- 21 Eylül 2011
- 3.346
- 8.787
Merhaba, bende de aynı, bulantı ilk başta sabahları oluyordu, o da geçti, fazla halsizlik, ağrı da yok, hayırlısı bakalım hakkımızda.Kızlar ben 6+3hiç mide bulantım yok halsizlik yok tamamen normalim doktor bebeği görmemiş olsa tek fark adet gecikmem yani normal mi hissetmemek
Canım benim dinlen biraz 3 ayı atlat sonrası rahat. Ben paso ayaktayım malesef oglum var temizlik falan aynen devam ama belim cok agrıyorKızlar açık kahve leke gelmiş benden. Ev işi yapmıştım kaşığına ağrı girdi sonrasında leke. Normal mi yoksa çok mu yoruldum ondan mi? Birde siz günlük rutin işlerinizi yapıp misafir ağırlıyor musunuz yoksa dinleniyomisunuz surekli
Canım hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeÖncelikler herkese hayırlı oLsun RABBIM olmayanlarında kucagını doldursun 1 kızım var 6 yasında 22 yasındayım 23 giricem 7 yıllık evliyim 2.ci bebegim hamisim 6+1 son adet tarihim 9 ocak hafta tam 7 haftalık olucagim gun kalp atimi icin cagirdi merakim bnm gbi olan varmi.ben cok kotude degilim iyide herseyden tiksindim kokulara cok hassasım yemek gorunce migdem kalkiyor zorla yiyorum asırı bas donmemem var istifa hic etmedim sadece bulanti bnm gibi olan varmi
Merhaba canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun,benimde koku hassasiyetim aşırı,hele bu aralar daha kötüyüm hem çıkarıyorum hem boş öğürtümde var,bişeyler yiyince daha iyi hissediyorumÖncelikler herkese hayırlı oLsun RABBIM olmayanlarında kucagını doldursun 1 kızım var 6 yasında 22 yasındayım 23 giricem 7 yıllık evliyim 2.ci bebegim hamisim 6+1 son adet tarihim 9 ocak hafta tam 7 haftalık olucagim gun kalp atimi icin cagirdi merakim bnm gbi olan varmi.ben cok kotude degilim iyide herseyden tiksindim kokulara cok hassasım yemek gorunce migdem kalkiyor zorla yiyorum asırı bas donmemem var istifa hic etmedim sadece bulanti bnm gibi olan varmi
Sağol canım okurum Ya Musavviride,Allahım korusun meleklerimizi,senden de Allah razı olsunAyetel kürsiyi ve 99 ya Mübdi yi her gün okuyodum diğerlerini de düzenli okuycam canım Allah razı olsunbir de Ya Musavvir esmasını hamileliğiniz boyunca sürekli okuyun elinizi karnınıza koyup
ilk hamileliğimde benimde hiç yoktu,son 2 si bulantılı malesf,çok normal üstelik çok şanslısın,kim bilir belkide başlar bulantın halsizliğin,inş başlamasınKızlar ben 6+3hiç mide bulantım yok halsizlik yok tamamen normalim doktor bebeği görmemiş olsa tek fark adet gecikmem yani normal mi hissetmemek
SaoL cnm seninkide aynen ya bos bos ögürme baska yok birsey acmisim ama yemek yemeden ac oldugunu bile hissedemiyorum cokk degisik yaMerhaba canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun,benimde koku hassasiyetim aşırı,hele bu aralar daha kötüyüm hem çıkarıyorum hem boş öğürtümde var,bişeyler yiyince daha iyi hissediyorum
Sağol canım okurum Ya Musavviride,Allahım korusun meleklerimizi,senden de Allah razı olsun
ilk hamileliğimde benimde hiç yoktu,son 2 si bulantılı malesf,çok normal üstelik çok şanslısın,kim bilir belkide başlar bulantın halsizliğin,inş başlamasın
