Kızlar, ellerimden tiksindim. Çok korkunç ve kötü bir şey. Sürekli kirli ve pis kokulu geliyor bana. Yıkıyorum güzelce ellerimi daha kurularken temizlenmedi gibi geliyor. Temiz olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum. Bu yüzden tekrar yıkamıyorum. Ama bıktım. Hep yağlı gibi geliyor. Eczacıya sordum kolonya dökün dezenfektandır ikna eder sizi dedi. O da kar etmedi. Hemen sanki eski.haline döndü gibi geliyor. Ellerimi kurutacak bir şey varsa onu mu sürsem ne yapsam. Yardım edin lütfen.
Teşekkür ederim canım. Görüneceğim doktora. İnşallah yolunda gider herşey hepimiz için <3Bende bu hamileliğimde 1kere oldu kahverengi akıntı o da seninki gibi başındayken. Bir şeyin yoktur inşallah, dinlen ama yine olursa doktora görün.
İnanırım canım benim de hiç bi şey yapasım gelmiyo. Ancak akşam yemeklerini hazırlıyorum. Sık sık eve bi şeyler yapardım tatlı falan ama 2 haftadır hiç bi şey yapmıyorum yapasım gelmiyo :)Bende de halsizlik var. Bugün misafir çağırdım hazırlıklarımın bile kıvamı tutmadı. Hemen bitsin oturuyum modunda olunca
Sorma canım ya bebiş geldiğinden beri aksi gibi ailelerle sık bir araya gelmeye başladık, bazen çok zor saklıyorum inan. O yüzden Allahımın izniyle yarın bi duyalım kalp atışlarını hemen söylücez ailelereNormal şartlarda bana hep potansiyel gebe gibi davranırlar kaldırtma işlerini yaptırmazlardı ama bu ara eşimin ailesi ile görüşmeyi biz de sırf bu sebepten azalttık
Merhaba canım bebeğin hayırlı olsun, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMerhaba hepinize kızlar. Bende dün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Sonucum 1048. Adetim 4-5 gün geçmişti. Değer iyi galiba. Daha kadın doğuma da gidemedim. Ben sizlere birşey sormak istiyorum. Afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken bugün akıntımda hafif kan vardı açık renk. Sizce önemli birşey midir. İlk hamileliğim hiç bir şey bilmiyorum. Bu ara da Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kahverengi akıntının altından genelde ciddi bi şey çıkmıyo canım ama kesinlikle doktor kontrolünde olmanda fayda var. Geçen hafta benim de 3 gün açık kahve lekelenmem olmuştu çok şükür her şey normal çıktı kendisi geçti beyaza döndü ama doktor yine de progestan verdi 3-4 gündür onu kullanıyorum.Kızlar açık kahve leke gelmiş benden. Ev işi yapmıştım kaşığına ağrı girdi sonrasında leke. Normal mi yoksa çok mu yoruldum ondan mi? Birde siz günlük rutin işlerinizi yapıp misafir ağırlıyor musunuz yoksa dinleniyomisunuz surekli
Sağol canım. Amin inşallah. Benim akıntımın içinde geldi. Böyle çok az kılcal damar gibi. Ondan korktum bende. Doktora görüneceğim birazdan. İnşallah herşey normaldir hepimiz için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)Merhaba canım bebeğin hayırlı olsun, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhafif kanama konusunda öncelikle çok afedersin kanın nerden geldiğinden emin ol. Tuvaletini yaparken kabızsan zorlamış olabilirsin o normal, çok olmadığı sürece sorun olmaz. Ama vajinal akıntının içinde kanama varsa bi kontrolden geçmende fayda var her ihtimale karşı canım
Gözünaydın canım,aminKızlar bizde kalp atışını duydukyarın gidecektim ama arkadaşın tavsiyesi üzerine bugün ipek hanıma gittim ilgilydi gerçekten bebek tutunmuş aşağıda değil ama iş yapmıyosun dedi 6+5 iz bizde Rabbim hepinize inşallah güzel sonuçları yaşatsın ve kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Eşim ellerimin kokmadığını, normal olduğunu söylüyor. Dokundupunda da yağlı gelmiyormuş. Sanırım takıntı oldu. Çare bulamadımCanım sadece ellerin konusunda mı bu durumu yaşıyorsun. Egzama mı var geliyor mu ellerin
Acaba takıntı haline mi getirdin. Etrafındaki insanlara sor bakalım ellerinle ilgili ne diyecekler
Hayırlı olsun :) Ben sayılı istifra ettim ama gep bulantım var. Biri 5 diğeri 2 yaşında iki çocuğum var. Küçüğüm bezli ve benim midem çok kötüÖncelikler herkese hayırlı oLsun RABBIM olmayanlarında kucagını doldursun 1 kızım var 6 yasında 22 yasındayım 23 giricem 7 yıllık evliyim 2.ci bebegim hamisim 6+1 son adet tarihim 9 ocak hafta tam 7 haftalık olucagim gun kalp atimi icin cagirdi merakim bnm gbi olan varmi.ben cok kotude degilim iyide herseyden tiksindim kokulara cok hassasım yemek gorunce migdem kalkiyor zorla yiyorum asırı bas donmemem var istifa hic etmedim sadece bulanti bnm gibi olan varmi
Hoş geldin canım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimizeMerhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 12 ocak, benim de bebeğim şu an 5+5 günlük. Bu gün kontrole gideceğiz. Hepimize hayırlı olsun, sağlıkla doğuralım inşallah. Bu gün bebegimle ilgili ne gibi şeyler duyabilirim sizce? Kalp atışı duyabilir miyim acaba
Ayetel kürsiyi ve 99 ya Mübdi yi her gün okuyodum diğerlerini de düzenli okuycam canım Allah razı olsunEki Görüntüle 2237804 Kızlar sizde okuyun bebişlerinize,bana ablam yollamış ben de sizlerle paylaşmak istedim
Çok önemli bi şey değildir tam yerleşme zamanı canım ama doktoruna da danışSağol canım. Amin inşallah. Benim akıntımın içinde geldi. Böyle çok az kılcal damar gibi. Ondan korktum bende. Doktora görüneceğim birazdan. İnşallah herşey normaldir hepimiz için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)
Oy maşallah canım size, yarın bana da nasip olsun kalp atışlarını duymak inşallahKızlar bizde kalp atışını duydukyarın gidecektim ama arkadaşın tavsiyesi üzerine bugün ipek hanıma gittim ilgilydi gerçekten bebek tutunmuş aşağıda değil ama iş yapmıyosun dedi 6+5 iz bizde Rabbim hepinize inşallah güzel sonuçları yaşatsın ve kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah