Slm kizlar bgn bebegi kalbigorduk gene cok sukur bebegin eşi asagidaymis ondanmis kanama yukari cikmasini beklicez kanamam azaldi ama bitmedi yatisa devam evede cikinca 5 hafta yatmam lazim moralim geceye gore rabbim herseyin iyisini bilir dedim bendn hbrler bu kdr sizlerde iyisnz umarim
Aklına kötü şeyler getirme. Sağlıksız bir hamilelikmiş olmamış. Belki doğsa sağlık sorunu olacaktı. Benimde ilk boş gebelikti. Hep böyle avuttum kendimi . Olumsuz düşünmek olumsuzu çağırır. İyi olacak de hep.
Ben de 4-5 gündür böyleyim canım. Dün gayet iyiydim güzel yedim bugün şimdiye kadar ki en kötü halimdeyim hiç bi şey göresim bile yok. Çok sürmez de geçer inşallah bu günlerimiz canımBende sürekli sizi takip ediyorum uzaktan . 1 haftadır gözüm yemek yiyecek hiç bir şey görmek İstemiyor.görünce bile midem bulanıyor ne yapacağım bilmiyorum sürekli açım ama yiyemiyorum 6. Haftadayım. Cumartesi doktora gideceğim
Mübarek cumanın yüzü suyu hürmetine çok güzel haberlerle dönelim inşallah canımGüzel haberler almak dileğiyle arkadaşlarcumayı iple çekenlerdenim
Canım kan için aç olman lazım bende her şeye bakıldı mesela ve bi çoğu aç olunması gereken şeyler. İdrarı da ben ilk idrar vermiştim daha doğrusu 3-4 saatlik idrardı. Ama evde yapsan götürsen olur mu hiç bilmiyorum canımCanlar benim de yarın randevum var. 6+6 yız yarın. Dualarınıza talibim inşallah kalp atışı duyarızbir de idrar ve kan vermem gerekiyor hiç bir vitaminime bakılmadı henüz, aç olmam gerekiyor mu aç aç nasıl gideceğim bilemiyorum sabahları zaten çok fena oluyorum bir de ilk idrar mı olması gerekiyor, hastane ortamında mikrop kapmamak için idrarı evde bir kaba yapsam götürsem ama saçmalıyor muyum lütfen akıl verin
bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum. Benim 5+0da 10 bin kusurdu. Keseyi gorduk. 6+0da gittim, bebegi goremedik.bende hcgyle bebegi gormeyi dogru orantili sanmistim, husran ve korkuyla dondum eve. İnsallah sen hemen gorur ve duyarsin. Beklemek cok zor.
Bu konuda bi bilgim yok canım. Haftasıyla ilgili sanırım kalp atışı. Yani en az 5-6 gün bekle canım sonra insanın içi içini yiyiyo neden duymadım diye
Canım hiç merak etme toparlarsın 12.haftadan sonra yukarı çıkıyo bebek biliyosun. O zamana kadar hep yat lütfen, aileleri yardıma çağırın. Her şey yoluna giricekSlm kizlar bgn bebegi kalbigorduk gene cok sukur bebegin eşi asagidaymis ondanmis kanama yukari cikmasini beklicez kanamam azaldi ama bitmedi yatisa devam evede cikinca 5 hafta yatmam lazim moralim geceye gore rabbim herseyin iyisini bilir dedim bendn hbrler bu kdr sizlerde iyisnz umarim
Benim sonuçlarımı da daha dün gösterdim canım ne var ne yok baktırdı doktor, her şeyim normal sınırlarda çok şükür. D vitamini ben kullandığım folik asitin içinde var o şekildr kullanıyorum. B12, d vitamini ve iyot var benim folik asitimde ekstra. Ayrıca başka bi vitamin almıyorumKızlar kan değerlerinize bakıldı mı. Bugün doktor bakalım dedi. Ben ocak ayında baktırmıştım normaldi dedim. Tamam o zaman dedi tahlili yenilemedi. Ancak eve geldiğim de d vitamini sonucum sonradan çıkmış onu göstermemiştim. O da düşük ilk üç ay d vitamini veriyorlar mi kullanan var mi aranız da. İçim içimi kemirdi şu anda
Ben bugun gittiğimde bir liste verdi doktor yaptır haftaya gel dediCanlar benim de yarın randevum var. 6+6 yız yarın. Dualarınıza talibim inşallah kalp atışı duyarızbir de idrar ve kan vermem gerekiyor hiç bir vitaminime bakılmadı henüz, aç olmam gerekiyor mu aç aç nasıl gideceğim bilemiyorum sabahları zaten çok fena oluyorum bir de ilk idrar mı olması gerekiyor, hastane ortamında mikrop kapmamak için idrarı evde bir kaba yapsam götürsem ama saçmalıyor muyum lütfen akıl verin
Merhaba, bana d vitamini ampulu yazdı canım doktor. 15 günde bir kullan dediKızlar kan değerlerinize bakıldı mı. Bugün doktor bakalım dedi. Ben ocak ayında baktırmıştım normaldi dedim. Tamam o zaman dedi tahlili yenilemedi. Ancak eve geldiğim de d vitamini sonucum sonradan çıkmış onu göstermemiştim. O da düşük ilk üç ay d vitamini veriyorlar mi kullanan var mi aranız da. İçim içimi kemirdi şu anda
İnşallah canım yaBen de 4-5 gündür böyleyim canım. Dün gayet iyiydim güzel yedim bugün şimdiye kadar ki en kötü halimdeyim hiç bi şey göresim bile yok. Çok sürmez de geçer inşallah bu günlerimiz canım
Kızlar nasılsınız ?? Beni bulantı maf etti limon turşu tek yiyebiliyorm başakada yok leblebi ve çubuktanda tiksindim başka öneriniz var mı siz nasıl geçiriyosnz bu dönemiburayada giremiyorm
Benim öyle çok aşırı değil bulantım ama yoğurtlu bi şeyler yemek çok iyi geliyo midemi yatıştırıyo, sadece yoğurt yiyebiliyosan onu ye canım. Ayva da çok iyi geliyo hatta biraz üstüne limon da sık daha iyi geliyo. Başka bi önerim yok malesefKızlar nasılsınız ?? Beni bulantı maf etti limon turşu tek yiyebiliyorm başakada yok leblebi ve çubuktanda tiksindim başka öneriniz var mı siz nasıl geçiriyosnz bu dönemiburayada giremiyorm
Sağol canım doktoru aradım hemşiresi sıkıntı olmayacağını söyledi.Benim sonuçlarımı da daha dün gösterdim canım ne var ne yok baktırdı doktor, her şeyim normal sınırlarda çok şükür. D vitamini ben kullandığım folik asitin içinde var o şekildr kullanıyorum. B12, d vitamini ve iyot var benim folik asitimde ekstra. Ayrıca başka bi vitamin almıyorum