Süpermiş yaa. Bizim yatak odası çok küçük. Beşik koyunca yurucek yer kalmio. Allah'tan salon geniş. Rahat rahat takılıyoruzAyy demi insan sürekli uyanınca deliksiz uyuyana sinirleri bozuluyor.
Bizim de bir kere yatağın kenarı ve beşiğin arasına sıkışmıştı. Beşiğin üstünü söküp yere koydum. Şimdi düşse bile direk yatağının içine yuvarlanır.
Artık gece emiyor işi bitince inip kendi yatağına yatıp uyuyor
Bende 7 24 ilgileniyorum diye elestiriliyorum herkesten doktorda dahilBaglilik biz hic bir sey yapmasak da olacak. Anneyiz. Hepimiz icin cocukken ozellikle daha onemli bir insan yoktu.
ben 7/24 ilgilenmiyorum, elestirilme sebebim kendilerince bu. Gunumun 5-6 saati maksimum oglumla birebir iletisimle geciyor. 3 saat yemek bulasik, uyku ve is ile geciyor kalan zaman. İste bu isle gecen kisimdan kaynakli bebegimle yeterince ilgilenmedigimi dusunuyorlar. Oysa ki corona dolayisi ile esim issiz ve gelecek ay nasil gelecek bunu dusunuyorum. Birilerinin calismasi lazim. Ama disaridan gorunen ben ise gitmiyorum evdeyim ama bebegimle ilgilenmiyorum
Aynen bende dün denedim hadi yatıyoruz bak kuzuna sarıl kapatalım gözlerimizi diyerek yatırdım bende yattım yatağıma hemen oturdu beşikten tutup kalkmaya çalıştı.Benim ki direk beşikten çıkmaya çalışıyor öyle yapınca
Biz Ikea beşikten tutup kalkmaya başlayınca park besige geçtik. 70*120 park beşik. Üç yaşında kadar park beşikte yatarsa sonrada artk bazaya geçeriz inşallah. Bizimki çok asi ruhlu montesseri yatak alsam Allah bilir hangi odadan toplarım bilinmez.Aynen bende dün denedim hadi yatıyoruz bak kuzuna sarıl kapatalım gözlerimizi diyerek yatırdım bende yattım yatağıma hemen oturdu beşikten tutup kalkmaya çalıştı.
Bir de beşik dar geliyor artık ikea beşiği, montesorri yatağa dönelim istiyorum ama onda da baş aşağı düşebilir mi diye korkuyorum. Korkulukları yok ordan tutup aşağı sarkar falan. Ama büyük de yatak lazım. Uyku komple sıkıntı bizde.
Ayy demi insan sürekli uyanınca deliksiz uyuyana sinirleri bozuluyor.
Bizim de bir kere yatağın kenarı ve beşiğin arasına sıkışmıştı. Beşiğin üstünü söküp yere koydum. Şimdi düşse bile direk yatağının içine yuvarlanır.
Artık gece emiyor işi bitince inip kendi yatağına yatıp uyuyor
Biz Ikea beşikten tutup kalkmaya başlayınca park besige geçtik. 70*120 park beşik. Üç yaşında kadar park beşikte yatarsa sonrada artk bazaya geçeriz inşallah. Bizimki çok asi ruhlu montesseri yatak alsam Allah bilir hangi odadan toplarım bilinmez.
Montesorri yatak yere yakın oluyor. Yere minder koyarak kullanalirsin. Ben beşiği üstünü çıkarıp yere koydum, kenarlarına da minder dizdim. Kendi çıkıyor yataktanAynen bende dün denedim hadi yatıyoruz bak kuzuna sarıl kapatalım gözlerimizi diyerek yatırdım bende yattım yatağıma hemen oturdu beşikten tutup kalkmaya çalıştı.
