- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
günaydın canım yarın güzel haberlerle gel :) ultrason değil de son adet tarihini baz al benim de baştan beri 4 5 gün ilerde hep ama o gebelik boyunca değişebilir. sen son adet tarihine göre hesapla.Amiin kuzum inşallah cuma günü ben de böyle güzel haberler veririmbenim bebişim de hala önden gidiyosa ultrasona göre yarın 6+6 olucam canım o zaman tam aynı gidiyo oluruz bakalım nasıl durumlar :)
Gece yatmadan iç canım. Daha az bulandırıyorGünaydın herkese
Dün gece fellik fellik gaz yapan yiyecekleri araştırdım. Ben hiçbirini yiyip içmiyorum. Dedim niye bana eziyet veriyor bu kadar
Açtım folik asitin yan etkilerine baktım. Mide bulantısı ve karında gaz şişkinlik
Dedim yakaladım seniii
Ben de diyorum neden sabah midem bulanmıyor öğleden sonra bulanıyoröğlen 2de içiyorum folik asiti ve ondan sonra bulantı gaz problemim başlıyor
Günaydın canım inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirimgünaydın canım yarın güzel haberlerle gel :) ultrason değil de son adet tarihini baz al benim de baştan beri 4 5 gün ilerde hep ama o gebelik boyunca değişebilir. sen son adet tarihine göre hesapla.
anladım canım gelişm açısından 6+6 da kalp atışı duyulur maşallah zaman geciyor. kalp atısını duyunca rahatlarsın bizim de 4 ay bitti kuzucum :)Günaydın canım inşallah yarın çok güzel haberlerle gelirimdoktorum ultrasona göre hesaplayalım şimdilik dedi hep ona göre çağırıyo kontrole canım. Mesela sata göre yarın 6+1 olucam ama doktor ultrasona göre 5 gün önde olduğu için yarın 6+6 olucağımı söyledi ona göre kalp atışı için çağırdı. Bakalım artık inşallah kalp atışını göreyim, hep sağlıklı olsun da gerisi hiç önemli değil
Kalp atışını duysam rahatlıycam canımanladım canım gelişm açısından 6+6 da kalp atışı duyulur maşallah zaman geciyor. kalp atısını duyunca rahatlarsın bizim de 4 ay bitti kuzucum :)
Kusunca da rahatlanmıyor sonra da boğazım yanıyor yanıyor...Çok uykum var ama uyuyamıyorum midem bulanıyor sanki kussam rahatlayacak gibiyim.
Bugün ilk kez kustum ve tam olarak dediğin gibi boğazım yanıyo acı acı, o da çok kötü bi hisKusunca da rahatlanmıyor sonra da boğazım yanıyor yanıyor...
ben kalp atısını duyduktan sonra sadece anneme söyledim diğerlerine 2 aylık olunca söyledim bazılarına da 3 :)) dikkate t kendne şu günler önemli. benim doktorum yukarı uzanmamı eğilmemi ve yer süpürmemi yasaklamıştı. dualarım seninle canım. sağlıklı olsunlar da zaman bir şekilde geçiyor :)Kalp atışını duysam rahatlıycam canımbi de kimse bilmiyo daha bizim, kalp atışını duysak hemen yarın akşam söylüycez inşallah aileler bilmediğinden onların yanında dikkat etmem de zor olmaya başladı son günlerde. Bazen çok halsiz oluyorum çok iyiymişim rolü yapıyorum, bazen ağır bi şey kaldırmak zorunda kalıyorum hemen bi bahane bulup eşimi çağırıyorum falan zor olmaya başladı bu saklama işi :)
Oy maşallah size canım ya siz kocaman oldunuzbiz de çabucak o dönemlere gelsek ne güzel olur :)
Gunaydin siz diyince bende baktim valla dogru yatakdan cikmiyorum bi uyku hali annem sen simdi boyleysen sonra nolcaksin falan diyordu dun atmayi unutmustum bugun sabah uyanirken bugun iyiyim diye kalkmistim demekki gercekten folik asittenmis ama mecbur atacagizGünaydın herkese
Dün gece fellik fellik gaz yapan yiyecekleri araştırdım. Ben hiçbirini yiyip içmiyorum. Dedim niye bana eziyet veriyor bu kadar
Açtım folik asitin yan etkilerine baktım. Mide bulantısı ve karında gaz şişkinlik
Dedim yakaladım seniii
Ben de diyorum neden sabah midem bulanmıyor öğleden sonra bulanıyoröğlen 2de içiyorum folik asiti ve ondan sonra bulantı gaz problemim başlıyor
Hoşgeldin aramıza diyeceğim ama hiç hoş bir şey değil. Bana doktor çok fazla bulantım olduğu için zofer verdi. Dün ilk defa içtim, işe yaradı gibi. 60 tl 10 tane hap.Bugün ilk kez kustum ve tam olarak dediğin gibi boğazım yanıyo acı acı, o da çok kötü bi his
Ben de çoğu kişiye 3 aylık olunca söylücem nasipse canım. Aileler bilsin şu süreçte. Ben de dikkat ediyorum canım yukarılara uzanmıyorum çok yormuyorum kendimi.ben kalp atısını duyduktan sonra sadece anneme söyledim diğerlerine 2 aylık olunca söyledim bazılarına da 3 :)) dikkate t kendne şu günler önemli. benim doktorum yukarı uzanmamı eğilmemi ve yer süpürmemi yasaklamıştı. dualarım seninle canım. sağlıklı olsunlar da zaman bir şekilde geçiyor :)
Bulantım 1 haftadır vardı canım ama boş boş öğürüyodum, bugün kusma da oldu. Daha öyle çok kötü durumda değilim ama gerekirse tabi doktora danışırım.Hoşgeldin aramıza diyeceğim ama hiç hoş bir şey değil. Bana doktor çok fazla bulantım olduğu için zofer verdi. Dün ilk defa içtim, işe yaradı gibi. 60 tl 10 tane hap.ben hep devlete gitmiştim, burada gitme şansım olmadı. Hastaneden döndüğümüzde 300tl masraf yapmıştık. Bana çok geldi, Allah yardım etsin.
