2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Canım benim dinlen biraz 3 ayı atlat sonrası rahat. Ben paso ayaktayım malesef oglum var temizlik falan aynen devam ama belim cok agrıyor

Canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize günlerimiz nerdeyse aynı, benim de 1 haftadır mide bulantılarım ve boş öğürmelerim vardı bu sabah ilk kez kusma yaşadım. Bi de halsizlik çok var, çabuk yoruluyorum

Bende de çok halsizlik ve sürekli uyku hali var bunun normal olup olmadığını sormak için girmiştim foruma ama sanırım birçok kişide aynı durum var demekki normalmiş içim rahatladı :) ben de kendi tembelliğimden sanıyordum

Merhaba canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun,benimde koku hassasiyetim aşırı,hele bu aralar daha kötüyüm hem çıkarıyorum hem boş öğürtümde var,bişeyler yiyince daha iyi hissediyorum
Ayetel kürsiyi ve 99 ya Mübdi yi her gün okuyodum diğerlerini de düzenli okuycam canım Allah razı olsun bir de Ya Musavvir esmasını hamileliğiniz boyunca sürekli okuyun elinizi karnınıza koyup
Sağol canım okurum Ya Musavviride,Allahım korusun meleklerimizi,senden de Allah razı olsun
Kızlar ben 6+3hiç mide bulantım yok halsizlik yok tamamen normalim doktor bebeği görmemiş olsa tek fark adet gecikmem yani normal mi hissetmemek
ilk hamileliğimde benimde hiç yoktu,son 2 si bulantılı malesf,çok normal üstelik çok şanslısın,kim bilir belkide başlar bulantın halsizliğin,inş başlamasın

Kızlar bendede bi tiksinti yemeklerin hepsinden istahsızlik var arda da uykum çabuk geliyor dusuk tehlikem var progestan ve igne kullaniyorum doktor yerinden kalkma dedi ama uyumaktan uzanmaktan cokkk sıkıldım

SaoL cnm seninkide aynen ya bos bos ögürme baska yok birsey acmisim ama yemek yemeden ac oldugunu bile hissedemiyorum cokk degisik ya

SaoL cnm seninkide aynen ya bos bos ögürme baska yok birsey acmisim ama yemek yemeden ac oldugunu bile hissedemiyorum cokk degisik ya

Ben çaremi buldum inşallah: ) yoğurt çorbası (yayla) Allahım hayata döndüm resmen içince birde evi temizledim iyi hissettim doktorlar iş yapmayın diyorda kim yapacak:) camları silmeye korkuyorum sadece ben yatarak depresyona giriyorum yok benim hergün bir şey bulmam lazım yoğurt çorbası deneyin arkadaslar tiksinmeden yediğim tek sey bir de yumusatıcı kokusundan tiksindim şimdi herseyi tekrar yıkıyorum o kokuyu duymak istemiyorum

Bana da yoğurtlu şeyler, dediğin gibi yayla çorbası tarzı şeyler iyi geliyo canım. Gerçi ben çok yeme problemi yaşamıyorum açken çok midem bulanıyo. Bi de iş yapmadan ben de duramıyorum, sonuçta bizim için moral de önemli, çok yatınca moralim düşüyo üzgün oluyorum. Dediğin gibi cam falan silmeye korkuyorum ama onun dışındaki işleri yapıyorum ben. Sık sık kolonya kokluyorum enerji veriyo sanki bana :)

Ya yurumek tehlikelimi bi donemde ben yuruyordum bi arkadas yurumek iyi olmaz dedi de

Ya yurumek tehlikelimi bi donemde ben yuruyordum bi arkadas yurumek iyi olmaz dedi de
İlk 3 ay yürümeyi pek önermiyolar canım. Tabi doktor kontrolünde kese aşağıda görünmediyse sürekli yat otur demiyorum ama olabildiğince az yürü, çok ayakta kalıp alt karını hareket ettirmek pek iyi değil şu dönemde

Bende dün ilk kez yaptım yürüyüş yavaş tempo yarın doktora sorarım 3 ay yürümezsek sonra günde 10bin adım attırırlar aldığımız kilolarla : )))

Maşallah canım ne kadar güzel , yarın bana da nasip olsun inşallah

Maşallah canım ne kadar güzel , yarın bana da nasip olsun inşallah
Yarın sende duyarsın inşallah. Canım şimdi yine iyi. İlerleyen zamanlar da ayda bir kontrole çağırıyorlar. O zaman acaba iyi mi diye insanın içi içini yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…