Kızlar bendede bi tiksinti yemeklerin hepsinden istahsızlik var arda da uykum çabuk geliyor dusuk tehlikem var progestan ve igne kullaniyorum doktor yerinden kalkma dedi ama uyumaktan uzanmaktan cokkk sıkıldım
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah bebeğin de sağlıkla doğacak. Kendine iyi bak[/QUOTE
sgl cnm insallah sende kendine iyi bak
İnşallah canımYarın sende duyarsın inşallah. Canım şimdi yine iyi. İlerleyen zamanlar da ayda bir kontrole çağırıyorlar. O zaman acaba iyi mi diye insanın içi içini yiyor
Benim oğlan bir gün adam akıllı hareket etmedi. Oturdum ağladım o derece. Çikolata falan yedim hareket etmedi. Eşim geldi ne oldu falan diyor. Başladı oğlanla konuşmaya bir hareketlendi sorma. Gün boyu kendimi yememle kaldımİnşallah canımay zaten bilmiyorum o zaman o 1 ay bana nasıl geçer. Şöyle 20.haftalara gelsek en azından hareketleri hissediceğimiz için biraz daha rahat olıruz canım, böyle çok zor ya
Ay kıyamam yaa :) o zaman da hareket etsinler diye uğraşır dururuz işte :) sağlıkla hayırlısıyla bi gelsek o günlere...Benim oğlan bir gün adam akıllı hareket etmedi. Oturdum ağladım o derece. Çikolata falan yedim hareket etmedi. Eşim geldi ne oldu falan diyor. Başladı oğlanla konuşmaya bir hareketlendi sorma. Gün boyu kendimi yememle kaldım
Aynen canım. İlerleyen zamanlar daha tatlı. Riskli dönemleri atlatsak hayırlısıyla. Vücutta adapte oluyor hormonlara. Halsizlik nispeten azalıyor.Ay kıyamam yaa :) o zaman da hareket etsinler diye uğraşır dururuz işte :) sağlıkla hayırlısıyla bi gelsek o günlere...
Kızlar ben 6+3hiç mide bulantım yok halsizlik yok tamamen normalim doktor bebeği görmemiş olsa tek fark adet gecikmem yani normal mi hissetmemek
Aynı ben
Evet canım herkes şu ilk 3 aydan sonrasının daha zevkli olduğunu söylüyo. İnşallah o günleri de görücez sağlıklaAynen canım. İlerleyen zamanlar daha tatlı. Riskli dönemleri atlatsak hayırlısıyla. Vücutta adapte oluyor hormonlara. Halsizlik nispeten azalıyor.
Kıskanıyorum gerçekten maşaAllah anlatmayın kimseye : )
Ben bugün daha iyiydim ama şeytan vesvesemi veriyor bilemedim ben ne yaptım diyorum ara ara : ) nasıl geçiçek nasıl bakıcam çokmu gerekliydi? Sonra kızıyorum kendime nasıl böyle düşünüyorum diye
Canım Allah biliyor da veriyor belki çünkü ben bu anlattığınız belirtileri yaşasam işi bırakmak zorunda kalırım.d
Buna katılıyorum Allah dağınagöre kar veriyor kimsenin kaldıramayacağı yükü vermiyor
Çok haklısınız: ( bende hep bir çocugum daha olsa yada su an çalışıyor olsam diyip kendimi motive etmeye çalışıyorum birde insan çalışmıyorken ve evde bir uğraşım yokken daha çok kendimi dinlediğimi hissettim saklamanız gerekmeside ayrı can sıkıcı bir durum güle güle büyütelim inşallahÖğretmen olduğum için sınıfı bırakıp gidemem yani midem bulanıyo diye. Sınıflarda koku çeşitliliği de çok fazla olabiliyor. Yeri geliyor 8 saat derse giriyoruz yorgunluk da fayda etmez. 1 olur 2 olur hocam hayırdır derler. Özelde çalıştığım için de saklamam gereken bi durum şuan :/ doktor randevularımı bile zor alıyorum :///
Ben de aynı sen gibiyim kuzum, iyi de değil kötü de değil, kokulara karşı aşırı hassasiyet, baş dönmem yok ama ben de istifra edemiyorum sanki etsem rahatlayacağım :) 6+6 iken biz kalp atışını duyduk güzel bir zamanda çağırmış doktorun inşallah siz de duyarsınız, hoş geldin bu aradaÖncelikler herkese hayırlı oLsun RABBIM olmayanlarında kucagını doldursun 1 kızım var 6 yasında 22 yasındayım 23 giricem 7 yıllık evliyim 2.ci bebegim hamisim 6+1 son adet tarihim 9 ocak hafta tam 7 haftalık olucagim gun kalp atimi icin cagirdi merakim bnm gbi olan varmi.ben cok kotude degilim iyide herseyden tiksindim kokulara cok hassasım yemek gorunce migdem kalkiyor zorla yiyorum asırı bas donmemem var istifa hic etmedim sadece bulanti bnm gibi olan varmi
Allah yardımcınız olsun ya durumunuz çok zorÖğretmen olduğum için sınıfı bırakıp gidemem yani midem bulanıyo diye. Sınıflarda koku çeşitliliği de çok fazla olabiliyor. Yeri geliyor 8 saat derse giriyoruz yorgunluk da fayda etmez. 1 olur 2 olur hocam hayırdır derler. Özelde çalıştığım için de saklamam gereken bi durum şuan :/ doktor randevularımı bile zor alıyorum :///
Canım ev işlerini iyi hissettiğin sürece kendini yormadan yap ama cam silmek çok tehlikeli, kol sürekli inip çıktığı için, bebek eşinden ayrılıyormuşBen çaremi buldum inşallah: ) yoğurt çorbası (yayla) Allahım hayata döndüm resmen içince birde evi temizledim iyi hissettim doktorlar iş yapmayın diyorda kim yapacak:) camları silmeye korkuyorum sadece ben yatarak depresyona giriyorum yok benim hergün bir şey bulmam lazım yoğurt çorbası deneyin arkadaslar tiksinmeden yediğim tek sey bir de yumusatıcı kokusundan tiksindim şimdi herseyi tekrar yıkıyorum o kokuyu duymak istemiyorum
Karından ultrasonla 6+6 da gördük kalp atışını canım doktor bebeği de gördü ama ben bir şey anlamadım 6mm birşey, 1cm bile değil yavrusuSlm kızlar üstten ultrasonla kaçıncı hafta bebeği görüp kalp atışlarını duydunuz?
Ben deeeeYarın kimler gidiyor doktora : ))) ben varım
Ben de varımm :)Yarın kimler gidiyor doktora : ))) ben varım