2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
caniiiim insallah sende cuma gunu sahane haberlerle geleceksin♡ bak satim senden once ama bebislerimiz ayni haftada sanirim :)
Amiin kuzum inşallah cuma günü ben de böyle güzel haberler veririm benim bebişim de hala önden gidiyosa ultrasona göre yarın 6+6 olucam canım o zaman tam aynı gidiyo oluruz bakalım nasıl durumlar :)

Amiin kuzum inşallah cuma günü ben de böyle güzel haberler veririm benim bebişim de hala önden gidiyosa ultrasona göre yarın 6+6 olucam canım o zaman tam aynı gidiyo oluruz bakalım nasıl durumlar :)

aynen canim ayni gidiyoruz resmen:)) ben nasil geriledim, sen nasil ilerledin de bulustuk boyle :)))) insallah buraya mujdeyi yazacaksin gordum de duydum da diye. ♡

aynen canim ayni gidiyoruz resmen:)) ben nasil geriledim, sen nasil ilerledin de bulustuk boyle :)))) insallah buraya mujdeyi yazacaksin gordum de duydum da diye. ♡
Seninki sattan çok geride değilmiş canım. Bizimki sattan 4 gün öndeydi sonra 5 gün önde çıktı. Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o canım

Ben şuan 5+0 im ama 20 dk sonra 5+1 :))

İlk gebeliğimde 5+4 te keseyi bebeği görmültüm .

Şuan daha hiç doktora gitmedim . 6+5 te gitmeyi planlıyorum ..

İnşallah güzel haberlerle gelirim

sstsessizol cok sevindim hayırlı uğurlu olsun : ) sağlığın nasıl ?
Bende yarin mı gitsem acaba geçen Salı günü karından 4 haftalık dedi 4 haftalık kese karından gozukur mu? Geriden mi geliyor yoksa daha belli olmadımı sata göre 2 hafta geriden geliyor olacak eğer böyleyse. Şöyle br durumda var benim sat tarihim kimyasal gebelik kanama başlama tarihi ondanmı böyle oldu acaba

Ben şuan 5+0 im ama 20 dk sonra 5+1 :))

İlk gebeliğimde 5+4 te keseyi bebeği görmültüm .

Şuan daha hiç doktora gitmedim . 6+5 te gitmeyi planlıyorum ..

İnşallah güzel haberlerle gelirim

Hayırlı uğurlu olsun sabredebildiğiniz kadar sabredin Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize

Reactions: H E
Yaşım 37 unutmusum söylemeyi kuzu

Aynen öyle canım erken gidince sürekli hastanedesin kesesi gözüktü mü sağlıklı mı dediğin gibi geç gidince tam öğreniyorsun bende ısrar etmiyorum yarın nasılsa gideceğim nasipse :)

bu arada cok gecmis olsun canim, en kisa surede gecer insallah rahatsizligin
İnşallah canım teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım.
Çok teşekkür ederim canm.

Bende izmirde yaşıyorum bugün ege yaşam hastanesine gittim dr ipek demir di memnun kaldım 5+1 bugün keselerini gördük allahın izniyle muayene ücreti 55 tl istersen bi görüş
Çok teşekkür ederim aklımda bulunsun orası da. Ben ilk doğumumdaki doktoruma gitmeye karar verdim Medical Parka. Bugüne randevu aldım inşallah güzel haberlerle gelirim.

Slm kızlar nasipse bende ekim annesi olucam ben geç döllenme ile hamile kalmışım bugün 6+3normalde ama bat göre farklı gösteriyor ama doktor hamilelik haftama göre hesapladı gününde olursa eğer 15 ekim benimde

Hoş geldin canım. Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun hepimize

Ben folidoce kullanıyordum endokrincim folio önerdi iyot varmış seninki de o mu

Ben de folidoce kullanıyorum. Sende de içtikten sonra mide bulantısı gaz sancısı oluyor mu

Kizlar cok sukur bende gordum bebegimi
kalp atisini gormekle duymak arasinda zaman farki var mi? @Azra 1

Çok şükür canım bak çok endişeliydin ama görebildin bir sorun yokMuş çok sevindim senin adına inşallah kalp atışını da duyucaksın

Kizlar mide bulantiniz var mi nasil geciyor vakitleriniz bende cok halsizlik var hep uyumak istiyorum

Benim halsizliğim var biraz, biraz da mide bulantısı.. çoookk gaz sorunum var. Onun dışında her şey çok iyi maşallah ama şu gaz sorunu beni mahvediyor sancıdan iki büklüm yürüyorum

Bende daha hiç gitmedim hastaneye. Bir kere sağlık ocağına gittim. Enyakındaki devlet hastanesinde anca 25ine randevu vardı ve sata göre gittiğimde 7 haftalık oluyor pazartesi günü inşallah ben de hem görürüm uşağımı hem de kalp atışını duyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…