2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar bendede bi tiksinti yemeklerin hepsinden istahsızlik var arda da uykum çabuk geliyor dusuk tehlikem var progestan ve igne kullaniyorum doktor yerinden kalkma dedi ama uyumaktan uzanmaktan cokkk sıkıldım

Ayni durumdayiz bende sıkıldm bide bulanti halsizlik sanki yatakma deseler kalkabilcem o ayri da mecbur yaticaz ama 9 ay yatarsam nasil vakit gecer diyede korkuyorym tabi en buyuk korku bebege bisey olmasin cekerim ama yatarkende surekli kuruyorum

Yarın sende duyarsın inşallah. Canım şimdi yine iyi. İlerleyen zamanlar da ayda bir kontrole çağırıyorlar. O zaman acaba iyi mi diye insanın içi içini yiyor
İnşallah canım ay zaten bilmiyorum o zaman o 1 ay bana nasıl geçer. Şöyle 20.haftalara gelsek en azından hareketleri hissediceğimiz için biraz daha rahat olıruz canım, böyle çok zor ya

İnşallah canım ay zaten bilmiyorum o zaman o 1 ay bana nasıl geçer. Şöyle 20.haftalara gelsek en azından hareketleri hissediceğimiz için biraz daha rahat olıruz canım, böyle çok zor ya
Benim oğlan bir gün adam akıllı hareket etmedi. Oturdum ağladım o derece. Çikolata falan yedim hareket etmedi. Eşim geldi ne oldu falan diyor. Başladı oğlanla konuşmaya bir hareketlendi sorma. Gün boyu kendimi yememle kaldım

Ay kıyamam yaa :) o zaman da hareket etsinler diye uğraşır dururuz işte :) sağlıkla hayırlısıyla bi gelsek o günlere...

Ay kıyamam yaa :) o zaman da hareket etsinler diye uğraşır dururuz işte :) sağlıkla hayırlısıyla bi gelsek o günlere...
Aynen canım. İlerleyen zamanlar daha tatlı. Riskli dönemleri atlatsak hayırlısıyla. Vücutta adapte oluyor hormonlara. Halsizlik nispeten azalıyor.

Kıskanıyorum gerçekten maşaAllah anlatmayın kimseye : )

Ben bugün daha iyiydim ama şeytan vesvesemi veriyor bilemedim ben ne yaptım diyorum ara ara : ) nasıl geçiçek nasıl bakıcam çokmu gerekliydi? Sonra kızıyorum kendime nasıl böyle düşünüyorum diye

Aynen canım. İlerleyen zamanlar daha tatlı. Riskli dönemleri atlatsak hayırlısıyla. Vücutta adapte oluyor hormonlara. Halsizlik nispeten azalıyor.
Evet canım herkes şu ilk 3 aydan sonrasının daha zevkli olduğunu söylüyo. İnşallah o günleri de görücez sağlıkla

Canım Allah biliyor da veriyor belki çünkü ben bu anlattığınız belirtileri yaşasam işi bırakmak zorunda kalırım.d

Buna katılıyorum Allah dağınagöre kar veriyor kimsenin kaldıramayacağı yükü vermiyor

Öğretmen olduğum için sınıfı bırakıp gidemem yani midem bulanıyo diye. Sınıflarda koku çeşitliliği de çok fazla olabiliyor. Yeri geliyor 8 saat derse giriyoruz yorgunluk da fayda etmez. 1 olur 2 olur hocam hayırdır derler. Özelde çalıştığım için de saklamam gereken bi durum şuan :/ doktor randevularımı bile zor alıyorum :///

Reactions: H E
Çok haklısınız: ( bende hep bir çocugum daha olsa yada su an çalışıyor olsam diyip kendimi motive etmeye çalışıyorum birde insan çalışmıyorken ve evde bir uğraşım yokken daha çok kendimi dinlediğimi hissettim saklamanız gerekmeside ayrı can sıkıcı bir durum güle güle büyütelim inşallah

Ben de aynı sen gibiyim kuzum, iyi de değil kötü de değil, kokulara karşı aşırı hassasiyet, baş dönmem yok ama ben de istifra edemiyorum sanki etsem rahatlayacağım :) 6+6 iken biz kalp atışını duyduk güzel bir zamanda çağırmış doktorun inşallah siz de duyarsınız, hoş geldin bu arada

Allah yardımcınız olsun ya durumunuz çok zor

Reactions: H E
Canım ev işlerini iyi hissettiğin sürece kendini yormadan yap ama cam silmek çok tehlikeli, kol sürekli inip çıktığı için, bebek eşinden ayrılıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…