- 7 Şubat 2019
- 261
- 540
E maşaAllah büyümüş sizinki neden endişe duyuyorsunuz ? Allah bilir tabiki ama keyfini cıkarın bende çok okuyunca buradakileri garip seyler kafaya takmaya başlıyorum ama yersiz gerçektenBu arada ben şuan 7+3üm kalp atışını 5+6da görmüştük pıt pıt atıyodu kontrolede çok var daha ama endişem hiç bitmiyo.Benimde geçen haftadan beri ağzımın tadı değişti çok kötü bi tad var ama şükür mide bulantim yok çok zor geçti günler biraz alıştım gibi.Ben daha takvim bile yapamadım endişemden dolayı kimseye de söylemedik daha, yarın annem gelicek normalde aynı yerde oturmuyoruz bir hafta kalacak gelince ona söylemeyi düşünüyorum nasipse.
canım benim çok sevindim,kısa zamanda eve de çıkar umarım,Allah bağışlasın annelerimizi babalarımızı bizlereKızlar canlarım bugün babamin ağzında olan oksijen veren o boruyu cikarttilar, inşallah bı daha takilmaz ,bir rahatladım anlatamam, Allah torunlarına bağışladı sikurler olsun,hepinize çok teşekkür ederim. Bide enfeksiyon bitse sonra yaraları da iyilessin bitti.Allah in ne kadar sukretsem azdır.
Hayırlısıyla görürsün inş canımkeseyi,güzel haberlerini bekliyoruzGunaydinn ekim anneleri bugün bende doktora gidecem kese için dua edin iyi sağlıkla goruyum hiç bi sorun çıkmasın Rabbim bebeklerimizin sağlıkla büyümesini nasip etsin inşaallah hesabıma göre bhcg 4000 5000 arasında olması gerekiyo Allahım izniyle inşaallah sorun yoktur
Günaydınnnn! Günün ilk haberi benden gelsin o zaman! 6+4 karından ultrasonla hem bebeği gördük hem sesi duyduk
Bugün hepinizden güzel haberler almak dileğiyle...
Banada oluyor sürekli yataktayken canım,hiçbir sorun yoktur bence için rahat olsunkızlar bişey sorucam size. bugün yataktan kalkarken sağımdan sola dönerken vücudum esnedi galiba o esnada kasıklarımda daha doğrusu sağ tarafımda bi acı hissettim. bi anda oldu geçti bıçak saplanır gibi. size de oluyor mu? sabahtan beri aklımda o var inşallah bişey olmamıştır bebeğimedr randevuma da daha 4 gün var bana ve bebeğime dua edin olur mu
Merhabamerhaba hepinize :)
gözünaydın canımBen geldim :) bebeği gördük kalbi için haftaya gel dedi sonra sesini açtı duyuldu ben heyecanlanınca kesildi tekrar dinletti rabbim herkese nasip etsin inşallah sağlık ocağına rutin testler için yonlendirdi haftaya testleri götürücem 6 haftalık çıktı geçen hafta 4tü kimse kafayı lütfen takmasın büyüyorlar:)
hayırlı cumalar canımHayırlı Cuma'lar kızlar.
Giremedim geçen haftadan beri çok kafaya takınca vakit geçmiyo biraz uzak kalayım dedim ama kaç gündür geçmişi okuyup gireyim diyorum çok yaziliyo yetişemedim.Bebişini gören ve kalp sesini goren yada duyanlara hayırlı olsun inşallah duymayanlarda en kısa zamanda duyar herşey yolunda gider hepimiz için.
Bana nerdeyse her gün kalkarken oluyor icini rahat tur :))))) dualarim hepinizle bu arada <3
Maşallah, ne güzel bi his ya.. darısı hepimizin başına inşallah..
Evet bana neredeyse hergün oluyor, normalmiş :)
Ben de bir tane içiyorum ama tok karnına öğlen 2de içiyorum. Telefona alarm kurdum dagünaydın. günde bir kez aç karna cnm. Sen?
