2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Beş haftalik gebeyseniz kese gorunmesi normal. Bebek on güne gorunur insallah. Doktor niye suoheli konustu. İlk bebegimde benim kese beş haftada görünmedi. Altı haftada kese sekiz haftada bebeği kalp atisini gorduk. Herşey gonlunuzce olsun

Cnm üc defadır gidiyorum 3.dede alttan bakıyor yoksa dıs gebelik falan vs. Seyleri onceden gorebilmek icin alttan bazen iyi oluyor hayirlısı cnm bnce bir sorun yok

Çok şükür maşallah canimm darısı bizlerin başına insallah

Canım gözünaydın... Sağlıkla büyüsün bebişin, kucağına almayı nasip etsin Allah

Sata göre 4+5 ama doktor yumurtlama ya göre hesapladi 3+6 falan normal yani değilmi kesenin minicik olmasi

Gözünaydın canım,maşallah bebişineçooook sevindim darısı herkese inşallah

Gözünüz aydın canım

Sata göre 4+5 ama doktor yumurtlama ya göre hesapladi 3+6 falan normal yani değilmi kesenin minicik olmasi
Normsl canım ilk haftalar satla tam uyumlu olmayabiliryorlar,dert etme sakın 10gün sonra kalbi bile duyarsınız belki

Evet cnm benimkisi 5 haftalıktı kese gozuktu suan 6+2 haftaya carsamba tam 7 olucak kalp atısı icin cagrdi keseyi gordum ama bebegi gormedim direk kalp icin cagrdı

Gözün aydın çok sevindim senin adına bayadır takip ediyorum sizi ve burdaki arkadaşları, darısı yarında benim başıma inş :))

4 artı beş olsa bile kese görünmesi guzel bişey. Sitres yapmayın. Kalp atışı duyamaz kadar doktoedok biraz hastalari şifresi sokabiliyor. Rahat olun.

Kızlar nelerden tiksiniyor veya nelerden hoslaniyorsunuz durumlar nasıl neleriniz var paylasalım birbirimizle
Canım bi çok şeyden tiksindim mesela soğan kavrulurken ki o koku,yağ,salça,çay(en sevdiğimdi),suyuda çok içemiyorum,balık,süt gibi şeyler,aklıma bunlar geldi şimdi,dn çok meyve yiyorum ekşili şeyler tercihim
Hımm birde aburcubur ve hamur işleri istiyor canım

Ay ben de sürekli hanur işi yemek istiyorum başka bi şey yiyesim gelmiyo hiç yemek falan. Dediğin gibi ekşili şeylere yöneldim bi de çok. Napcaz böyle bilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…