Beş haftalik gebeyseniz kese gorunmesi normal. Bebek on güne gorunur insallah. Doktor niye suoheli konustu. İlk bebegimde benim kese beş haftada görünmedi. Altı haftada kese sekiz haftada bebeği kalp atisini gorduk. Herşey gonlunuzce olsunKızlar kortrolden geldim kese gözüktü ama doktor biraz şüpheli gibi konuştu alttan bakmak istedi ben korktum istemedim resmini bakarmisiniz sizdede böylemi görünüyodu 10 gün sonra tekrar gidecem çok şükür göründüğü için dış gebelik yok çok heyecanlandım
Cnm üc defadır gidiyorum 3.dede alttan bakıyor yoksa dıs gebelik falan vs. Seyleri onceden gorebilmek icin alttan bazen iyi oluyor hayirlısı cnm bnce bir sorun yokKızlar kortrolden geldim kese gözüktü ama doktor biraz şüpheli gibi konuştu alttan bakmak istedi ben korktum istemedim resmini bakarmisiniz sizdede böylemi görünüyodu 10 gün sonra tekrar gidecem çok şükür göründüğü için dış gebelik yok çok heyecanlandım
Çok şükür maşallah canimm darısı bizlerin başına insallahKızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsınartık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze
Hayirli olsun cnm darısı banaKızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsınartık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze
Canım gözünaydın...Kızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsınartık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze
Sata göre 4+5 ama doktor yumurtlama ya göre hesapladi 3+6 falan normal yani değilmi kesenin minicik olmasiBeş haftalik gebeyseniz kese gorunmesi normal. Bebek on güne gorunur insallah. Doktor niye suoheli konustu. İlk bebegimde benim kese beş haftada görünmedi. Altı haftada kese sekiz haftada bebeği kalp atisini gorduk. Herşey gonlunuzce olsun
Gözünaydın canım,maşallah bebişineKızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsınartık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze
İnşallah canım benim inşallah. Bu arada kesen bence gayet güzel görünüyo hiç kafana takmaÇok şükür maşallah canimm darısı bizlerin başına insallah
Gözünüz aydın canımKızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsınartık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze
Çok teşekkür ederim canım darısı bekleyen herkese inşallahHayirli olsun cnm darısı bana
Normsl canım ilk haftalar satla tam uyumlu olmayabiliryorlar,dert etme sakın 10gün sonra kalbi bile duyarsınız belkiSata göre 4+5 ama doktor yumurtlama ya göre hesapladi 3+6 falan normal yani değilmi kesenin minicik olmasi
Amiin canım benim çok teşekkür ederim, hepimizin bebişi sağlıkla büyüsün sağlıkla kucağımıza alalım inşallahCanım gözünaydın...Sağlıkla büyüsün bebişin, kucağına almayı nasip etsin Allah
Evet cnm benimkisi 5 haftalıktı kese gozuktu suan 6+2 haftaya carsamba tam 7 olucak kalp atısı icin cagrdi keseyi gordum ama bebegi gormedim direk kalp icin cagrdıSata göre 4+5 ama doktor yumurtlama ya göre hesapladi 3+6 falan normal yani değilmi kesenin minicik olmasi
Amiin canım darısı her bekleyene inşallahGözünaydın canım,maşallah bebişineçooook sevindim darısı herkese inşallah
Kızlaarr çok şükür karından usg ile kalp atışımızı duyduk muhteşem bi duygu, Allahım herkese yaşatsınartık keseyi değil bebeği ölçüyo doktor ve bebeğim tam satla birebir uyumlu 6+1 çıktı. Kalp atışı dakikada 176, çok şükür bugünümüze
4 artı beş olsa bile kese görünmesi guzel bişey. Sitres yapmayın. Kalp atışı duyamaz kadar doktoedok biraz hastalari şifresi sokabiliyor. Rahat olun.Sata göre 4+5 ama doktor yumurtlama ya göre hesapladi 3+6 falan normal yani değilmi kesenin minicik olmasi
Çok teşekkür ederim canımGözünüz aydın canım
Canım bi çok şeyden tiksindim mesela soğan kavrulurken ki o koku,yağ,salça,çay(en sevdiğimdi),suyuda çok içemiyorum,balık,süt gibi şeyler,aklıma bunlar geldi şimdi,dn çok meyve yiyorum ekşili şeyler tercihimKızlar nelerden tiksiniyor veya nelerden hoslaniyorsunuz durumlar nasıl neleriniz var paylasalım birbirimizle
Ay canım benim inşallah darısı bütün bekleyen arkadaşlarımızın başınaGözün aydın çok sevindim senin adına bayadır takip ediyorum sizi ve burdaki arkadaşları, darısı yarında benim başıma inş :))
Ay ben de sürekli hanur işi yemek istiyorum başka bi şey yiyesim gelmiyo hiç yemek falan. Dediğin gibi ekşili şeylere yöneldim bi de çok. Napcaz böyle bilmem :)Canım bi çok şeyden tiksindim mesela soğan kavrulurken ki o koku,yağ,salça,çay(en sevdiğimdi),suyuda çok içemiyorum,balık,süt gibi şeyler,aklıma bunlar geldi şimdi,dn çok meyve yiyorum ekşili şeyler tercihim
Hımm birde aburcubur ve hamur işleri istiyor canım