Bende sizinle aynı durumdayım, iki ocaktıSelam arkadaşlar. Eski uyelerdenim 2015 Eylül annesiydim. Bı oğlum var üç bucuk yaşında. Şimdi sata göre 7 hafta ultasona göre altı haftalık hamileyim. Kalp atisoni dün akşam duyduk çok şükür. Sata gore dogum 9 ekim gorunuyor. Allah herkesin bebegini bagislasin. Son adet tarihi iki Ocak. Yaş 28
Selammm canım,Allah bağışlasın oğlunuzu,hoşgeldin ekim annelerine öyleyseSelam arkadaşlar. Eski uyelerdenim 2015 Eylül annesiydim. Bı oğlum var üç bucuk yaşında. Şimdi sata göre 7 hafta ultasona göre altı haftalık hamileyim. Kalp atisoni dün akşam duyduk çok şükür. Sata gore dogum 9 ekim gorunuyor. Allah herkesin bebegini bagislasin. Son adet tarihi iki Ocak. Yaş 28
Ne olursa açlıktan oluyor banada,bulantım baş dönmem oyüzden sık ve az yemeye çalış canım sende,gece de olsa ağzıma çok ufak bişi atıyorum yoksa öğürtüler başlıyor,başım dönüyor,ya tam tersi bi durumda var yemeği çok yiyincede hazımsızlık oluyordün akşam ve bugün baş dönmesi yaşadım. İkisinde de oturuyordum ve kısacık sürdüler.
Akşam geç oldu bi şey yemesem iyi olur dedim canım da istemiyordu zaten. Sabah da kahvaltıyı geciktirdim.
İkisinde de karnım açtı yani galiba açlıktan oldu
Hazımsızlık deme valla benim için şu an hamilelikte yaşanan en kötü şey buNe olursa açlıktan oluyor banada,bulantım baş dönmem oyüzden sık ve az yemeye çalış canım sende,gece de olsa ağzıma çok ufak bişi atıyorum yoksa öğürtüler başlıyor,başım dönüyor,ya tam tersi bi durumda var yemeği çok yiyincede hazımsızlık oluyor
Malesef oluyor işte benim bundan önceki hamileliğimin her günü gaz sancısı delirtiyordu beni hatta karnım büuüdükçede midem batıyordu,inş ilerki dönemlerimizde daha rahatlatız tabi başka şeylere takarız o zamanlardaHazımsızlık deme valla benim için şu an hamilelikte yaşanan en kötü şey buöyle sinirleniyorum ki ağladım bile gaz sancısından
Sütü bile laktozsuz içiyordum yok o da boş çıktı yani her türlü şişiyorum
Ben de bir tane içiyorum ama tok karnına öğlen 2de içiyorum. Telefona alarm kurdum da
Ya YouTubeda video gördüm bugün ender Saraç mı saraçoğlu mu neydi adı önceden 400mg şimdi 800mg ye çıkardık folik asiti dedi
Acaba herkes iki tane içiyor da benim mi haberim yok dedim
Malesef oluyor işte benim bundan önceki hamileliğimin her günü gaz sancısı delirtiyordu beni hatta karnım büuüdükçede midem batıyordu,inş ilerki dönemlerimizde daha rahatlatız tabi başka şeylere takarız o zamanlarda
Sabah süt içerken çıkardım malesef nasıl içicem ben bu sütü,yoğurduda zorla yiyorumcsnım zararlı şeyler istiyor hep
Teşekkur ederim. Oglhmda bı hafta küçüktü üç dort aydan sonra haftasini yakaladi. Sağlıkla kucağımiza almak nasip olsunSelammm canım,Allah bağışlasın oğlunuzu,hoşgeldin ekim annelerine öyleysehayırlı olsun meleğin bende ultrasona göre 1hafta geriden geliyorum
İlk bebekmi sizinki . Benim sezeryanm olduğu için muhtemelen erken alırlar. Sağlıkla dogsunlar inşallah.Bende sizinle aynı durumdayım, iki ocaktı