Bir de beşik dar geliyor artık ikea beşiği, montesorri yatağa dönelim istiyorum ama onda da baş aşağı düşebilir mi diye korkuyorum. Korkulukları yok ordan tutup aşağı sarkar falan. Ama büyük de yatak lazım. Uyku komple sıkıntı bizde.
Bişey diyemiyorum cnm. Bebeğini kendin tanırsın. Bizimki macerasever bı bebek. Güvenemem. Seninki uslu bebekse neden olmasın.park yatağı tatilde denedik belim tutuldu benim çok aşağıda kalıyor emzirmeye kalktığımda çok zorlandım. İlk Altı yedi ay anne yanında yattı snraa Doğumdan önce de bu beşiği almıştık şimdi bunda uyuyor.
Bide sürekli yatak değişimi olmasın montesorri ile senelerce yatar dedik. 100*200 yatak olacak. Ama düşme ihtimalini de düşündük sonra kararsız kaldık.
Sağol canımAh yengecim ne güzel bi insansın sen
Benim eşim de çok şükür şimdi gece kalkıp kendisi alıyor ama zaptedemiyor gerçekten..ille de meme derdinde.
Benim bahsettiğim şey de kelimenin tam anlamıyla “faydasız” olmak:/ büyük kızıma sürekli ret cevabı vermem:/
Şimdilik enerjim yetiyor, işe de başladım ama son raddeye kadar dayanmaya çalışacağım.
Yatağın kenarlarına çarptığı için mi uyanıyor dönerken tokyo?Aynen bende dün denedim hadi yatıyoruz bak kuzuna sarıl kapatalım gözlerimizi diyerek yatırdım bende yattım yatağıma hemen oturdu beşikten tutup kalkmaya çalıştı.
Büyük oğlum da iz yok. 6 yaşında, iz olmayabilir tutmuştur demişlerdiHerkese merhaba, çok uzun zaman oldu. Oğlum 13 aylık oldu, sol kolumda verem aşısı izi oluşmadı. Sağlık ocagı hemşire iz olmasa bıle aşı deriye gidegdıhı için tutmuştur dedi ama için rahat etsin diyorsan verem savas merkezine git, Ppd testi yapıyorlar. Aşının tutup tutmadığı belli oluyor dedi. Aradım verem savası.. Artık Ppd yapmıyoruz aşı tutmasa bile 2.kere asla verem aşısı tekrar edilmiyor dendi ve bu sağlık bakanlığının kararı dedi... Sonra hemşireye nasıl olur hadi tutmadı neden aşı yenilenmiyor dedim. Bebek hastalıklara yakalasa ne olacak. Tutturmus bakanlık kararı, sonra dra verdi hanımefendi anlamıyor.. Dr da aynı şeyleri söyledi. Ya cocuk korunaksız mı olacak. İz yok diyorum aşı girse yeterli. Zaten Ppd de aşı tutmamız olsa bıle tekrar aşı yapılmıyor dedi. O kadar kafam karısık ki.. Ya Tutmadıysa iz yok kesın tutmadı. Sizde de aşı izi olmayan var mı. Çocuk tombalak derisinde ben mi göremiyorum ama en ufak iz lekesi bile yok. Diğer oğullarımın ki bariz belli
Bende herkeste olmayabilir diye okumuştum. Bizde var. ama aşı vücuda girdi sonuçta vücut tanımış olması lazım içine aldi o bakteriyi neticedeHerkese merhaba, çok uzun zaman oldu. Oğlum 13 aylık oldu, sol kolumda verem aşısı izi oluşmadı. Sağlık ocagı hemşire iz olmasa bıle aşı deriye gidegdıhı için tutmuştur dedi ama için rahat etsin diyorsan verem savas merkezine git, Ppd testi yapıyorlar. Aşının tutup tutmadığı belli oluyor dedi. Aradım verem savası.. Artık Ppd yapmıyoruz aşı