2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Bu arada ben şuan 7+3üm kalp atışını 5+6da görmüştük pıt pıt atıyodu kontrolede çok var daha ama endişem hiç bitmiyo.Benimde geçen haftadan beri ağzımın tadı değişti çok kötü bi tad var ama şükür mide bulantim yok çok zor geçti günler biraz alıştım gibi.Ben daha takvim bile yapamadım endişemden dolayı kimseye de söylemedik daha, yarın annem gelicek normalde aynı yerde oturmuyoruz bir hafta kalacak gelince ona söylemeyi düşünüyorum nasipse.:anneadayı:
E maşaAllah büyümüş sizinki neden endişe duyuyorsunuz ? Allah bilir tabiki ama keyfini cıkarın bende çok okuyunca buradakileri garip seyler kafaya takmaya başlıyorum ama yersiz gerçekten

Kızlar canlarım bugün babamin ağzında olan oksijen veren o boruyu cikarttilar, inşallah bı daha takilmaz ,bir rahatladım anlatamam, Allah torunlarına bağışladı sikurler olsun,hepinize çok teşekkür ederim. Bide enfeksiyon bitse sonra yaraları da iyilessin bitti.Allah in ne kadar sukretsem azdır.
canım benim çok sevindim,kısa zamanda eve de çıkar umarım,Allah bağışlasın annelerimizi babalarımızı bizlere:KK200:

Gunaydinn ekim anneleri bugün bende doktora gidecem kese için dua edin iyi sağlıkla goruyum hiç bi sorun çıkmasın Rabbim bebeklerimizin sağlıkla büyümesini nasip etsin inşaallah hesabıma göre bhcg 4000 5000 arasında olması gerekiyo Allahım izniyle inşaallah sorun yoktur
Hayırlısıyla görürsün inş canımkeseyi,güzel haberlerini bekliyoruz:KK49:
Günaydınnnn! Günün ilk haberi benden gelsin o zaman! 6+4 karından ultrasonla hem bebeği gördük hem sesi duyduk :skandal::rapci::halay:

Bugün hepinizden güzel haberler almak dileğiyle...
:KK76::spor:çoook sevindim canım gözünaydın

kızlar bişey sorucam size. bugün yataktan kalkarken sağımdan sola dönerken vücudum esnedi galiba o esnada kasıklarımda daha doğrusu sağ tarafımda bi acı hissettim. bi anda oldu geçti bıçak saplanır gibi. size de oluyor mu? sabahtan beri aklımda o var inşallah bişey olmamıştır bebeğime :KK43: dr randevuma da daha 4 gün var bana ve bebeğime dua edin olur mu :dua:
Banada oluyor sürekli yataktayken canım,hiçbir sorun yoktur bence için rahat olsun
merhaba hepinize :)
Merhaba:KK54:
Ben geldim :) bebeği gördük kalbi için haftaya gel dedi sonra sesini açtı duyuldu ben heyecanlanınca kesildi tekrar dinletti rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlık ocağına rutin testler için yonlendirdi haftaya testleri götürücem 6 haftalık çıktı geçen hafta 4tü kimse kafayı lütfen takmasın büyüyorlar:)
gözünaydın canım:halay:maşallah büyüyorlar tabi ki:KK200:

Hayırlı Cuma'lar kızlar.:KK200:
Giremedim geçen haftadan beri çok kafaya takınca vakit geçmiyo biraz uzak kalayım dedim ama kaç gündür geçmişi okuyup gireyim diyorum çok yaziliyo yetişemedim.Bebişini gören ve kalp sesini goren yada duyanlara hayırlı olsun inşallah duymayanlarda en kısa zamanda duyar herşey yolunda gider hepimiz için.:KK49:
hayırlı cumalar canım:KK49:

Selam arkadaşlar. Eski uyelerdenim 2015 Eylül annesiydim. Bı oğlum var üç bucuk yaşında. Şimdi sata göre 7 hafta ultasona göre altı haftalık hamileyim. Kalp atisoni dün akşam duyduk çok şükür. Sata gore dogum 9 ekim gorunuyor. Allah herkesin bebegini bagislasin. Son adet tarihi iki Ocak. Yaş 28

günaydın. günde bir kez aç karna cnm. Sen?
Ben de bir tane içiyorum ama tok karnına öğlen 2de içiyorum. Telefona alarm kurdum da :KK70:
Ya YouTubeda video gördüm bugün ender Saraç mı saraçoğlu mu neydi adı önceden 400mg şimdi 800mg ye çıkardık folik asiti dedi :KK64:
Acaba herkes iki tane içiyor da benim mi haberim yok dedim :KK70:

dün akşam ve bugün baş dönmesi yaşadım. İkisinde de oturuyordum ve kısacık sürdüler.
Akşam geç oldu bi şey yemesem iyi olur dedim canım da istemiyordu zaten. Sabah da kahvaltıyı geciktirdim.
İkisinde de karnım açtı yani galiba açlıktan oldu :bicak:

Selam arkadaşlar. Eski uyelerdenim 2015 Eylül annesiydim. Bı oğlum var üç bucuk yaşında. Şimdi sata göre 7 hafta ultasona göre altı haftalık hamileyim. Kalp atisoni dün akşam duyduk çok şükür. Sata gore dogum 9 ekim gorunuyor. Allah herkesin bebegini bagislasin. Son adet tarihi iki Ocak. Yaş 28
Bende sizinle aynı durumdayım, iki ocaktı

Selammm canım,Allah bağışlasın oğlunuzu,hoşgeldin ekim annelerine öyleyse:KK5:hayırlı olsun meleğin:KK200:bende ultrasona göre 1hafta geriden geliyorum

dün akşam ve bugün baş dönmesi yaşadım. İkisinde de oturuyordum ve kısacık sürdüler.
Akşam geç oldu bi şey yemesem iyi olur dedim canım da istemiyordu zaten. Sabah da kahvaltıyı geciktirdim.
İkisinde de karnım açtı yani galiba açlıktan oldu :bicak:
Ne olursa açlıktan oluyor banada,bulantım baş dönmem oyüzden sık ve az yemeye çalış canım sende,gece de olsa ağzıma çok ufak bişi atıyorum yoksa öğürtüler başlıyor,başım dönüyor,ya tam tersi bi durumda var yemeği çok yiyincede hazımsızlık oluyor:confused:

Ne olursa açlıktan oluyor banada,bulantım baş dönmem oyüzden sık ve az yemeye çalış canım sende,gece de olsa ağzıma çok ufak bişi atıyorum yoksa öğürtüler başlıyor,başım dönüyor,ya tam tersi bi durumda var yemeği çok yiyincede hazımsızlık oluyor:confused:
Hazımsızlık deme valla benim için şu an hamilelikte yaşanan en kötü şey bu:bicak: öyle sinirleniyorum ki ağladım bile gaz sancısından:KK70:
Sütü bile laktozsuz içiyordum yok o da boş çıktı yani her türlü şişiyorum:KK69:

Hazımsızlık deme valla benim için şu an hamilelikte yaşanan en kötü şey bu:bicak: öyle sinirleniyorum ki ağladım bile gaz sancısından:KK70:
Sütü bile laktozsuz içiyordum yok o da boş çıktı yani her türlü şişiyorum:KK69:
Malesef oluyor işte benim bundan önceki hamileliğimin her günü gaz sancısı delirtiyordu beni hatta karnım büuüdükçede midem batıyordu,inş ilerki dönemlerimizde daha rahatlatız tabi başka şeylere takarız o zamanlarda:63:
Sabah süt içerken çıkardım malesef nasıl içicem ben bu sütü,yoğurduda zorla yiyorum:işsiz:csnım zararlı şeyler istiyor hep:kızgın:

Ben de bir tane içiyorum ama tok karnına öğlen 2de içiyorum. Telefona alarm kurdum da :KK70:
Ya YouTubeda video gördüm bugün ender Saraç mı saraçoğlu mu neydi adı önceden 400mg şimdi 800mg ye çıkardık folik asiti dedi :KK64:
Acaba herkes iki tane içiyor da benim mi haberim yok dedim :KK70:

bende alarmla içiyorum unutmayım diye :) 400 mcg alınması gerekiyor diye biliyorum 800 hiç duymadım cnm

Malesef oluyor işte benim bundan önceki hamileliğimin her günü gaz sancısı delirtiyordu beni hatta karnım büuüdükçede midem batıyordu,inş ilerki dönemlerimizde daha rahatlatız tabi başka şeylere takarız o zamanlarda:63:
Sabah süt içerken çıkardım malesef nasıl içicem ben bu sütü,yoğurduda zorla yiyorum:işsiz:csnım zararlı şeyler istiyor hep:kızgın:

bulantı ve hazımsızlık zamanlarında ayva elma ve çubuk kraker beni çok rahatlatıyor. özellikle elmayı tavsiye edebilirim :)

Kızlar kortrolden geldim kese gözüktü ama doktor biraz şüpheli gibi konuştu alttan bakmak istedi ben korktum istemedim resmini bakarmisiniz sizdede böylemi görünüyodu 10 gün sonra tekrar gidecem çok şükür göründüğü için dış gebelik yok çok heyecanlandım

Eklentiler

• 20190222_142501.jpg
    20190222_142501.jpg
    96,7 KB · Görüntüleme: 69
Kızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsın :dua: artık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze :dua::KK200:

X