- 21 Mart 2017
- 445
- 494
İnşallah canım çok sağol, suya verdim kendimi aynenProgestan da yapıyo olabilir canım daha önce okumuştum. Çok su iç ama baya fazla iç yani suyu. İnşallah bi kaç güne toparlarsın o şekilde canım
Amiin kuzum inşallah cuma günü ben de böyle güzel haberler veririmcaniiiim insallah sende cuma gunu sahane haberlerle geleceksin♡ bak satim senden once ama bebislerimiz ayni haftada sanirim :)
Amiin kuzum inşallah cuma günü ben de böyle güzel haberler veririmbenim bebişim de hala önden gidiyosa ultrasona göre yarın 6+6 olucam canım o zaman tam aynı gidiyo oluruz bakalım nasıl durumlar :)
Seninki sattan çok geride değilmiş canım. Bizimki sattan 4 gün öndeydi sonra 5 gün önde çıktı. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o canımaynen canim ayni gidiyoruz resmen:)) ben nasil geriledim, sen nasil ilerledin de bulustuk boyle :)))) insallah buraya mujdeyi yazacaksin gordum de duydum da diye. ♡
Seninki sattan çok geride değilmiş canım. Bizimki sattan 4 gün öndeydi sonra 5 gün önde çıktı. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o canım
Amiin canımmmaynen canimmm bebislerimizde, bizde, tum sevdiklerimizde, hepimizde saglikli olalim ♡♡♡♡
Allah korusun hepimizi.
Ben şuan 5+0 im ama 20 dk sonra 5+1 :))sata gore 7+1im ama doktorum 6+5le uyumlu dedi, her sey guzel dedi cok sukur.
Sesi acmamasi da iyi bir bakima, isi veriyorlarmis sanirim ortama..
Hemen yarin gel tahlillere baslayalim dedi.
Ama ben ordan vazgecip ozele gitmeye karar verdim, esim gorsun istiyorum her seyi ♡
senin kac haftalik?
hos geldin aramiza ♡♡♡♡♡
bu arada sata gore 6+0da gitmistim, bebegi gorememistik. panik olmamak lazimmis, ben epey panik oldum bos gebelikse diye. Siz yapmayin stres bos yere :)
Ben şuan 5+0 im ama 20 dk sonra 5+1 :))
İlk gebeliğimde 5+4 te keseyi bebeği görmültüm .
Şuan daha hiç doktora gitmedim . 6+5 te gitmeyi planlıyorum ..
İnşallah güzel haberlerle gelirim
Yaşım 37 unutmusum söylemeyi kuzu2019 EKİM ANNELERİ
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 29-10-2019
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.[/table]
[/table]
Anne Adı Yaş SAT Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Bebek Şehir Başlangıç Kilosu @fitmus 28 1Ocak 8Ekim 1 Konya 60 @aysenazim 32 29Aralık 5Ekim 3 Sakarya 66 @Lavanta89 29 2Ocak . 1 Konya 64 @Parolaben 29 11Ocak 18Ekim 2 Nevşehir . @zuzuuuuuuu 26 5Ocak 12Ekim 1 İzmir . @sfer 29 10Ocak 19Ekim 2 . 54 @sinhus 34 30Aralık 6Ekim 2 İstanbul 69 A AloeeVeraa 27 10Ocak 17Ekim 1 İzmir 55 @erciyes111 . . 23Ekim 2 Sivas 72 @zuka24 28 . 3Ekim 2 . 60 @ismihazan 25 3Ocak 9Ekim 1 Samsun 50 @dileksed . 6Ocak 13Ekim 2 . . @miranda_1986 32 2Ocak 15Ekim 2 . . elif23 35 15Ocak ... 2 İzmir 80 @Abbey2019 27 28Aralık 5Ekim 1 Bursa 55 dreamy07 . 5Ocak 11Ekim 2 Antalya 65 @Umut armes
[td]
[/td] [/td] [td][td]
[td]28[/td]
[td]8Ocak[/td]
[td]15Ekim[/td]
[td]:emir_bebek:[/td]
[td]2[/td]
[td]Çanakkale[/td]
[td]53[/td]
[tr]
[td] @lucida93 [/td]
[td]25[/td]
[td]9 Ocak[/td]
[td]16Ekim[/td]
