2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Tatlim evet ama bide soyle bisey var benimkinde haftasının gerisine dustu 6+5 olmasi gerekirken 6+1e dustu birde ultrasonda damarlanma gorunmuyordu ama tabiki karnimizdakinin akibetini yalnizca Allah bilir amenna bekleyecez hayurlisi olsun
Rahimlerde olanı yalnız Allah bilir. İnşallah her şey çok güzel olur.

Kızlar günaydın herkese
Halsizlikten ölebilirim 1 haftadır yemek de yapmıyorum.
Ne olacak böyle bilinmez ağlamalar sızlamalarım bitmiyorum.
Eşim de tükenmiş halde nasıl bu hale geldin diyor..
Gözümün içine bakıp üzülüyor artık eski neşeli haline dön diye ama benim yaşam enerjim gitti..
ALlah belasını versin illet alerjinin.
Doktorum gördüğünde çok kötüsün acil ilaç başlayalım dedi ama dayanmaya çalışıyorum.. 1 gün bile ilaç içmesem kar mantığındayım.
Çocuklu hamişler size tümden üzülüyorum allahtan evde yemek bekleyen bi çocuk yok.
Halsizlik baş ağrıları hayatı çekilmez kıldı
ALlah hepimize kolaylık versin
Hamilelik zor, hastalıkla daha zor oluyor. Bende de soğuk algınlığı var. Öksürmekten sırtım ağrıyor artık. Annem geldi yardıma 2gün durdular gidecekler bugün. :KK43: yapamıyorum hiçbir şey ve 2tane de küçüğüm var. Sürüne sürüne yataktan çıkıp çocuklara yemek yediriyorum sonra sürüne sürüne yatıyorum. Eşim işten gelince evde biraz düzen hakim oluyor. Eşin, hep bana geçecek bugünler merak etme, biraz daha sabırlı olmaya çalış diyip duruyor. Biliyorum gececek inşallah ama yapabildiklerini yapamamak çok zor.

Kızlar, ellerimden tiksindim. Çok korkunç ve kötü bir şey. Sürekli kirli ve pis kokulu geliyor bana. Yıkıyorum güzelce ellerimi daha kurularken temizlenmedi gibi geliyor. Temiz olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum. Bu yüzden tekrar yıkamıyorum. Ama bıktım. Hep yağlı gibi geliyor. Eczacıya sordum kolonya dökün dezenfektandır ikna eder sizi dedi. O da kar etmedi. Hemen sanki eski.haline döndü gibi geliyor. Ellerimi kurutacak bir şey varsa onu mu sürsem ne yapsam. Yardım edin lütfen.

Kaybettiğim bebeğimde baya zor geçirmiştim 5+4 ten sonrasnı inşallah bu bebeğim sağlıkla gelsinde herşeyı çekmeye razıyım :dua:

Senın sonuc ne oldu konunu görmüştüm ikiz mi bebeklerin :KK200:
Cennette bi meleğin var demek ki,hoşgeldin canım bebeğin hayırlı olsun inşallah çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın
En iyisini yapmışsın :)
Çok mantıklı
bend hep ilk 3 ay kimseye söylemem diyordum ama dayanamadım.ilk gebelik olduğu için herhalde :)
bizde eşimle karar aldık söylemeyelim diye ablama ve anneme söyledim mecburen sonrasında görümcemede söyledim eşime ayıp olmasın diye şu an duymayan kaldı mı bilmiyorum:)))

Kızlar merhabalar bugün ögrendim ki hamileyim :) kese var simdilik başka bişey demedi doktor :) 2.cocugum olcak kısmetse oglum 2.5 yasında
Merhaba canım,hayırlı olsun bebeğin,oğlunuda yeni doğacak bebeğinide Allah bağışlasın sana
Kizlar:KK25: cok sukur bende gordum bebegimi:nazar::KK200:
kalp atisini gormekle duymak arasinda zaman farki var mi? @Azra 1
Ohhh be kuzum kendim görmüş duymuş kadar sevindim,dr görmüşse yeterlidir canım bi daha gittiğinde dinletirler muhtemelen
Selam kizlar bir kac gundur midem bulaniyor ozellikle de sabahları sonra da cok yorgun oluyorum O yüzden yazamadim okuyup ciktim yeni gelenler olmus ne güzel hepiniz hosgeldiniz bebisi gorenler, kalp atışını duyanlar var ne güzel maşallah size:nazar: darisi da bize insallah. Cuma günü doktor randevusu olanlardan biri de Benim insallah biz de keseyi goruruz
Mide bulantısını sorma ya akşam berbattı bi de annemlerde vardı,yarın ki randevunda güzel haberlerini bekliyoruz seninde canım
Ne uykum belli ne uyanıklığı m Allah im babamı bize bağışla, çok üzgün ve stresloyim
amin canım aminnn,Allah size bağışlasın dualardasın kuzum

Merhaba arkadaşlar kalp atışı duymadan Ekim annesi olacağıma inanamayacağım çok korkuyorum İnşallah biz de o günlere geliriz.çok zor her şey .bir de crinone jel yüzünden idrar yolu enfeksiyonum var su çok içince geçiyor zararı olur mu ?bilmiyorum
Geçmiş olsun canım evet çoook bol su iç,2sabahtır benimde idrarda koku var bende su içmeye çalışıyorum zorla
Kizlar mide bulantiniz var mi nasil geciyor vakitleriniz bende cok halsizlik var hep uyumak istiyorum
malesef var halsizlikte var o zaten olmazsa olmaz tüm hamişlerde genel anlamda,vakit bulduğunca uyu dinlen 3.aydan sonra biraz rahatlıycaz

Benim tüp bebek 9. Denememde ilk defa pozitif aldım o yüzden çok tedirginim Allahım ne zormuş .Allahım tamamına erdirsin inşallah hepimizin
inş canım Allah yüzünü güldürsün tamamına erebilirsin umarım

Yaşım 37 unutmusum söylemeyi kuzu
Tamam canım
Slm kızlar nasipse bende ekim annesi olucam ben geç döllenme ile hamile kalmışım bugün 6+3normalde ama bat göre farklı gösteriyor ama doktor hamilelik haftama göre hesapladı gününde olursa eğer 15 ekim benimde
slm cznım,hayırlı olsun bebeğin Allah tamamına erdirsin,benimde 1hafta geride ama geç döllenmemi şimdilik anlamadık bence deil gibi

Bende de halsizlik var. Bugün misafir çağırdım hazırlıklarımın bile kıvamı tutmadı. Hemen bitsin oturuyum modunda olunca
ben misafir pek alamıyorum alırsamda hazır bişeyler mecbur bi çok kokuya gelemiyorum artık,sen de fazla yorma kendine dikkat et canım

Kızlar günaydın herkese
Halsizlikten ölebilirim 1 haftadır yemek de yapmıyorum.
Ne olacak böyle bilinmez ağlamalar sızlamalarım bitmiyorum.
Eşim de tükenmiş halde nasıl bu hale geldin diyor..
Gözümün içine bakıp üzülüyor artık eski neşeli haline dön diye ama benim yaşam enerjim gitti..
ALlah belasını versin illet alerjinin.
Doktorum gördüğünde çok kötüsün acil ilaç başlayalım dedi ama dayanmaya çalışıyorum.. 1 gün bile ilaç içmesem kar mantığındayım.
Çocuklu hamişler size tümden üzülüyorum allahtan evde yemek bekleyen bi çocuk yok.
Halsizlik baş ağrıları hayatı çekilmez kıldı
ALlah hepimize kolaylık versin
ah canım ah kıyamam ya,ben de yapı olarak biraz sinirliyimdir şimdi tamamen agresifleştim dsha öncedende demiştim sinirli olmak meselesini Allah razı olsun eşim çok anlatışlı bu konuda beni yumuşatmayı iyi biliyor,gün boyu çocuklarla kafam acaip doluyor tatlı telaşlar bunlar gerçi ama oğlum acaip yaramaz bitirdi beni kızım desen ergenliğe girişte daha farklı sorunları var,şu baş ağrılarım bulantım halsizliğim olmasa hepsinin üstesinden gelirim inş ilerleyen aylarda düzelicez,kızkardeşim ve annem yardımcı oluyor yemek temizlik işlerinde sağolsunlar,bugünlerede çok şükür yinede

Merhaba hepinize kızlar. Bende dün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Sonucum 1048. Adetim 4-5 gün geçmişti. Değer iyi galiba. Daha kadın doğuma da gidemedim. Ben sizlere birşey sormak istiyorum. Afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken bugün akıntımda hafif kan vardı açık renk. Sizce önemli birşey midir. İlk hamileliğim hiç bir şey bilmiyorum. Bu ara da Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Yok canım tüpbebek olduğu için iki embriyo transfer ettiler ikiside tuttu :halay:
Oy maşallah allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin çok güzelllik bu sayfa bayağı
Ben avrupa yakasındayım aslında tüp bebekten önce gittiğim bi doktorum vardı çok da tatlı bir kadın ama onun da özel muayenehane ve 250 TL. O yüzden ben de doktor arayışına girdim :)
Pes etme hemen 3 doktor degistirdim 2 haftada ilk dogumumu yaptığımı rahat ve tahlil yapmadığı için bıraktım
2. Sezeryanci die hiç iyi duyum almadım
Ve tahlil ve hiç birşey yapmadı dusunebiliyorusun
Ve en son içine gerçekten şimdi
Seninde içine sin-sin sonucunda tatlım bu bir süreç insan hem cebine hemde yüreğinin ısındığında rahat oluyor

Merhaba hepinize kızlar. Bende dün kan testiyle hamile olduğumu öğrendim. Sonucum 1048. Adetim 4-5 gün geçmişti. Değer iyi galiba. Daha kadın doğuma da gidemedim. Ben sizlere birşey sormak istiyorum. Afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken bugün akıntımda hafif kan vardı açık renk. Sizce önemli birşey midir. İlk hamileliğim hiç bir şey bilmiyorum. Bu ara da Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım benim inşalla h herşey yolunda gider...Kanaman varsa bolbol dinlen ama kesinlikle bir doktora görün

Canım benim inşalla h herşey yolunda gider...Kanaman varsa bolbol dinlen ama kesinlikle bir doktora görün
İnşallah canım. Teşekkür ederim. Sadece tuvalette geldi az bişey daha da gelmedi ama çok stres yapıyorum ya. :KK43: bugün doktora gidicem dua edin bana lütfen

Kızlar açık kahve leke gelmiş benden. Ev işi yapmıştım kaşığına ağrı girdi sonrasında leke. Normal mi yoksa çok mu yoruldum ondan mi? Birde siz günlük rutin işlerinizi yapıp misafir ağırlıyor musunuz yoksa dinleniyomisunuz surekli

Bende bu hamileliğimde 1kere oldu kahverengi akıntı o da seninki gibi başındayken. Bir şeyin yoktur inşallah, dinlen ama yine olursa doktora görün.

Kızlar açık kahve leke gelmiş benden. Ev işi yapmıştım kaşığına ağrı girdi sonrasında leke. Normal mi yoksa çok mu yoruldum ondan mi? Birde siz günlük rutin işlerinizi yapıp misafir ağırlıyor musunuz yoksa dinleniyomisunuz surekli
Ev işleri gelişi güzel yapıyorum açıkçası,biraz dinlen canım devsm ederse doktora git bence,misafir deilde arkadaşlarım geliyor kv annem falan beraber bişiler yapıyoruz,ama sen dinlen canım artık dikkat et

Merhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 12 ocak, benim de bebeğim şu an 5+5 günlük. Bu gün kontrole gideceğiz. Hepimize hayırlı olsun, sağlıkla doğuralım inşallah. Bu gün bebegimle ilgili ne gibi şeyler duyabilirim sizce? Kalp atışı duyabilir miyim acaba

Kızlar, ellerimden tiksindim. Çok korkunç ve kötü bir şey. Sürekli kirli ve pis kokulu geliyor bana. Yıkıyorum güzelce ellerimi daha kurularken temizlenmedi gibi geliyor. Temiz olduğuna kendimi inandırmaya çalışıyorum. Bu yüzden tekrar yıkamıyorum. Ama bıktım. Hep yağlı gibi geliyor. Eczacıya sordum kolonya dökün dezenfektandır ikna eder sizi dedi. O da kar etmedi. Hemen sanki eski.haline döndü gibi geliyor. Ellerimi kurutacak bir şey varsa onu mu sürsem ne yapsam. Yardım edin lütfen.
Çok ilginç canım tabi çok ta şaşırmadım:işsiz:canı beyaz sabun istemiş biri olarak:KK45:geçicidir muhakkak

Merhaba arkadaşlar. Son adet tarihim 12 ocak, benim de bebeğim şu an 5+5 günlük. Bu gün kontrole gideceğiz. Hepimize hayırlı olsun, sağlıkla doğuralım inşallah. Bu gün bebegimle ilgili ne gibi şeyler duyabilirim sizce? Kalp atışı duyabilir miyim acaba
Merhaba canım hoşgeldin hayırlı olsun,keseyi görürsünüz rahatlıkla diye düşünüyorum:KK200:

Ben butun misafirlerimi aldım . 3 ay geçene kadar ağırlamayı düşünmğyorum kimseyi .. anca çaya falan alırım belki .
Gün içinde de öyle ortalığı toparlyaıp butun gün uzanıyorum .
Kendını çok yorma . Leke kahverengiyse korkulcak bişey yok diyorlar .. sen yine de doktoruna danış şstersen

X