tutmasa bile 2.kere asla verem aşısı tekrar edilmiyor dendi ve bu sağlık bakanlığının kararı dedi... Sonra hemşireye nasıl olur hadi tutmadı neden aşı yenilenmiyor dedim. Bebek hastalıklara yakalasa ne olacak. Tutturmus bakanlık kararı, sonra dra verdi hanımefendi anlamıyor.. Dr da aynı şeyleri söyledi. Ya cocuk korunaksız mı olacak. İz yok diyorum aşı girse yeterli. Zaten Ppd de aşı tutmamız olsa bıle tekrar aşı yapılmıyor dedi. O kadar kafam karısık ki.. Ya Tutmadıysa iz yok kesın tutmadı. Sizde de aşı izi olmayan var mı. Çocuk tombalak derisinde ben mi göremiyorum ama en ufak iz lekesi bile yok. Diğer oğullarımın ki bariz belli
Merhaba canım aşı izi olması şart değil, aşının yapıldığından eminsen tekrara gerek yok. Bazı bebeklerin cildi yara izi tutmuyor.Herkese merhaba, çok uzun zaman oldu. Oğlum 13 aylık oldu, sol kolumda verem aşısı izi oluşmadı. Sağlık ocagı hemşire iz olmasa bıle aşı deriye gidegdıhı için tutmuştur dedi ama için rahat etsin diyorsan verem savas merkezine git, Ppd testi yapıyorlar. Aşının tutup tutmadığı belli oluyor dedi. Aradım verem savası.. Artık Ppd yapmıyoruz aşı tutmasa bile 2.kere asla verem aşısı tekrar edilmiyor dendi ve bu sağlık bakanlığının kararı dedi... Sonra hemşireye nasıl olur hadi tutmadı neden aşı yenilenmiyor dedim. Bebek hastalıklara yakalasa ne olacak. Tutturmus bakanlık kararı, sonra dra verdi hanımefendi anlamıyor.. Dr da aynı şeyleri söyledi. Ya cocuk korunaksız mı olacak. İz yok diyorum aşı girse yeterli. Zaten Ppd de aşı tutmamız olsa bıle tekrar aşı yapılmıyor dedi. O kadar kafam karısık ki.. Ya Tutmadıysa iz yok kesın tutmadı. Sizde de aşı izi olmayan var mı. Çocuk tombalak derisinde ben mi göremiyorum ama en ufak iz lekesi bile yok. Diğer oğullarımın ki bariz belli
Yatak korumalığı var bizde eşim internet ten almıştı tavsiye ederim canımBizim yatak cam kenarında. Birde köşede boşluk var. Oraya düştü bı kereheryeri doldurmam lazım. Zor gelio. Zaten salonda yatio bebek. Beşiğin yanindaki koltuğu acıyorum. Bizim koltuklar biraz devasa. İki kişi yatar o cinsten. O yüzden rahat rahat yatiyoru m . Bana batan ben uyumuyom oda deliksiz uyumasın
İki yaşına kadar bekle büyük yatağa geçiş için Başlari vücuduna göre büyük ya sarkinca düşer kafa üstü Beşik daha güvenliAynen bende dün denedim hadi yatıyoruz bak kuzuna sarıl kapatalım gözlerimizi diyerek yatırdım bende yattım yatağıma hemen oturdu beşikten tutup kalkmaya çalıştı.
Üşütmez mi canım oyke Bı sünger felan atsan Yakında iyice havalar soğur yerden iyi soğuk alırBiz salonda yatıyoruz oğlanla. Yere yün battaniye üstüne normal bir battaniye seriyorum onun üstünde yatıyor. Ben de koltukta
Eşimde yatağınızda gwnişgwniş. Sabah uyandırmaya gidiyorum çapraz yatıyor yatakta
Üşüdüğünü düşünmüyorum yaÜşütmez mi canım oyke Bı sünger felan atsan Yakında iyice havalar soğur yerden iyi soğuk alır