[td]:emir_bebek: [/td]
[td]2[/td]
[td]İstanbul[/td]
[td]48[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @Umay- [/td]
[td]25[/td]
[td]6 Ocak[/td]
[td]13Ekim[/td]
[td]1[/td]
[td]İzmir[/td]
[td]58[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @papade [/td]
[td]31[/td]
[td]4Ocak[/td]
[td]13Ekim[/td]
[td]3[/td]
[td].[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td] @ankara1912 [/td]
[td].[/td]
[td]12Ocak[/td]
[td].[/td]
[td]2[/td]
[td]Ankara[/td]
[td]65[/td]
[td]
[/td][/tr][td]
[tr]
[td] @Azra 1 [/td]
[td]26[/td]
[td]2 Ocak[/td]
[td]9Ekim[/td]
[td]1[/td]
[td]Kocaeli[/td]
[td].[/td]
[/tr]
[tr]
[td]@Thelittleprince [/td]
[td]36[/td]
[td]-[/td]
[td]7 Ekim[/td]
[td]1[/td]
[td]Bursa[/td]
[td]59[/td]
[/tr][table][/table][/td] [/td] [/td][/td]
Aynen öyle canım erken gidince sürekli hastanedesin kesesi gözüktü mü sağlıklı mı dediğin gibi geç gidince tam öğreniyorsun bende ısrar etmiyorum yarın nasılsa gideceğim nasipse :)aslinda en guzeli gec gideceksin ya. Yoksa yok kese var bebek yok, yok bebek var kalp atisi yok falan.. Stresten perisan oluyoruz.
Bir arkadasim 8.haftaya kadar sabretti, doktora gitti hepsini gordu geldi.
Tabi bu biraz cahil cesaretine giriyor ama:)
Gerci bide naparsan yap Allahin dedigi olur.
Ozetle kafalar karisik :)))
İnşallah canım teşekkür ederimbu arada cok gecmis olsun canim, en kisa surede gecer insallah rahatsizligin
Çok teşekkür ederim canm.Geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim aklımda bulunsun orası da. Ben ilk doğumumdaki doktoruma gitmeye karar verdim Medical Parka. Bugüne randevu aldım inşallah güzel haberlerle gelirim.Bende izmirde yaşıyorum bugün ege yaşam hastanesine gittim dr ipek demir di memnun kaldım 5+1 bugün keselerini gördük allahın izniyle muayene ücreti 55 tl istersen bi görüş
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz o zamanÇok teşekkür ederim aklımda bulunsun orası da. Ben ilk doğumumdaki doktoruma gitmeye karar verdim Medical Parka. Bugüne randevu aldım inşallah güzel haberlerle gelirim.
Hoş geldin canım. Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun hepimizeSlm kızlar nasipse bende ekim annesi olucam ben geç döllenme ile hamile kalmışım bugün 6+3normalde ama bat göre farklı gösteriyor ama doktor hamilelik haftama göre hesapladı gününde olursa eğer 15 ekim benimde
3 haftalıkken öğrenmiştim beta hcg 274 çıkmıştı iki gün sonrada 588
Ben folidoce kullanıyordum endokrincim folio önerdi iyot varmış seninki de o mu
Kizlarcok sukur bende gordum bebegimi
kalp atisini gormekle duymak arasinda zaman farki var mi? @Azra 1
Kizlar mide bulantiniz var mi nasil geciyor vakitleriniz bende cok halsizlik var hep uyumak istiyorum
aslinda en guzeli gec gideceksin ya. Yoksa yok kese var bebek yok, yok bebek var kalp atisi yok falan.. Stresten perisan oluyoruz.
Bir arkadasim 8.haftaya kadar sabretti, doktora gitti hepsini gordu geldi.
Tabi bu biraz cahil cesaretine giriyor ama:)
Gerci bide naparsan yap Allahin dedigi olur.
Ozetle kafalar karisik :)))