- 4 Temmuz 2018
- 2.432
- 7.096
- 44
inşallah kuzum bakalım perşembe gününe kadar dua ediyorum ki bebeğimiz bizimle kalsın bakalım Rabbimden hayırlısını diliyorum ve istiyorumİnşallah değerin çok güzel artsın ve burda bizimle ol kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah kuzum bakalım perşembe gününe kadar dua ediyorum ki bebeğimiz bizimle kalsın bakalım Rabbimden hayırlısını diliyorum ve istiyorumİnşallah değerin çok güzel artsın ve burda bizimle ol kuzum
23 de hastane kapalı canım devlet hastanesi aminnn cümlemizin bebisleri sağlıkla buyusunDoktor 23 ü dediyse sen yine o zaman git garanti olsun canım. Folik asit ve progestan yeterli. Hayırlısıyla sağlıkla büyüsün bebeğin
merhaba canim Allah bebegini sana bagislasin boylr durumlarda hucurat suresini 7 defa okumak cok iyiymis Allah bebegi korurmusKizlar buaksam cok kanamam oldu birden hastaneye geldik yatisim yapildi sizin duaniz kabul olur rabbim hayirlisini eylesin cok agladim sakinledim simdi buarada bebek ve kalp atsi var suan cok sukur ama kanamamda cok baklm ne olck firsat buldukca yazarim kahve lekesi olanlar hic yormasinlar kendini tesadufmu bilmiom bgn doktor kahve leke normal dedi aksam kirmiziya dondu ama yoruldum bgn siz yormayin kemdinizi adim sinem dualariniza alin iyi gclr
Değişiyor sürekli. Geçen hafta bir hafta öndeydi bu hafta aynı. Senin de belki Sata göre ileri olur bu haftabende haftasonu gittim sata göre 1 hafta geri. bir hafta sonra kalp atışı için gideceğim bakalım hayırlısı
O zaman 22 sinde gidip şansını dene canım, göremezsen panik yapma ilk günler değer hep ikiye katlaması gerekiyo ya bi gün bile fark edebilir görünmesi için23 de hastane kapalı canım devlet hastanesi aminnn cümlemizin bebisleri sağlıkla buyusun
İnşallah canım.İnşallah en kısa sürede biter iğnelerimiz cnm
Değişiyor sürekli. Geçen hafta bir hafta öndeydi bu hafta aynı. Senin de belki Sata göre ileri olur bu hafta
Aklına kötü şeyler getirme. Sağlıksız bir hamilelikmiş olmamış. Belki doğsa sağlık sorunu olacaktı. Benimde ilk boş gebelikti. Hep böyle avuttum kendimi . Olumsuz düşünmek olumsuzu çağırır. İyi olacak de hep.bilmiyorum cnm ya. ilk gebeliğim 6. haftada durmuştu gelişimi tedirginim o yüzden büyümicek gelişmiycek diye korkuyorum.
İnşallah canım.
Senin ilk hamileliğin mi?
Bende doğal yoldan hiç hamile kalamadım. 3,5 yıldır evliyiz.Evet canım kendim hiç hamile kalmadım malesef 3.5 yıl sonra tüp bebekle oldu :)
Senin ilk hamileliğin mi
Amin canım amin...Cennet annelerin ayagin altindadir sozu burdan geliyo once hamilemiyiz sonra kese buyudumu sonra kalp atislari ve 9 ayin icinde dokuz dogurmak
Ben 1 dis gebelik 1 bos gebelik 2 kalp atislarini alamdik 4kaybim var sukur 5 senesonra iki kiximdada kan pohtilasmam olmamasina ragmen tum riskleri alip 9 ay igne kullandim hicbir hamileligime sevinemiyorum bile ne olcak sorulari hep kafamdaydi yattim olmadi kalktim olmadi Rabbim ol diyecek tum mucizeler gerceklesecek hemen hamile kalip saglikli bir cocuk dunuaya getirmek o kadar sukredilesi biseyki ama bunu yasayip anlamak gerekiyomus
Rabbimden dilegim goturemeyecegimiz yukler yuklemesin bize hakkimizda hayirlisi olsun bebislerimiz saglikli olsun
Amin canım amin inşallah hemen hemen tarihlerimiz aynı :)Bende doğal yoldan hiç hamile kalamadım. 3,5 yıldır evliyiz.
1,5 yıldır tüp bebek tedabisindeyiz
İlk tedavimde gebelik oluştu ama kanamam oldu ve düşükle sonuçlandı ne yazık ki.
Bu ikinci tedavimdi, çok şükür hamile kaldım.
Embriyomuz genetikten döndü, ister istemez korkuyor insan.
Daha önce yaşadığı olumsuz bir tecrübe olunca.
Hep dualarımda, hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inşallah...
Amin canım benim...Amin canım amin inşallah hemen hemen tarihlerimiz aynı :)
Rabbim sağlıkla kucağımıza alabilmeyi nasib etsin evlatlarımızı ben ilk tüp bebekte hamile kaldım çok şükür ama içim içimi yiyor ileride bişey olur diye Allah korusun
Bende de ilk başta hiç belirti olmadı canım 5inci haftadan sonra mide ağrısı bel ağrısı sırt ağrısı ve ara ara kasık ağrılarım oldu ve hala devam ediyor, endişelenmeyin, ben de hiç bir belirtim YÖK diye endişeleniyordum ama sonradan acısı çıkıyor :)selam kizlar hamile olanlari tebrik ediyorum olmaya calisanlara kolay gelsin. kizlar ben 31 ocakta 3. gun embroyosu transferi oldum 11 subatta kan degerim 365 cikti tahmini olarak suan 5. haftanin icindeyim ve kese ve kalp atisi tarihimi bekliyorum. ama hicbir belirtim yok goguslerimde normal birsey hissetmiyorun buda beni korkutuyor sizlerde nasil oldu cevap verirseniz sevinirim
Amin canım benim...
Bende senden farklı değilim aslında, sürekli telkindw bulunmaya çalışıyorum kendime...
Bir de dua ediyorum, Allah kabul ederse.
Herşey güzel olsun inşallah, hepimiz sağlıkla kavuşalım