SaoL cnm seninkide aynen ya bos bos ögürme baska yok birsey acmisim ama yemek yemeden ac oldugunu bile hissedemiyorum cokk degisik yaMerhaba canım hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun,benimde koku hassasiyetim aşırı,hele bu aralar daha kötüyüm hem çıkarıyorum hem boş öğürtümde var,bişeyler yiyince daha iyi hissediyorum
Sağol canım okurum Ya Musavviride,Allahım korusun meleklerimizi,senden de Allah razı olsun
ilk hamileliğimde benimde hiç yoktu,son 2 si bulantılı malesf,çok normal üstelik çok şanslısın,kim bilir belkide başlar bulantın halsizliğin,inş başlamasın
Bana da yoğurtlu şeyler, dediğin gibi yayla çorbası tarzı şeyler iyi geliyo canım. Gerçi ben çok yeme problemi yaşamıyorum açken çok midem bulanıyo. Bi de iş yapmadan ben de duramıyorum, sonuçta bizim için moral de önemli, çok yatınca moralim düşüyo üzgün oluyorum. Dediğin gibi cam falan silmeye korkuyorum ama onun dışındaki işleri yapıyorum ben. Sık sık kolonya kokluyorum enerji veriyo sanki bana :)Ben çaremi buldum inşallah: ) yoğurt çorbası (yayla) Allahım hayata döndüm resmen içince birde evi temizledim iyi hissettim doktorlar iş yapmayın diyorda kim yapacak:) camları silmeye korkuyorum sadece ben yatarak depresyona giriyorum yok benim hergün bir şey bulmam lazım yoğurt çorbası deneyin arkadaslar tiksinmeden yediğim tek sey bir de yumusatıcı kokusundan tiksindim şimdi herseyi tekrar yıkıyorum o kokuyu duymak istemiyorum
Ya yurumek tehlikelimi bi donemde ben yuruyordum bi arkadas yurumek iyi olmaz dedi deBana da yoğurtlu şeyler, dediğin gibi yayla çorbası tarzı şeyler iyi geliyo canım. Gerçi ben çok yeme problemi yaşamıyorum açken çok midem bulanıyo. Bi de iş yapmadan ben de duramıyorum, sonuçta bizim için moral de önemli, çok yatınca moralim düşüyo üzgün oluyorum. Dediğin gibi cam falan silmeye korkuyorum ama onun dışındaki işleri yapıyorum ben. Sık sık kolonya kokluyorum enerji veriyo sanki bana :)
İlk 3 ay yürümeyi pek önermiyolar canım. Tabi doktor kontrolünde kese aşağıda görünmediyse sürekli yat otur demiyorum ama olabildiğince az yürü, çok ayakta kalıp alt karını hareket ettirmek pek iyi değil şu dönemdeYa yurumek tehlikelimi bi donemde ben yuruyordum bi arkadas yurumek iyi olmaz dedi de
Evet bi sor canim bizide bilgilendir :)Bende dün ilk kez yaptım yürüyüş yavaş tempo yarın doktora sorarım 3 ay yürümezsek sonra günde 10bin adım attırırlar aldığımız kilolarla : )))
Maşallah canım ne kadar güzel , yarın bana da nasip olsun inşallahMerhaba kızlar kontrole gittim bugün. 6+5 haftasıyla uyumlu bebeğimi karnımdan gördük. Kalp sesi için vajinal ultrasonla baktı doktor kalbini de duyduk çok şükür. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi
İnşallah canım senden de güzel haberlerini bekliyoruzMaşallah canım ne kadar güzel , yarın bana da nasip olsun inşallah
İnşallah canımİnşallah canım senden de güzel haberlerini bekliyoruz
Yarın sende duyarsın inşallah. Canım şimdi yine iyi. İlerleyen zamanlar da ayda bir kontrole çağırıyorlar. O zaman acaba iyi mi diye insanın içi içini yiyorMaşallah canım ne kadar güzel , yarın bana da nasip olsun inşallah