2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Ah kader arkadaşım:)
Gece beredeyse hiç uyuyamıyorum senin de öyle mi?
Kaşıntılar burun tıkanıklığına bağlı baş ağrısı
Canım dün akşam karbonatla gargara yaptım gece biraz iyi geldi en azından 1 saat götürüyor beni.
Senin var mı bi çözümün ?
Bende boğaz kaşıntım için sirkeyle gargara yapıyorum ama tiksindim artık onu da yapamıyorum:hasta:geceleri zor ilaçsız çok zor gerçekten,karbonatı deniyim,doktor yaşadığın şehri terket dedi bana boğaz kaşıntım burun kaşıntım hiç gitmiyor sürekli genzimi tuhaf yollarla kaşıyorum,bunlarda yetmezmiş gibi besin alerjimde var bazı gıdalara:işsiz:baş ağrımda cabası,Allah yardımcımız olsun,rutubet tetikliyor benim alerjimi ah bi de bahar yaklaştı:olamaz:

Aaa gerçekten mi ne faydası oluyormuş ?
Çok teşekkür ederim başka bildiğiniz şeyler varsa paylaşın lütfen çok ihtiyacım var alerjiden çok zor durumdayım
Soğan bende işe yaramadı ama çocuklarda yapıyorum tıkandıkları zaman,hem şimdi soğandan da tiksindim

Bende boğaz kaşıntım için sirkeyle gargara yapıyorum ama tiksindim artık onu da yapamıyorum:hasta:geceleri zor ilaçsız çok zor gerçekten,karbonatı deniyim,doktor yaşadığın şehri terket dedi bana boğaz kaşıntım burun kaşıntım hiç gitmiyor sürekli genzimi tuhaf yollarla kaşıyorum,bunlarda yetmezmiş gibi besin alerjimde var bazı gıdalara:işsiz:baş ağrımda cabası,Allah yardımcımız olsun,rutubet tetikliyor benim alerjimi ah bi de bahar yaklaştı:olamaz:
Canım benim yılbotu sürüyor besin allerjim de aynıyız birçok şeye ceviz üzüm muz gibi...bebek için de tüketmem gereken şeyler ama yine de tüketmiyorum.
Gece hiç uyuyamaz oldum

Canım doktorum vajinal yapmıyor neden anlayamadım
Karndan görünmezse randevuyu ertelesem mi acaba?
Bence hiç acele etme bazı kişilerde bu muayene düşük riskine sebep olabiliyor. doktor da bu yüzden bakmıyordur. Ben 2 düşük yaptım bana da dese baktırmam beklerim biraz daha açıkcası benim de 6+1 cumartesi çağırdı doktorum bakalım neler olacak bu kez :)

ben varım canım38 yaşındayım şu anda hamileyim ama beta değerim dengesiz artıyor bakalım hayırlısı olur inşallah

Hayırlısı olsun inşallah cnm.
Biz aslında 2.düşünmüyorduk ama fikrimiz değişti gibi gibi. Henüz tam olarak kararımı veremesem de ufaktan hazırlık yapıyorum. Chek-up yaptiracagim(hak kazanmisim %70 indirimle kabul ettim) birde eşimin arzusu ben haziran kızım haziran denk geldik. 2.yi Allah nasip ederse şubatta olsun dedi. Demem o ki ben dr kontrolünde yumurta takibi ile mayis ayı için deneme yapacağım . Mayısa kadar da hem sağlık kontrolü olurum hem de 7 kg var vermem gereken, onu veririm diye plan yapıyorum.

Kısmet. Nasip.

Tüm arkadaşlara sağlıklı doğum diliyorum.
Rabbim yar ve yardımciniz olsun.

Eğer hamile kalirsam gelip haber vereceğim:)))

Allah a emanet olun hepiniz

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Hayırlısı olsun inşallah cnm.
Biz aslında 2.düşünmüyorduk ama fikrimiz değişti gibi gibi. Henüz tam olarak kararımı veremesem de ufaktan hazırlık yapıyorum. Chek-up yaptiracagim(hak kazanmisim %70 indirimle kabul ettim) birde eşimin arzusu ben haziran kızım haziran denk geldik. 2.yi Allah nasip ederse şubatta olsun dedi. Demem o ki ben dr kontrolünde yumurta takibi ile mayis ayı için deneme yapacağım . Mayısa kadar da hem sağlık kontrolü olurum hem de 7 kg var vermem gereken, onu veririm diye plan yapıyorum.

Kısmet. Nasip.

Tüm arkadaşlara sağlıklı doğum diliyorum.
Rabbim yar ve yardımciniz olsun.

Eğer hamile kalirsam gelip haber vereceğim:)))

Allah a emanet olun hepiniz

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
Sizinde gönlünüzce olsun inşallah...
Sevgiler:KK68:

A AloeeVeraa canımmm, güzel haberlerini bekliyoruz...
Sabırsızlıklaaa:dua::KK37:
Şimdi geldim doktordan canım :) vajinal muayene oldum yine, açık kahverengi akıntının bi nedeni yokmuş yerleşmedendir dedi çünkü kesenin yeri çok güzel en yukarda düşük riskin yok, kanama alanın yok dedi. İçimiz rahat olsun diye progestan kullanalım 10 gün dedi. Bu arada yolk sac ı ve bebişimizi gördük kızlar :) 4 gün önden gidiyodu farkı 5 çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü çok aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten bugün duymamız zor bi ihtimaldi yine cuma gel kalp atışı için dedi. Benden haberler bunlar kızlar

Şimdi geldim doktordan canım :) vajinal muayene oldum yine, açık kahverengi akıntının bi nedeni yokmuş yerleşmedendir dedi çünkü kesenin yeri çok güzel en yukarda düşük riskin yok, kanama alanın yok dedi. İçimiz rahat olsun diye progestan kullanalım 10 gün dedi. Bu arada yolk sac ı ve bebişimizi gördük kızlar :) 4 gün önden gidiyodu farkı 5 çıkarmış 6+2 görünüyoruz bugün. Kalp atışından emin olamadı doktor çünkü çok aşırı gazım varmış her şey sisli görünüyodu. Zaten bugün duymamız zor bi ihtimaldi yine cuma gel kalp atışı için dedi. Benden haberler bunlar kızlar
Canımmm çook sevindim çook...
İçin de rahat etmiştir bak, kahverengi lekelerde sorun değilmiş...
Sıra kalp atışına geldi, hadi hayırlısıyla çok güzel olsun herşey..

Canımmm çook sevindim çook...
İçin de rahat etmiştir bak, kahverengi lekelerde sorun değilmiş...
Sıra kalp atışına geldi, hadi hayırlısıyla çok güzel olsun herşey..
Çok şükür canım o konuda içim çok rahatladı. Şu kalp atışını da bi duysak oh çekcem canımmm :dua:

Çok sevindim senin adına ne güzel haber :)
6+2de görünmediyse herhalde 6+5de de görünmez bende tam 7 . Haftada gideyim o zaman canım
Sen bilirsin kuzum. Benim de cuma ultrasona göre 6+6 olucak demek ki, gidicem bakalım inşallah duyarız. Vajinal yaptırırsan duyma ihtimalin yüksek canım ama karından usg için 2-3 daha bekle

Maşallah canım. Darısı bizim başımıza :KK66:

X