2019 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    307
Normalde bugun adet olmam lazımdı olmadım bı kac gun ınce test yaptım negatıf cıktı 2 gun once kahve akıntım oldu 1 defa sonra normal akıntılarım oldu ama bgn cok yogundu bırı bana neler oldugunu soylesın lutfen
Bekliyormuydunuz peki,belki döllenme yeni oluyordur ya da yerleşiyordur,tekrarlayın testi en iyisi bence,hakkınızda hayırlısı olsun

İstıyorum hemde cok olabılırmı acaba ne zaman test yapsam kesın sonuc alabılırm
O zaman inş vardır canım,yarın da yapsan belki çıkar ama en iyisi BetaHcg yaptırmak bence sabah en yakın asm ya da hastane yaptırın

Normalde bugun adet olmam lazımdı olmadım bı kac gun ınce test yaptım negatıf cıktı 2 gun once kahve akıntım oldu 1 defa sonra normal akıntılarım oldu ama bgn cok yogundu bırı bana neler oldugunu soylesın lutfen

İdrar testi bozuk çıkabilir bu durumda en iyisi kan vermek, 1 bardağı dolduracak kadar kanamanız yoksa yerleşme demişti banada Dr sürekli yatmistim progestoron vermişti birde, hayırlısı olsun sizin adınıza

Hıc bılmıyorum ki bu konuları Allah nasıp ederse ilk cocugum olcak kanama hıc olmadı 2 gun once kahve leke gordm 1 defa test yaptım cıkmadı bgn de ınanılmaz akıntım oldu bende anlamadm

Kuzular günaydınnn güzel bi hafta olsun hepimiz için
Bulantılar nasıl gidiyor arkadaşlar benim çok çok azaldı anlık bulanıp geçiyor bu sabah hiç olmadı çok şükür.
Yalnız şu allerjik astım beni öldürüyor.. ciddi anlamda çıkdırmak üzereyim.. nefes alamıyorum uyuyamıyorum
Burnum tamamen tıkalı ve hiçbirşey açmıyor.
Boğazım mideme kadar kaşınıyor deli gibi.. kulaklarım ve damağım şiş baş ağrısıyla da hayattan soğumuş durumdayım...resmen hapiste gibiyim
Benim gibi allerjik astım, allerjik riniti olan var mı?

Bulantılar nasıl gidiyor arkadaşlar benim çok çok azaldı anlık bulanıp geçiyor bu sabah hiç olmadı çok şükür.
Yalnız şu allerjik astım beni öldürüyor.. ciddi anlamda çıkdırmak üzereyim.. nefes alamıyorum uyuyamıyorum
Boğazım mideme kadar kaşınıyor deli gibi.. kulaklarım ve damağım şiş baş ağrısıyla da hayattan soğumuş durumdayım...resmen hapiste gibiyim
Ben de öyle bir şey yok da Allah kolaylık versin ya:110: ilacı falan var mı bu meretin:bicak:

Günaydın canıım. Mide bulantıları bende şu an inişli çıkışlı. Dün çok bulanıyodu, bugün gayet iyiyim şimdilik.
Canım alerjik astımının hakkaında doktorun mutlaka bi şeyler önermiştir ya da önermesini rica edebilirsin. Çok zorlayıcı bi durumdur eminim

X