- 11 Şubat 2015
- 3.469
- 3.293
Ben 6+3 de sadece keseyi gördüm bebek ve kalp atışları için erken dedi doktor ama merak ediyorum erken görüp duyanlar ilgimi çekiyo canımKarından ultrasonla 6+6 da gördük kalp atışını canım doktor bebeği de gördü ama ben bir şey anlamadım 6mm birşey, 1cm bile değil yavrusu
Canımmm merakla beklıyorum . Saat kaçta randevunn benı etiketle yaaa kaçırmak istemiyorum sevıncınııBen de varımm :)
7+5 de tekrar kontrolüm var inşallah ozaman görür duyarım canım korkular bitmiyo rabbim herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsinPembepanterr belki çok incelememiştir bazı doktorlar çok önemsemiyor sanırım normal şartlarda zaten kalp duyma 8 hafta 6 hafta olanlar da var onun için endişelenmeyin ters bir şey olsa doktor zaten söylerdi
13.30 da canım randevum, tamam etiketlerim :) hayırlısıyla bi duyayım da çok rahatlıcam kuzumCanımmm merakla beklıyorum . Saat kaçta randevunn benı etiketle yaaa kaçırmak istemiyorum sevıncınıı
Benimde 6+3 sadece kese gozuktu dr normal dedi 10 gun sonra tekrar cagirdiBen 6+3 de sadece keseyi gördüm bebek ve kalp atışları için erken dedi doktor ama merak ediyorum erken görüp duyanlar ilgimi çekiyo canım
İyi bari içim rahatladı canım inşallah güzel haberler alırızBenimde 6+3 sadece kese gozuktu dr normal dedi 10 gun sonra tekrar cagirdi
Canım benim çok teşekkür ederiz, inşallah yarın hepimiz buraları şenlendiririzYarın doktora gidecek arkadaşlar inş çooooook güzel haberlerle geleceksinizbulantım baş dönmem ve huysuz bir ben bakalım sabah nasıl olur bana,huzursuzluk var içimde sebepsiz,gündüz uykusu daha bi tatlı sanki gece endişem oluyor niyeyse
HEPİNİZE TATLI RÜYALAR,YARIN ŞENLENSİN BURALAR
İnş kuzummmCanım benim çok teşekkür ederiz, inşallah yarın hepimiz buraları şenlendiririz
Hepimize iyi, hayırlı, huzurlu geceler olsun. Sana da tatlı rüyalaar
Çok şükür canım, Allahım daha da güzel günler göstersin, acil şifalar versin de hemen iyileşsinKızlar canlarım bugün babamin ağzında olan oksijen veren o boruyu cikarttilar, inşallah bı daha takilmaz ,bir rahatladım anlatamam, Allah torunlarına bağışladı sikurler olsun,hepinize çok teşekkür ederim. Bide enfeksiyon bitse sonra yaraları da iyilessin bitti.Allah in ne kadar sukretsem azdır.
Allahım acil şifalar versin canım tez zamanda ayağı kalksın babacığınKızlar canlarım bugün babamin ağzında olan oksijen veren o boruyu cikarttilar, inşallah bı daha takilmaz ,bir rahatladım anlatamam, Allah torunlarına bağışladı sikurler olsun,hepinize çok teşekkür ederim. Bide enfeksiyon bitse sonra yaraları da iyilessin bitti.Allah in ne kadar sukretsem azdır.
Günaydın canıım, ay hadi hepimiz bugün hayırlı güzel sonuçlarla gelelim inşallahGunaydinn ekim anneleri bugün bende doktora gidecem kese için dua edin iyi sağlıkla goruyum hiç bi sorun çıkmasın Rabbim bebeklerimizin sağlıkla büyümesini nasip etsin inşaallah hesabıma göre bhcg 4000 5000 arasında olması gerekiyo Allahım izniyle inşaallah sorun yoktur
Günaydın canıım. Ben 1 tane içiyorum. Zaten günlük 400 mcg alınmalı fazlası da zararGünaydın
Folik asiti günde kaç tane içiyorsunuz
AminnnnGünaydın canıım, ay hadi hepimiz bugün hayırlı güzel sonuçlarla gelelim inşallahAllahım bebeklerimize ve bize sağlık versin
Günaydın 1 tane içiyorum folidoceGünaydın
Folik asiti günde kaç tane içiyorsunuz