- 12 Temmuz 2017
- 1.528
- 1.098
- 32
Canım kan sulandırıcı için değil ama progesteron için 10.haftada bırakacağımı söyledi
Bebeği bile göremeyiz galiba diyerek başlamıştı aslında ama çok şükür. Oğlumda önce boş gebelik yaşadığımı korktuğumu söyleyince dikkatli yaklaştırarak baktı. İyice yaklaştırınca kalp atışını da gördü
galibakime yazcaktım ben onu yaa
Aynen benimde öyle, çok ağrı yapıyor iğne yerleriİnşallah benimde öyle olur göbeğim delik deşik oldu artık kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum ben sen ne kullanıyorsun ?
Karından bakıldı canım. Ultrasona göre 6 hafta bir günlük gördü. Geçen hafta salı 5 hafta 6 gündü. Sata göre de 6 hafta oluyorCanım karından ultrasonla mutlu bakıldı?
Birde bugün kaçıncı günündü?
Karından bakıldı canım. Ultrasona göre 6 hafta bir günlük gördü. Geçen hafta salı 5 hafta 6 gündü. Sata göre de 6 hafta oluyor
Anlamıyorum bende...
Bende okuduğumda çok şaşırmıştım...
İğneyi vurdurmak için gittiğim hastanede ki hemşireler çok kullanılıyor dediğinde bir nebze rahatlamıştım.
Geçen hafta sattan öndeydi. Bu hafta ikisi de hemen hemen aynı. 6 hafta 1 günyaa ne güzelkaç haftalık şu an sat ile tutuyor mu haftanız?
Geçen hafta sattan öndeydi. Bu hafta ikisi de hemen hemen aynı. 6 hafta 1 gün
merhaba canim insalah cok tesekkur ederim internetten baktim herkes gogsum agriyor falan yazmis bende endiselendim cevapladigin icin sagol :)Merhaba canıım bebişin hayırlı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahbelirtiler biraz zaman geçince daha çok ortaya çıkıyo, bende öyle oldu şahsen, pek bi şeyim yoktu şu 4-5 gündür arttı ve hepsi üst üste gelmeye başladı. Bence normal bi durum hiç korkma
İnşallah en kısa sürede biter iğnelerimiz cnmAynen benimde öyle, çok ağrı yapıyor iğne yerleri
Oksapar 0,6 kullanıyorum bende
cok tesekkur ederim umarim ayni zamanlarda hepimiz dogum haberlerimizi veririz burada :)Belirtiler kişiden kişiye değişir bence umarım değeriniz gün be gün artar ve kalp atışlarını da rahatlıkla duyarsınızz. Güzel haberlerinizi alalım en kısa zamanda
Evet canım benim kasık ağrılarım sağlı solluydu,muhakkak genişliyordur zatenKızlar herkese tekrar merhaba. Geçen hafta sağ tarafımdan çektiğim kasık ağrısı şimdi sol tarafta . Rahim mi genişliyor sizce aynısını yaşayan var mı
Selam canım,hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin,Allah kolaylık versin canımSelam kızlar hayırlı akşamlar.
Herkesin gebeliği hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bende ekim annesiyim nasipse ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum
bende akıntılarım çok arttı diye dün gittim,doktor banada sinyalleri çok yavsş aldığını söyledi,yüzde 50 duyduk diyebiliriz dedi,zaten bu kasık ağrıları bel ağrıları regli sancısı gibi bunu sıkıntı yapma canım,benim şimdilik kahve pembe akıntım yok doktor progestan verdi bana,daha 6haftalık tabi daha zor duyulur kalp atışı,inş ilerleyen zamanlarda duyacaz kalp atışlarınıKızlar birşey soracağım lutfen cevaplayınben dun doktora gittim bi akıntı geldi diye henüz 6 haftalikmış alt muayeneden gördü ve kalp sesi çok yavaş durabilir dedi. Başka bir doktora gittim o da daha çok erken ama bebek olması gereken yerde dedi. Ancak dünden beri kahverengi pembe akijnti gelmeye devam ediyor ve adet sancısı oluyor . Bu normal mi
Canım dualarımdasın bundan sonra,Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah,iyi haberler bekliyoruzKizlar buaksam cok kanamam oldu birden hastaneye geldik yatisim yapildi sizin duaniz kabul olur rabbim hayirlisini eylesin cok agladim sakinledim simdi buarada bebek ve kalp atsi var suan cok sukur ama kanamamda cok baklm ne olck firsat buldukca yazarim kahve lekesi olanlar hic yormasinlar kendini tesadufmu bilmiom bgn doktor kahve leke normal dedi aksam kirmiziya dondu ama yoruldum bgn siz yormayin kemdinizi adim sinem dualariniza alin iyi gclr
Hoşgeldin canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun,bende ilk hamileliğimde hiçbir şey hissetmemiştim bence şans bu durum,hayırlısıyla kalp kese hepsini görürsünüz umarımselam kizlar hamile olanlari tebrik ediyorum olmaya calisanlara kolay gelsin. kizlar ben 31 ocakta 3. gun embroyosu transferi oldum 11 subatta kan degerim 365 cikti tahmini olarak suan 5. haftanin icindeyim ve kese ve kalp atisi tarihimi bekliyorum. ama hicbir belirtim yok goguslerimde normal birsey hissetmiyorun buda beni korkutuyor sizlerde nasil oldu cevap verirseniz sevinirim
gayet güzel çıkmış canım hayırlı olsun,bence alakası yok kalp atışıyla bebeğin tamamladığı haftayla alakalı gördüğüm ve okuduğum kadarıylaKızlar dün sağlık ocağında tahlil yapıldı, çıkmış, hcg 18019, 5+7 bugün, normal mi? Kalp atışı duymanın hcg ile alakası var mı?
merhaba canım,inş değerlerin düzenli artar ve sende hep bizimle olursun,Allah gönlüne göre versinbütün sayfaları okumaya çalışıyorum 4+6 haftalık hamileyim ekim annesi olma durumum vardı ama bet değerlerim düzensiz ilerliyor dün de doktorum kimyasal yada dış gebelik olabilir perşembe tekrar bakalım dedi o yüzden sevinemedim sizlerin sevinçlerini izledim hepsi bu başka bi sebebi yok
Rabbim sağlıklı bi şekilde yavrularınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah aminnn
Günaydın canım,ben yemeyince bulanıyor her şeyide yiyemiyorum bir de sabah bulanıyor ama o da azaldı sanki,başlamasın inşallah canım kimisinin başlarda bitiyor bulantısı inş o şanslı gruptasındırKızlar günaydın herkese :)
Belirtiler nasıl gidiyor bulantıları devam eden var mı
Ben şuan 7.haftadayım bulantı gitti yok:)
Acaba ilerde tekrar başlar mı ki ?:)
ohhh çok şükür canım hadi gözünaydın,darısı hepiciğimize:)))))Doktordan geldik :) her şey yolunda şükür. Kalbini de duyduk. 7+5 :)
progestan niye yazdı canım tedbir amaçlı mı,inş keseyi görürsünüz canım arada 1gün var farketmez bence ama haftanız kaç bilemiyorum tabiGünaydın kızlar doktora sonucu gösterdim güzel artışı dedi 23 nede çağırdı tekrar keseyi görmeye gidecem inşaallah sağlıkla görürüm 23 cumartesi 22 cuma gitsem gorurmuyum ki heyecandan tarihi hesaplayamadim bide progestan la folik asit yazdı yeterlimiki bunlar Rabbim sağlıkli hamilelik ler gecirmemizi nasip etsin inşallah sorunsuz strestsiz
tebrik ederim :)Doktordan geldik :) her şey yolunda şükür. Kalbini de duyduk. 7+5 :)
aminnn canım Allah razı olsun inşallah öyle olur bakalım hayırlısı inşallahEvet canım benim kasık ağrılarım sağlı solluydu,muhakkak genişliyordur zaten
Selam canım,hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin,Allah kolaylık versin canım
bende akıntılarım çok arttı diye dün gittim,doktor banada sinyalleri çok yavsş aldığını söyledi,yüzde 50 duyduk diyebiliriz dedi,zaten bu kasık ağrıları bel ağrıları regli sancısı gibi bunu sıkıntı yapma canım,benim şimdilik kahve pembe akıntım yok doktor progestan verdi bana,daha 6haftalık tabi daha zor duyulur kalp atışı,inş ilerleyen zamanlarda duyacaz kalp atışlarını
Canım dualarımdasın bundan sonra,Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah,iyi haberler bekliyoruz
Hoşgeldin canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun,bende ilk hamileliğimde hiçbir şey hissetmemiştim bence şans bu durum,hayırlısıyla kalp kese hepsini görürsünüz umarım
gayet güzel çıkmış canım hayırlı olsun,bence alakası yok kalp atışıyla bebeğin tamamladığı haftayla alakalı gördüğüm ve okuduğum kadarıyla
merhaba canım,inş değerlerin düzenli artar ve sende hep bizimle olursun,Allah gönlüne göre versin
Günaydın canım,ben yemeyince bulanıyor her şeyide yiyemiyorum bir de sabah bulanıyor ama o da azaldı sanki,başlamasın inşallah canım kimisinin başlarda bitiyor bulantısı inş o şanslı gruptasındır
ohhh çok şükür canım hadi gözünaydın,darısı hepiciğimize:)))))
progestan niye yazdı canım tedbir amaçlı mı,inş keseyi görürsünüz canım arada 1gün var farketmez bence ama haftanız kaç bilemiyorum tabi
Evet canım benim kasık ağrılarım sağlı solluydu,muhakkak genişliyordur zaten
Selam canım,hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin,Allah kolaylık versin canım
bende akıntılarım çok arttı diye dün gittim,doktor banada sinyalleri çok yavsş aldığını söyledi,yüzde 50 duyduk diyebiliriz dedi,zaten bu kasık ağrıları bel ağrıları regli sancısı gibi bunu sıkıntı yapma canım,benim şimdilik kahve pembe akıntım yok doktor progestan verdi bana,daha 6haftalık tabi daha zor duyulur kalp atışı,inş ilerleyen zamanlarda duyacaz kalp atışlarını
Canım dualarımdasın bundan sonra,Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah,iyi haberler bekliyoruz
Hoşgeldin canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun,bende ilk hamileliğimde hiçbir şey hissetmemiştim bence şans bu durum,hayırlısıyla kalp kese hepsini görürsünüz umarım
gayet güzel çıkmış canım hayırlı olsun,bence alakası yok kalp atışıyla bebeğin tamamladığı haftayla alakalı gördüğüm ve okuduğum kadarıyla
merhaba canım,inş değerlerin düzenli artar ve sende hep bizimle olursun,Allah gönlüne göre versin
Günaydın canım,ben yemeyince bulanıyor her şeyide yiyemiyorum bir de sabah bulanıyor ama o da azaldı sanki,başlamasın inşallah canım kimisinin başlarda bitiyor bulantısı inş o şanslı gruptasındır
ohhh çok şükür canım hadi gözünaydın,darısı hepiciğimize:)))))
progestan niye yazdı canım tedbir amaçlı mı,inş keseyi görürsünüz canım arada 1gün var farketmez bence ama haftanız kaç bilemiyorum tabi
Kuzum beğen beğenmesine de o kadar artarda oluyor ki alıntıları göremiyorumherşey perşembe günü netleşecek kızlar perşembeye kadar idare edin beğenip geçerim perşembe günü değerim artarsa bende sizden olurum yoksa başka aylar başka topiklere giderim
İnşallah değerin çok güzel artsın ve burda bizimle ol kuzumherşey perşembe günü netleşecek kızlar perşembeye kadar idare edin beğenip geçerim perşembe günü değerim artarsa bende sizden olurum yoksa başka aylar başka topiklere giderim