Incredible incredible
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet cnm çok seviyoruzBalik yiyor mu sizinki? Bizimki asla yemiyor.
Yapıyor cnm kesinlikle ama dikkat edin mikrobik olmasınDiş çıkarma ishal yapar mı ama günde 4 kere gibi. 3 gündür böyle, Kvde kalıyorum bizimki fayanslara yatıyo parkelere bırakıyor kendini yerlerde soğuk . Karnını üşütmüş olabilir mi ateş vs yok ağzı salyalı
Ölçmeden ölçmeye değişiyor sanırım. Hangisinin ölçerken daha doğru yaptığını düşünüyorsan onu baz al.Kızlar bugün aşımızı olduk boyumuz 78 çıktı hangisi doğru ölçtü anlamadım doktorumuzda 75 çıkmıştı 5gun önce kilomuzda 10.600
Herşeyi ağzına sokuyo herşeyi kapıcambilmiyorim belkide mikrop kaptıYapıyor cnm kesinlikle ama dikkat edin mikrobik olmasın
Çok kötü bi psikoloji çok geçmiş olsun.İzmi
İzmirdeyim. O ani o korkuyu asla unutamiyorum. Surekli yine deprem olacak olursa ne yaparim nereye saklanirim, ya enkaz altinda kalirsam kizimla ne yaparim diye diye kendimi yedim bitirdim. İnsan anne olunca daha farkli oluyomus. Surekli evladimi dusunuyorum. Cok zor gunler geciriyoruz. Rabbim bu gunumuzu aratmasin. Evlatlarimizi anasiz babasiz birakmasin.
En güzelli mezura alıp kendim ölçeyim sağol cnmÖlçmeden ölçmeye değişiyor sanırım. Hangisinin ölçerken daha doğru yaptığını düşünüyorsan onu baz al.
Benim oğlanın odasında boy ölçeri var. Onda takip ediyorum ben. 13 aylık 76 cm şu anda
Çok tehlikeli dönemdelerKızlar yaaa, miniğimi gözden kaybolduğu 10 sn sonrası klozetin içinde buldum dün
O koridorla mutfak arasında git gel yaparken mutfak masasını sileyim dedim, normalde gözümün önünden ayırmıyorum. O saniyede klozete elindeki oyuncağı atıp, arkasından kendisi atlamış, ayakları suya batmış. Allah’tan ablasının oturağı vardı orda takılı kalmış. Cup cup oynuyordu suyla
Aglamalara ben de dayanamıyorum ya aglamasa o kadar kolay olacak ki günlerimBebeğim çok ağlamaya başladı. Mutfağı toplarken bacağıma yapışıp ağlıyor. Masada mama sandalyesinde otururken koluma yapışıp ağlıyor. Çok yoruluyorum. Çok hareketli, sürekli kafasında ya bir yeri şişiyor ya morarıyor. Sağlıkla sıhhatle büyütürüz inşallah
Diş çıkarma ishal yapar canım ama 3 günü aşıyorsa doktora götürmek gerekir diyo uzmanlar gerçi bizimki biraz daha uzun sürmüştü ben goturmemistim. Dediğin gibi soğuk almış da olabilirDiş çıkarma ishal yapar mı ama günde 4 kere gibi. 3 gündür böyle, Kvde kalıyorum bizimki fayanslara yatıyo parkelere bırakıyor kendini yerlerde soğuk . Karnını üşütmüş olabilir mi ateş vs yok ağzı salyalı
Kızlar yaaa, miniğimi gözden kaybolduğu 10 sn sonrası klozetin içinde buldum dün
Ay geçenlerde bende bunu düşündüm ama biseyleri içine atar diye düşündüm kendini oraya sokar diye hiç düşünmedim aklıma çekmece kilitleri geldi onu takayım dedim. Belki sizlere de fikir olurO koridorla mutfak arasında git gel yaparken mutfak masasını sileyim dedim, normalde gözümün önünden ayırmıyorum. O saniyede klozete elindeki oyuncağı atıp, arkasından kendisi atlamış, ayakları suya batmış. Allah’tan ablasının oturağı vardı orda takılı kalmış. Cup cup oynuyordu suyla
Canım eğer erkekse bebeğin hemen sünnet ettir. Ben de çok korkuyorum biraz huysuzlassa aklıma ilk gelen enfeksiyon oluyo.Kızlar birkaç gün önce uykusuzluktan yakınmıştım, 1 yaş kontrolüne gittik biraz gecikmeli de olsa, Dr. Uyuyamıyor filan deyince ben çişi kokuyor mu dedi bilmiyorum dedim çiş gibi kokuyor işte iki aydır uykular çok kötü o kdr ateş vs.. olmadı neyse çiş tahlili yaptık sonuç israr yolu enfeksiyonu yarın antibiyotik başliycaz.. çok üzgünüm kim bilir ne kadar zamandır enfeksiyon varmış kuzumda siz de ihmal etmeyin..
Ahahaha:) harpten çıkmış gibiEkin de walker almistim nasil becerdiyse yanagini vurdu, diger yanagini da sinek isirdi. Gorseniz evde dovuyoruz sanirsiniz.
Yok canım kız benimki..Canım eğer erkekse bebeğin hemen sünnet ettir. Ben de çok korkuyorum biraz huysuzlassa aklıma ilk gelen enfeksiyon oluyo.
Ciddi şiddet mağduru gibi duruyo kuzucuk oğlum düşünce nefes alamıyo acısından . Şimdi bu meleği böyle görünce kötü oldum. Ne kadar gözümüzü üzerinden ayirmamaya çalışsak da oluyo işte.Ekin de walker almistim nasil becerdiyse yanagini vurdu, diger yanagini da sinek isirdi. Gorseniz evde dovuyoruz sanirsiniz.