yani sana da takılabilir ama hormon salgıladığı için nasıl bir tedavi amaçlıyor bu konuda tam bilgim yok canım. Bunu istemezsen ilaçla da oluyor olabilir.

Anladım cnm geçmiş olsun. Bidaha olmaz inşallah
Sağol cnm insall
Doktor tüplerin bağlı olduğunu biliyor mu? yine hatırlat istersen. Bu tüpe değil rahime takılıyor, yani sana da takılabilir ama hormon salgıladığı için nasıl bir tedavi amaçlıyor bu konuda tam bilgim yok canım. Bunu istemezsen ilaçla da oluyor olabilir.
Sağol cnm söyledim normalde şehir hastanesine gittiğim için farklı doktor oluyor genelde patoloji sonucum çıkınca gitcem ozaman görüşürüm teşekürler

Merhaba kızlar dişlerden mi bilmiyorum oğlumun ağız kenarlari kızardı ve sanki akşamki kakasinda kan da vardı korkuyorum . Gurupta bu konular defalarca konuşulmuştu ama şimdi beynim dondu. Ne yapsam bilemedim. Merkeze uzak oturuyorum ve malum aracım yok. Eğer hemen hastaneye git derseniz komşuma rica edicem. Oğlum mız mız biraz ama dikkatini çeken bişey oldu mu uzun uzun onunla ilgileniyo. Diş huzursuzluğu mu , başka bişey mi oldu?? Normalde yediklerinden daha değişik bişey vermedim ya da düşünüyorum aklıma gelmiyo.

Merhaba kızlar dişlerden mi bilmiyorum oğlumun ağız kenarlari kızardı ve sanki akşamki kakasinda kan da vardı korkuyorum . Gurupta bu konular defalarca konuşulmuştu ama şimdi beynim dondu. Ne yapsam bilemedim. Merkeze uzak oturuyorum ve malum aracım yok. Eğer hemen hastaneye git derseniz komşuma rica edicem. Oğlum mız mız biraz ama dikkatini çeken bişey oldu mu uzun uzun onunla ilgileniyo. Diş huzursuzluğu mu , başka bişey mi oldu?? Normalde yediklerinden daha değişik bişey vermedim ya da düşünüyorum aklıma gelmiyo.
Canım hemen tales etme öncelikle bak belki poposu çatlaktir birdahaki kaKasını mutlaka incele ozaman kan verse doktora götur ishal varmı peki genel durumu nasıl iyide bir sorun yoksa takip et derim

Canım hemen tales etme öncelikle bak belki poposu çatlaktir birdahaki kaKasını mutlaka incele ozaman kan verse doktora götur ishal varmı peki genel durumu nasıl iyide bir sorun yoksa takip et derim
İshal yok ama kabız da değil normal. Dün somon yedirmistim şimdi aklıma geldi acaba ondan olmuş olabilir mi?

Eğer somondansa bir daha vermezsen geçer değil mi? Bir de eğer o gördüğüm kansa nerden geldi ?

Eğer somondansa bir daha vermezsen geçer değil mi? Bir de eğer o gördüğüm kansa nerden geldi
Eğer somondansa bir daha vermezsen geçer değil mi? Bir de eğer o gördüğüm kansa nerden geldi ?
Eget balığa alerjisi varsa kan gelebilir cnm bagirsakdan geliyor o kan bizim süt alerjiniz vardı ozaman kan gelmişdi 2hafta boyunca herşeyi kestim 1ayda düzelmişti gerçeği şimdi gecdi herşey yiyoruz takipte kalman gerek bazen bağırsak enfeksiyonunda kan oluyor popo çatlağında iyice emin ol birde kan görürsen foto çek vido doktora göster çok ıyi oluyor öyle anlıyorlar en azindan

X