2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
maalesef bulantılarım ve tiksinmem bitmedi :KK43: ama kendimce çözümler bulmaya çalışıyorum, leblebi ya da elma yiyiyorum uyanınca. Rahatlatıyor beni. Normalde hemen su içerdim o direk bulantı yapıyor, bunu bıraktım
Su gerçekten bulantı sebebi canım. Ben günlük hayatımda hep çok su içerdim şimdi o kadar içemiyorum midem en çok su içince bulanıyo

Aa bugun mü gideceksin hadi bakalım bizi de haberdar et.. ya kesin görülürse gitmek istiyorum çünkü kontrol muaynemi kullanmak için.
Bugün 2 de gidicem canım 3 gün açık kahve lekelenmem oldu ya onun için bi gidicem. Sürpriz yaşar mıyım bilmiyorum keşke duysam bugün :dua:
Anlıyorum seni canım bana duyulur gibi geliyo ama kesin duyulması için 2-3 daha bekleyebilirsin

Kuzum bana haber et olur mu sende duyulursa bugunbende gideyim :)
Hemen haber ederim canım :) ama bugün duyulmayabilir bizim, ultrasona 6+1 im canım sata göre 5+4, asıl randevum cuma. Gerçi vajinal ultrasonla da baktırırım ben ama bakalım nasip inşallah duyarız :dua:

Hemen haber ederim canım :) ama bugün duyulmayabilir bizim, ultrasona 6+1 im canım sata göre 5+4, asıl randevum cuma. Gerçi vajinal ultrasonla da baktırırım ben ama bakalım nasip inşallah duyarız :dua:
Bajinalden önce karından bir bakar sanırım göremezse vajinal bakıyorlar , ama benim doktorum da bi tuhaf vajinal hiç bakmıyor nedense

Canım doktorum vajinal yapmıyor neden anlayamadım
Karndan görünmezse randevuyu ertelesem mi acaba?
Canım açıkcası vajinal ultrason benim de tercihim değil..
Hissel birşey belki de ama abdominal ultrason da kendimi daha iyi hissediyorum.
Bazı kişilerse bunu sorun yapmıyor ki, belki seninde bu şekildedir diye görürsün diye düşündüm.
Karından ise bence duyamadanda görürsünüz kalp atışlarını.

Kuzular günaydınnn güzel bi hafta olsun hepimiz için
Bulantılar nasıl gidiyor arkadaşlar benim çok çok azaldı anlık bulanıp geçiyor bu sabah hiç olmadı çok şükür.
Yalnız şu allerjik astım beni öldürüyor.. ciddi anlamda çıkdırmak üzereyim.. nefes alamıyorum uyuyamıyorum
Burnum tamamen tıkalı ve hiçbirşey açmıyor.
Boğazım mideme kadar kaşınıyor deli gibi.. kulaklarım ve damağım şiş baş ağrısıyla da hayattan soğumuş durumdayım...resmen hapiste gibiyim
Benim gibi allerjik astım, allerjik riniti olan var mı?
Bas ucuna soğan dilimle koy canım iyi gelebilir.

Sata göre 5+6 sın bugün dimi canım? Doktorun ultrason ölçümünde kaç haftalık çıktı?
Bi çok kişi bu durumla karşılaşıyo canım korkulacak bi şey yok. Ya geç döllenmedir ya bebek biraz yavaş gelişiyodur sorun olcak bi şey yok bence
Doktor 5 haftalık dedi. Bir de benim g3cen hafta pazartesi kan testim 1000 çıkmıştı aradan bir hafta geçti bugün 9000 civarı oluyor yani 6 haftalık çıkması gerekiyordu inş 9 gün sonra belli olacak herşey ama canım sıkıldı

Bajinalden önce karından bir bakar sanırım göremezse vajinal bakıyorlar , ama benim doktorum da bi tuhaf vajinal hiç bakmıyor nedense
Evet canım öyle yapar. Allah Allah prensip meselesi tabi ama ben vajinale karşı değilim aksine bi çok şeyi dah net gösteriyo, Allah korusun kanama alanı falan olduğunda küçükse karından usg de görülmüyomuş vajinalde hepsi görülüyomuş

Doktor 5 haftalık dedi. Bir de benim g3cen hafta pazartesi kan testim 1000 çıkmıştı aradan bir hafta geçti bugün 9000 civarı oluyor yani 6 haftalık çıkması gerekiyordu inş 9 gün sonra belli olacak herşey ama canım sıkıldı
Can sıkıcak hiçbir şey yok bunda canım. 3-5 gün oynama hep oluyo görüyoruz, her şey yolundadır hiç merak etme

Yahu bende ne mide agrısı kaldı ne Başka bi şey :nazar::işsiz: bir yandan da korkuyorum bi aksilik mi oldu diye. Kızımda 9 ay cektim. Bugun 7+5 im. İnşallah bi aksilik yoktur da böyle rahat geçer hamilelik

Yahu bende ne mide agrısı kaldı ne Başka bi şey :nazar::işsiz: bir yandan da korkuyorum bi aksilik mi oldu diye. Kızımda 9 ay cektim. Bugun 7+5 im. İnşallah bi aksilik yoktur da böyle rahat geçer hamilelik
İnşallah böyle geçer ne güzel
Hamile olmak böyle birşey işte bulantı ağrı olunca olmasın deriz olmayınca da acaba bişey mi oldu hep bi kaygı halindeyiz Şu 9 ayı güzelce bi atlatsaydık

X