Zofer i kullanmıştım ilk hamileliğim de cidden faydası oluyor . Etkisi geçince aynı yerden devam malesefHoşgeldin aramıza diyeceğim ama hiç hoş bir şey değil. Bana doktor çok fazla bulantım olduğu için zofer verdi. Dün ilk defa içtim, işe yaradı gibi. 60 tl 10 tane hap.ben hep devlete gitmiştim, burada gitme şansım olmadı. Hastaneden döndüğümüzde 300tl masraf yapmıştık. Bana çok geldi, Allah yardım etsin.
Bende de halsizlik var. Bugün misafir çağırdım hazırlıklarımın bile kıvamı tutmadı. Hemen bitsin oturuyum modunda oluncaBulantım 1 haftadır vardı canım ama boş boş öğürüyodum, bugün kusma da oldu. Daha öyle çok kötü durumda değilim ama gerekirse tabi doktora danışırım.
Amiin Allah hepimizin yardımcısı olsun, masraflı bi süreç tabi ki
Canım daha küçük duyulur.. belki sesini açmamıştır.Kizlarcok sukur bende gordum bebegimi
kalp atisini gormekle duymak arasinda zaman farki var mi?Aln cns
Normal şartlarda bana hep potansiyel gebe gibi davranırlar kaldırtma işlerini yaptırmazlardı ama bu ara eşimin ailesi ile görüşmeyi biz de sırf bu sebepten azalttıkKalp atışını duysam rahatlıycam canımbi de kimse bilmiyo daha bizim, kalp atışını duysak hemen yarın akşam söylüycez inşallah aileler bilmediğinden onların yanında dikkat etmem de zor olmaya başladı son günlerde. Bazen çok halsiz oluyorum çok iyiymişim rolü yapıyorum, bazen ağır bi şey kaldırmak zorunda kalıyorum hemen bi bahane bulup eşimi çağırıyorum falan zor olmaya başladı bu saklama işi :)
Oy maşallah size canım ya siz kocaman oldunuzbiz de çabucak o dönemlere gelsek ne güzel olur :)
Geçmiş olsun canım sana da. Oğlum sabah sekizde kalkıyor. Yataktan sürünerek kalkıyorum bende resmen. Ama Allah dayanma gücü veriyor canımKızlar günaydın herkese
Halsizlikten ölebilirim 1 haftadır yemek de yapmıyorum.
Ne olacak böyle bilinmez ağlamalar sızlamalarım bitmiyorum.
Eşim de tükenmiş halde nasıl bu hale geldin diyor..
Gözümün içine bakıp üzülüyor artık eski neşeli haline dön diye ama benim yaşam enerjim gitti..
ALlah belasını versin illet alerjinin.
Doktorum gördüğünde çok kötüsün acil ilaç başlayalım dedi ama dayanmaya çalışıyorum.. 1 gün bile ilaç içmesem kar mantığındayım.
Çocuklu hamişler size tümden üzülüyorum allahtan evde yemek bekleyen bi çocuk yok.
Halsizlik baş ağrıları hayatı çekilmez kıldı
ALlah hepimize kolaylık versin
Tatlim evet ama bide soyle bisey var benimkinde haftasının gerisine dustu 6+5 olmasi gerekirken 6+1e dustu birde ultrasonda damarlanma gorunmuyordu ama tabiki karnimizdakinin akibetini yalnizca Allah bilir amenna bekleyecez hayurlisi olsunYat dinlen, inşallah iyi olur. Sonuçta kalp atışı var. Benimkine de doktor kalbi atıyor ama duyamayız ileriki haftalarda güçlenecek şimdi çok zayıf dedi. Ben de dün 6+4müşüm. Lütfen bir doktorun dediğine göre üzülme.