2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
merhaba canim insalah cok tesekkur ederim internetten baktim herkes gogsum agriyor falan yazmis bende endiselendim cevapladigin icin sagol :)

Kızlar herkese tekrar merhaba. Geçen hafta sağ tarafımdan çektiğim kasık ağrısı şimdi sol tarafta . Rahim mi genişliyor sizce aynısını yaşayan var mı
Evet canım benim kasık ağrılarım sağlı solluydu,muhakkak genişliyordur zaten
Selam kızlar hayırlı akşamlar.
Herkesin gebeliği hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.
Bende ekim annesiyim nasipse ama çok zor bir hamilelik geçiriyorum
Selam canım,hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin,Allah kolaylık versin canım
bende akıntılarım çok arttı diye dün gittim,doktor banada sinyalleri çok yavsş aldığını söyledi,yüzde 50 duyduk diyebiliriz dedi,zaten bu kasık ağrıları bel ağrıları regli sancısı gibi bunu sıkıntı yapma canım,benim şimdilik kahve pembe akıntım yok doktor progestan verdi bana,daha 6haftalık tabi daha zor duyulur kalp atışı,inş ilerleyen zamanlarda duyacaz kalp atışlarını

Canım dualarımdasın bundan sonra,Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah,iyi haberler bekliyoruz
Hoşgeldin canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun,bende ilk hamileliğimde hiçbir şey hissetmemiştim bence şans bu durum,hayırlısıyla kalp kese hepsini görürsünüz umarım
Kızlar dün sağlık ocağında tahlil yapıldı, çıkmış, hcg 18019, 5+7 bugün, normal mi? Kalp atışı duymanın hcg ile alakası var mı?
gayet güzel çıkmış canım hayırlı olsun,bence alakası yok kalp atışıyla bebeğin tamamladığı haftayla alakalı gördüğüm ve okuduğum kadarıyla

merhaba canım,inş değerlerin düzenli artar ve sende hep bizimle olursun,Allah gönlüne göre versin

Kızlar günaydın herkese :)
Belirtiler nasıl gidiyor bulantıları devam eden var mı
Ben şuan 7.haftadayım bulantı gitti yok:)
Acaba ilerde tekrar başlar mı ki ?:)
Günaydın canım,ben yemeyince bulanıyor her şeyide yiyemiyorum bir de sabah bulanıyor ama o da azaldı sanki,başlamasın inşallah canım kimisinin başlarda bitiyor bulantısı inş o şanslı gruptasındır
Doktordan geldik :) her şey yolunda şükür. Kalbini de duyduk. 7+5 :)
ohhh çok şükür canım hadi gözünaydın,darısı hepiciğimize:)))))

progestan niye yazdı canım tedbir amaçlı mı,inş keseyi görürsünüz canım arada 1gün var farketmez bence ama haftanız kaç bilemiyorum tabi

aminnn canım Allah razı olsun inşallah öyle olur bakalım hayırlısı inşallah

Amin cnm teşekkür ederim

herşey perşembe günü netleşecek kızlar perşembeye kadar idare edin beğenip geçerim perşembe günü değerim artarsa bende sizden olurum yoksa başka aylar başka topiklere giderim
Kuzum beğen beğenmesine de o kadar artarda oluyor ki alıntıları göremiyorum allah hakkında hayırlısını nasıp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…