2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Günaydınnnn! Günün ilk haberi benden gelsin o zaman! 6+4 karından ultrasonla hem bebeği gördük hem sesi duyduk

Bugün hepinizden güzel haberler almak dileğiyle...
Oy maşallah canım ya ne güzel haber, inşallah hepimiz bugün aynı haberleri verebilelim

Gözünüz aydın olsun

Saol kuzum h.b ama cokk kötüyüm gercekten ya nasıl atlatıcam bilemiyorum yatıcaksın dedi bide bna kalkma sakın dedi tabi bn dayanamam kalkiyorum ama temizlik yapamiyorum evimin ivinde icinde mutfaga giremiyorum yemek geliyor aklima acikmasam zorla yemem o derce offfff offf napıcaz kızlar biz bu mucizelerler bakalm hepimiz birbirimize fikir verelim destek olalım yoksa gecmez günlerr

geçmiş olsun benim babam da 4 ay önce bi kaza geçirdi. ciddi bi ameliyat oldu. Allahım hepimizin annesini babasını başından eksik etmesin. hasta olanlara da acil şifalar versin inşallah

kızlar bişey sorucam size. bugün yataktan kalkarken sağımdan sola dönerken vücudum esnedi galiba o esnada kasıklarımda daha doğrusu sağ tarafımda bi acı hissettim. bi anda oldu geçti bıçak saplanır gibi. size de oluyor mu? sabahtan beri aklımda o var inşallah bişey olmamıştır bebeğime dr randevuma da daha 4 gün var bana ve bebeğime dua edin olur mu

Bana nerdeyse her gün kalkarken oluyor icini rahat tur :))))) dualarim hepinizle bu arada <3

Günaydınnnn! Günün ilk haberi benden gelsin o zaman! 6+4 karından ultrasonla hem bebeği gördük hem sesi duyduk

Bugün hepinizden güzel haberler almak dileğiyle...

Maşallah, ne güzel bi his ya.. darısı hepimizin başına inşallah..

Evet bana neredeyse hergün oluyor, normalmiş :)

Ben geldim :) bebeği gördük kalbi için haftaya gel dedi sonra sesini açtı duyuldu ben heyecanlanınca kesildi tekrar dinletti rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlık ocağına rutin testler için yonlendirdi haftaya testleri götürücem 6 haftalık çıktı geçen hafta 4tü kimse kafayı lütfen takmasın büyüyorlar:)

Hayırlı Cuma'lar kızlar.
Giremedim geçen haftadan beri çok kafaya takınca vakit geçmiyo biraz uzak kalayım dedim ama kaç gündür geçmişi okuyup gireyim diyorum çok yaziliyo yetişemedim.Bebişini gören ve kalp sesini goren yada duyanlara hayırlı olsun inşallah duymayanlarda en kısa zamanda duyar herşey yolunda gider hepimiz için.

Bu arada ben şuan 7+3üm kalp atışını 5+6da görmüştük pıt pıt atıyodu kontrolede çok var daha ama endişem hiç bitmiyo.Benimde geçen haftadan beri ağzımın tadı değişti çok kötü bi tad var ama şükür mide bulantim yok çok zor geçti günler biraz alıştım gibi.Ben daha takvim bile yapamadım endişemden dolayı kimseye de söylemedik daha, yarın annem gelicek normalde aynı yerde oturmuyoruz bir hafta kalacak gelince ona söylemeyi düşünüyorum nasipse.

Maşallah canım çok şükür duymuşsun negüzel oluyo o duygu sağlıkla büyüsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…