2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307

Canım sadece ellerin konusunda mı bu durumu yaşıyorsun. Egzama mı var geliyor mu ellerin
Acaba takıntı haline mi getirdin. Etrafındaki insanlara sor bakalım ellerinle ilgili ne diyecekler

P paristesontango canım şuan keseyi ve içinde beebeğini görebilrisin ama kalp atışı için çok erken . Doktorun 1 hafta sonra ya da 15 gün içinde tekrar çağıracaktır kalp atışış için

Bende de halsizlik var. Bugün misafir çağırdım hazırlıklarımın bile kıvamı tutmadı. Hemen bitsin oturuyum modunda olunca
İnanırım canım benim de hiç bi şey yapasım gelmiyo. Ancak akşam yemeklerini hazırlıyorum. Sık sık eve bi şeyler yapardım tatlı falan ama 2 haftadır hiç bi şey yapmıyorum yapasım gelmiyo :)

Normal şartlarda bana hep potansiyel gebe gibi davranırlar kaldırtma işlerini yaptırmazlardı ama bu ara eşimin ailesi ile görüşmeyi biz de sırf bu sebepten azalttık
Sorma canım ya bebiş geldiğinden beri aksi gibi ailelerle sık bir araya gelmeye başladık, bazen çok zor saklıyorum inan. O yüzden Allahımın izniyle yarın bi duyalım kalp atışlarını hemen söylücez ailelere

Merhaba canım bebeğin hayırlı olsun, Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hafif kanama konusunda öncelikle çok afedersin kanın nerden geldiğinden emin ol. Tuvaletini yaparken kabızsan zorlamış olabilirsin o normal, çok olmadığı sürece sorun olmaz. Ama vajinal akıntının içinde kanama varsa bi kontrolden geçmende fayda var her ihtimale karşı canım

Kahverengi akıntının altından genelde ciddi bi şey çıkmıyo canım ama kesinlikle doktor kontrolünde olmanda fayda var. Geçen hafta benim de 3 gün açık kahve lekelenmem olmuştu çok şükür her şey normal çıktı kendisi geçti beyaza döndü ama doktor yine de progestan verdi 3-4 gündür onu kullanıyorum.
Ev işi konusında da ben şu ana kadar her şeyi yaptım yapmaya devam ediyorum dinleniyorum sık sık. Akşamları da hep uzanıyorum

Sağol canım. Amin inşallah. Benim akıntımın içinde geldi. Böyle çok az kılcal damar gibi. Ondan korktum bende. Doktora görüneceğim birazdan. İnşallah herşey normaldir hepimiz için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :)

Kızlar bizde kalp atışını duyduk yarın gidecektim ama arkadaşın tavsiyesi üzerine bugün ipek hanıma gittim ilgilydi gerçekten bebek tutunmuş aşağıda değil ama iş yapmıyosun dedi 6+5 iz bizde Rabbim hepinize inşallah güzel sonuçları yaşatsın ve kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

Gözünaydın canım,amin

Öncelikler herkese hayırlı oLsun RABBIM olmayanlarında kucagını doldursun 1 kızım var 6 yasında 22 yasındayım 23 giricem 7 yıllık evliyim 2.ci bebegim hamisim 6+1 son adet tarihim 9 ocak hafta tam 7 haftalık olucagim gun kalp atimi icin cagirdi merakim bnm gbi olan varmi.ben cok kotude degilim iyide herseyden tiksindim kokulara cok hassasım yemek gorunce migdem kalkiyor zorla yiyorum asırı bas donmemem var istifa hic etmedim sadece bulanti bnm gibi olan varmi

Canım sadece ellerin konusunda mı bu durumu yaşıyorsun. Egzama mı var geliyor mu ellerin
Acaba takıntı haline mi getirdin. Etrafındaki insanlara sor bakalım ellerinle ilgili ne diyecekler
Eşim ellerimin kokmadığını, normal olduğunu söylüyor. Dokundupunda da yağlı gelmiyormuş. Sanırım takıntı oldu. Çare bulamadım

Hayırlı olsun :) Ben sayılı istifra ettim ama gep bulantım var. Biri 5 diğeri 2 yaşında iki çocuğum var. Küçüğüm bezli ve benim midem çok kötü hep yatış

Hoş geldin canım sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize aramızda 2 gün var, ben kalp atışını duymaya yarın gidicem nasipse canım. Senin de duyulabilir. Güzel haberlerini bekliyoruz

Eki Görüntüle 2237804 Kızlar sizde okuyun bebişlerinize,bana ablam yollamış ben de sizlerle paylaşmak istedim
Ayetel kürsiyi ve 99 ya Mübdi yi her gün okuyodum diğerlerini de düzenli okuycam canım Allah razı olsun bir de Ya Musavvir esmasını hamileliğiniz boyunca sürekli okuyun elinizi karnınıza koyup

Çok önemli bi şey değildir tam yerleşme zamanı canım ama doktoruna da danış

Oy maşallah canım size, yarın bana da nasip olsun kalp atışlarını duymak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…