- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 32
Hayırlı olsun canım Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKIzlarrr test yaptrdım hamıleymısım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKIzlarrr test yaptrdım hamıleymısım
Ay amin amin ınanılmaz heycanlıyım ya cok mutluyum ya cokHayırlı olsun canım Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Inşallah sağlıkla küçük kalbinin pit pit diye atışınida duyarsınız canım sağlıkla inşallahŞimdi geldim doktordan canım :) vajinal muayene oldum yine, açık kahverengi akıntının bi nedeni yokmuş yerleşmedendir dedi çünkü kesenin yeri çok güzel en yukarda düşük riskin yok, kanama alanın yok dedi. İçimiz rahat olsun diye progestan kullanalım 10 gün dedi. Bu arada yolk sac ı ve bebişimizi gördük kızlar :) 4 gün önden gidiyodu farkı 5 çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü çok aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten bugün duymamız zor bi ihtimaldi yine cuma gel kalp atışı için dedi. Benden haberler bunlar kızlar
İnşallah canım amiinInşallah sağlıkla küçük kalbinin pit pit diye atışınida duyarsınız canım sağlıkla inşallah
Teşekkür ederim canım, inşallah cuma güzel haberlerle gelirizA AloeeVeraa maşaAllah çok sevindim büyümüş bebiş geçen devamıda gelir inşallah bende cuma gideceğim haberler getiririm inş.
Valla beni doktorum ultrasona göre 6+5 olduğu gün yani cuma günü kalp atışı için çağırdı canım, tabi ben bugün de başka bi sebeple gidicem bakalım neler olucak :) büyük ihtimalle duyulur kuzum
6+3 de biraz erken olabilir canım kalp atışı için ama belli olmaz inşallah hemen duyulur. Bebişi de gördünüz mü canımBeni de aynı çağırdı canım. Aslında bugün Sat a göre 6+2 olmalıyım ama doktor farklı rakam verdi. 5 + 6 dedi. Cuma günü gel kalp atışı için dedi. Yani 6+3de kalp atışı için çağırdı anlamadım
hadi hayırlı olsun kuzum Rabbim sağlıklı bi şeklde kucağına almayı nasip etsin inşallahdvtb evet canımmm çok şükür ben de aranıza katıldım..inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlar. Henüz minik, keseyi görmeye haftaya gidicem kısmetse...
O zaman çok normal görememen canım çok küçükmüşGeçtiğimiz çarşamba gitmiştim ben doktora, yani 5+1. Göremedik bebişi henüz
Amiin canım kalp atışını da duyalım inşallah hepimiz bir an önceGözün aydın Aloeevera çok sevğndm darısı kalp atışınaa hepimize
gözünaydın canım çok sevindim,inş kalbide duyarsın rahatlarsın canımŞimdi geldim doktordan canım :) vajinal muayene oldum yine, açık kahverengi akıntının bi nedeni yokmuş yerleşmedendir dedi çünkü kesenin yeri çok güzel en yukarda düşük riskin yok, kanama alanın yok dedi. İçimiz rahat olsun diye progestan kullanalım 10 gün dedi. Bu arada yolk sac ı ve bebişimizi gördük kızlar :) 4 gün önden gidiyodu farkı 5 çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü çok aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten bugün duymamız zor bi ihtimaldi yine cuma gel kalp atışı için dedi. Benden haberler bunlar kızlar
yaaaaa ciddi misin aslında tahmin ettim dün gece yazışırken,çoooook sevindim canım gözünaydınKIzlarrr test yaptrdım hamıleymısım
İnşallah canım benim inşallah hepimiz duyalım da rahatlayalımgözünaydın canım çok sevindim,inş kalbide duyarsın rahatlarsın canım
yaaaaa ciddi misin aslında tahmin ettim dün gece yazışırken,çoooook sevindim canım gözünaydın
gözünaydın canım çok sevindim,inş kalbide duyarsın rahatlarsın canım
yaaaaa ciddi misin aslında tahmin ettim dün gece yazışırken,çoooook sevindim canım gözünaydın
Blackkcat canım, ben daha önce de çok duydum çevremde geriden gelme ya da ileride konusunu...Kızlar ben bugün doktora gittim kontrol gününü kaçırmıyım belki kalbi duyarız dedik fakat işler karıştı,bebeği gördük çok şükür fakat bebek geriden geliyor,kalp sinyallerini aldık ama net değildi,yüzde 50 duyduk diyebiliriz dedi doktor ve düşük tehliken var dedi,şok oldum duyunca,bebek çok aşşağıdaymış yerleşimi fakat kese sağlıklı dedi,teselli verdi bak bebeği gördük üzülme dedi,gel de bana anlat,progestan başlıcam sabah akşam,ayakta durma fazla dedi,haftası o yüzden geri gözüküyor dedi,kendi haftasına yetişir falan dedi,öyle işte haftaya çarşamba çağırdı tekrar.çarşambadan sonra duruma göre hareket ederiz dedi