2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Kızlar hazır şurada herkes gebeyken babama bı dua istiyorum, yoğun bakimda şimdi, Allah onu karnımdaki ve yanımdaki torununa bağışlasın ,Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah in onun ve tüm hastaların yardımcısı olsun ve şifa versin . Lütfen dua edin kızlar, Allah onu torumlarkna bağışlasın. nolur.
Allahım sağlığına geri dönmesini nasip etsin .
Onu sizlere bağışlasın Amin ..

Kizlar benim bebegimin kalp atisi yok dedi dr sonra radyolojiye gonderdi orda da cokcl zayif 74 dediler haftasina da 6+1 ile uyumlu dediler ama ben 6+5im normalde galiba benimki kurtaj olcak heralde haftaya gel dedi ama

Kizlar benim bebegimin kalp atisi yok dedi dr sonra radyolojiye gonderdi orda da cokcl zayif 74 dediler haftasina da 6+1 ile uyumlu dediler ama ben 6+5im normalde galiba benimki kurtaj olcak heralde haftaya gel dedi ama
Geç döllenmedir belki canım. Bu konular da karar vermeden başka doktorlara da gitmeli diye düşünüyorum.

Kızlar folik asit ve vitamin ne kullaniyorsunuz, Dr bugün bı vitamin yazdı 55 lira, bı tek folibol kullaniyordum, devletin ödediği bişey yokmu.

Ben folidoce diye bir folik asit kullanıyorum sadece. Sağlık ocağı yazdı. Henüz hastaneye gitmediğim için başka vitamin vs yok.
Folik asit takviye edici gıda olarak geçiyor devlet karşılamıyor bunları. Ama Demir ilacını karşılıyor mesela

Günaydın kuzum inşallah bugun görmek istiyorum minik sıpayı kızıcam ona biraz :) annesini zorluyoor
Tam 7.hafta doldu inşallah bugun gözükür

Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin bugün heyecanla bekliyoruz

Kızlar hazır şurada herkes gebeyken babama bı dua istiyorum, yoğun bakimda şimdi, Allah onu karnımdaki ve yanımdaki torununa bağışlasın ,Allah onu başımızdan eksik etmesin. Allah in onun ve tüm hastaların yardımcısı olsun ve şifa versin . Lütfen dua edin kızlar, Allah onu torumlarkna bağışlasın. nolur.

İnşallah babacığın sağlığına kavuşurmuş kısa zamanda

ohh ohh süper kaç hafta ile uyumlu kaçta kalp atısı görmüş oldunuz acaba?
Rabbim her aşamasında saglıklı huzurlu geçmesini nasip etsin
Amin hepimizin inşallah. 6 hafta 1 gün dedi canım. Doktor göremeyiz diye düşünüyordu. Satta öyle. Bence bu erken döllenme geç döllenmeyle ilgili bir durum. İlk hamileliğim de hamile kaldığım tarihi biliyordum hemen hemen onda mesala geç döllenmeydi bebeği ve kalp atışını geç görmüştük

Kızlar kilo alımınız nasıl ben 53.300 dim şuan tarı 53.800 gösteriyor yarım kilo almışım hemde ilk ayda biley de yemiyorum ki yahu dün akşam sadece çorba içtim mesela ana yemek bile yemiyorum :skandal::mad:

Kızlar kilo alımınız nasıl ben 53.300 dim şuan tarı 53.800 gösteriyor yarım kilo almışım hemde ilk ayda biley de yemiyorum ki yahu dün akşam sadece çorba içtim mesela ana yemek bile yemiyorum :skandal::mad:
Kese büyüdükçe ister istemez kilo olur canım:KK200:

Kuzular günaydın
2-3gündür sabah deligibibaş ağrısıyla uyanıyorum
Ağrı tek taraflı değil ve başımınheryeri ağrıyor?
Sizde var mı böyle birşey yoksa benim astıma bağlı oksijen yetersizliğinden mi diye düşüneceğim ?
Günaydınnn,canım benim başımda kaç günlerdir ağrıyor dğn dayanamadım minoset içtim bende alerjik astıma yoruyordum baş ağrımı su içmeye uğraşıyorum,ya bi de ben migren tedavisi görüyordum hamile kalmadan önce,yarım kaldı

Ah canım benim dualarım sizlerle,Allah yardımcınız olsun,babacığın sağlığına dönsün inşallah,bize de babanla ilgili haberlerini yaz canım tekrar Allah şifa versin

Ben bir de soğuk almışım. Onun da verdiği bir zorluk var. Öksürüyorum bu da daha çok midemi bulandırıyor. İşler karışık yani
Geçmiş olsun canım
dur bakalım canım kesinlikle başka doktora daha git,daha erkenmiş haftası

ben 4kiloya yakın bişey aldım malesef hem de 1hafta önce kadar tartıldım ama bu aralar bulantım daha sık sanki şu an vermiş gibiyim,yarım kilo çok norma zaten anormal olan ben:)))

günaydıın anne adayları, benim 4+3 de hcg değerim 99 çok düşüktü. Pazartesi kontrole gittim ve 2,9 mm kese oluşmuş. yani dış gebelik değil. Sata göre 5+1 haftalığım ama kesenin ölçümüne göre 4+0 gösteriyor. Ben daha önce böyle bir durum yaşamadım. Bu geç döllenme mi acaba. yoksa kese küçük diye ebbiş gelişmeyecek mi acaba. Doktorum hiçbir olumsuz yorumda bulunmadı bekleyelim 10 gün sonra kalp atışı için dedi. siz ne dersiniz buna benzer bir durum yaşadınız mı yada çevrenizde yaşayan var mı

X