2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Merhaba, ben kullanıyorum Protestan iğnesi.
Tüp bebek yöntemiyle hamileyim ben, doktorum o nedenle gerdi bana da
Günde bir kez vuruluyorum iğneyi birde kan sulandırıcı iğnem var.
Progesteron iğnesi 10 hafta devam bende..

merhaba hayırlı olsun. kan sulandırıcı iğne olarak ne kullanıyorsunuz? bende kullanmaya başladım birkaç gündür. 6+2 yiz şu an. siz ne zaman başladınız iğneye?

Sağol. Canım. Darısı bekleyen herkesin basına

amin inşallah. doktorunuz mu söyledi 7 haftalık olduğunu? sizin hafta hesabınız tuttu mu ? benimki sata göre bir hafta geride. benim hesabıma göre 7 haftalık ama dr 6 olduğunu söyledi keseyi ölçtükten sonra.

Günaydın kızlar doktora sonucu gösterdim güzel artışı dedi 23 nede çağırdı tekrar keseyi görmeye gidecem inşaallah sağlıkla görürüm 23 cumartesi 22 cuma gitsem gorurmuyum ki heyecandan tarihi hesaplayamadim bide progestan la folik asit yazdı yeterlimiki bunlar Rabbim sağlıkli hamilelik ler gecirmemizi nasip etsin inşallah sorunsuz strestsiz

merhaba hayırlı olsun. kan sulandırıcı iğne olarak ne kullanıyorsunuz? bende kullanmaya başladım birkaç gündür. 6+2 yiz şu an. siz ne zaman başladınız iğneye?

Merhabalar, kan sulandırıcı oksapar kullanıyorum ben. Transfer günü başladım bende yaklaşık 1 aydır kullanıyorum...

Doktordan geldik :) her şey yolunda şükür. Kalbini de duyduk. 7+5 :)
Maşallah :) Allah tamamına erdirsin

Merhaba, ben kullanıyorum Protestan iğnesi.
Tüp bebek yöntemiyle hamileyim ben, doktorum o nedenle gerdi bana da
Günde bir kez vuruluyorum iğneyi birde kan sulandırıcı iğnem var.
Progesteron iğnesi 10 hafta devam bende..
Bende aynı canım tüp bebekle hamile kaldığım için hem progesteron hem kan sulandırıcı kullanıyorum
Önceden kalçadan vuruyordum nefes darlığı yapınca göbekten yapmaya başladım 2 haftadır.
Doktora sordum ne zaman bırakacağız diye ben sana bırakacağın zamanı söylicem dedi bi açıklama yapmadı
senin doktorun ne zaman bırakılacak dedi yani kaçıncı haftada

amin inşallah. doktorunuz mu söyledi 7 haftalık olduğunu? sizin hafta hesabınız tuttu mu ? benimki sata göre bir hafta geride. benim hesabıma göre 7 haftalık ama dr 6 olduğunu söyledi keseyi ölçtükten sonra.
Yanlış alıntı yaptın canım sanırım

Günaydın kızlar doktora sonucu gösterdim güzel artışı dedi 23 nede çağırdı tekrar keseyi görmeye gidecem inşaallah sağlıkla görürüm 23 cumartesi 22 cuma gitsem gorurmuyum ki heyecandan tarihi hesaplayamadim bide progestan la folik asit yazdı yeterlimiki bunlar Rabbim sağlıkli hamilelik ler gecirmemizi nasip etsin inşallah sorunsuz strestsiz
Doktor 23 ü dediyse sen yine o zaman git garanti olsun canım. Folik asit ve progestan yeterli. Hayırlısıyla sağlıkla büyüsün bebeğin :dua:

Maşallah :) Allah tamamına erdirsin

Bende aynı canım tüp bebekle hamile kaldığım için hem progesteron hem kan sulandırıcı kullanıyorum
Önceden kalçadan vuruyordum nefes darlığı yapınca göbekten yapmaya başladım 2 haftadır.
Doktora sordum ne zaman bırakacağız diye ben sana bırakacağın zamanı söylicem dedi bi açıklama yapmadı
senin doktorun ne zaman bırakılacak dedi yani kaçıncı haftada
Canım kan sulandırıcı için değil ama progesteron için 10.haftada bırakacağımı söyledi

maşallah cnm :nazar: İnşallah bizler de görebiliriz hayrlısıylla
Bebeği bile göremeyiz galiba diyerek başlamıştı aslında ama çok şükür. Oğlumda önce boş gebelik yaşadığımı korktuğumu söyleyince dikkatli yaklaştırarak baktı. İyice yaklaştırınca kalp atışını da gördü

evet aynı iğne benimde oksapar. prospektüste hamileler kullanamaz yazıyor çok şaşırtıcı. ben yeni başladım iğneye. sizin kaç haftalık şu an?
Anlamıyorum bende...
Bende okuduğumda çok şaşırmıştım...
İğneyi vurdurmak için gittiğim hastanede ki hemşireler çok kullanılıyor dediğinde bir nebze rahatlamıştım.

Anlamıyorum bende...
Bende okuduğumda çok şaşırmıştım...
İğneyi vurdurmak için gittiğim hastanede ki hemşireler çok kullanılıyor dediğinde bir nebze rahatlamıştım.
Teyzemin de üç düşüğü oldu kanında pıhtı olduğu için anlaşılamadı doktorlar tarafından. İlk hamileliğinde kullandı. Diğerlerine düzeldi. Şimdi üç çocuğu var.

X