- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Oy maşallah canım ya ne güzel haber, inşallah hepimiz bugün aynı haberleri verebilelimGünaydınnnn! Günün ilk haberi benden gelsin o zaman! 6+4 karından ultrasonla hem bebeği gördük hem sesi duyduk
Bugün hepinizden güzel haberler almak dileğiyle...
Gözünüz aydın olsunKızlar canlarım bugün babamin ağzında olan oksijen veren o boruyu cikarttilar, inşallah bı daha takilmaz ,bir rahatladım anlatamam, Allah torunlarına bağışladı sikurler olsun,hepinize çok teşekkür ederim. Bide enfeksiyon bitse sonra yaraları da iyilessin bitti.Allah in ne kadar sukretsem azdır.
Oy maşallah canım ya ne güzel haber, inşallah hepimiz bugün aynı haberleri verebilelim
Maşallaahhh gözünaydınn darısı başımıza inşallahhhhAmin canımm inşallah hepimizz güzel haberlerle mutluluk yaşarız bugün
Saol kuzum h.b ama cokk kötüyüm gercekten ya nasıl atlatıcam bilemiyorum yatıcaksın dedi bide bna kalkma sakın dedi tabi bn dayanamam kalkiyorum ama temizlik yapamiyorum evimin ivinde icinde mutfaga giremiyorum yemek geliyor aklima acikmasam zorla yemem o derce offfff offf napıcaz kızlar biz bu mucizelerler bakalm hepimiz birbirimize fikir verelim destek olalım yoksa gecmez günlerrBen de aynı sen gibiyim kuzum, iyi de değil kötü de değil, kokulara karşı aşırı hassasiyet, baş dönmem yok ama ben de istifra edemiyorum sanki etsem rahatlayacağım :) 6+6 iken biz kalp atışını duyduk güzel bir zamanda çağırmış doktorun inşallah siz de duyarsınız, hoş geldin bu arada
Günaydınnnn! Günün ilk haberi benden gelsin o zaman! 6+4 karından ultrasonla hem bebeği gördük hem sesi duyduk
Günaydın
Folik asiti günde kaç tane içiyorsunuz
Günaydınnnn! Günün ilk haberi benden gelsin o zaman! 6+4 karından ultrasonla hem bebeği gördük hem sesi duyduk
Kızlar canlarım bugün babamin ağzında olan oksijen veren o boruyu cikarttilar, inşallah bı daha takilmaz ,bir rahatladım anlatamam, Allah torunlarına bağışladı sikurler olsun,hepinize çok teşekkür ederim. Bide enfeksiyon bitse sonra yaraları da iyilessin bitti.Allah in ne kadar sukretsem azdır.
Oh cok guzel bi haber bu cok sevindim darisi basimiza ozel dr mu canimGünaydınnnn! Günün ilk haberi benden gelsin o zaman! 6+4 karından ultrasonla hem bebeği gördük hem sesi duyduk
kızlar bişey sorucam size. bugün yataktan kalkarken sağımdan sola dönerken vücudum esnedi galiba o esnada kasıklarımda daha doğrusu sağ tarafımda bi acı hissettim. bi anda oldu geçti bıçak saplanır gibi. size de oluyor mu? sabahtan beri aklımda o var inşallah bişey olmamıştır bebeğimedr randevuma da daha 4 gün var bana ve bebeğime dua edin olur mu
Oh cok guzel bi haber bu cok sevindim darisi basimiza ozel dr mu canim
kızlar bişey sorucam size. bugün yataktan kalkarken sağımdan sola dönerken vücudum esnedi galiba o esnada kasıklarımda daha doğrusu sağ tarafımda bi acı hissettim. bi anda oldu geçti bıçak saplanır gibi. size de oluyor mu? sabahtan beri aklımda o var inşallah bişey olmamıştır bebeğimedr randevuma da daha 4 gün var bana ve bebeğime dua edin olur mu
Maşallah canım çok şükür duymuşsun negüzel oluyo o duygu sağlıkla büyüsün inşallah.Ben geldim :) bebeği gördük kalbi için haftaya gel dedi sonra sesini açtı duyuldu ben heyecanlanınca kesildi tekrar dinletti rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlık ocağına rutin testler için yonlendirdi haftaya testleri götürücem 6 haftalık çıktı geçen hafta 4tü kimse kafayı lütfen takmasın büyüyorlar:)
Canim bendede sukur ara ara kasik agiris disinda bisey yok.. calisirken mide bulantisi falan cok kotu olurdu.. cok sukur allah dagina gore kar veriyo sanirimCanım Allah biliyor da veriyor belki çünkü ben bu anlattığınız belirtileri yaşasam işi bırakmak zorunda kalırım.d