merhabalar herkese:)
bu sabah test yaptım ve bir aksilik olmazsa bende aralık annesi oluyorum.
Hayırlı olsun kızlar hoşgeldinizBendeee geldimm kızlarSat 24 mart şuan dün 30 beta bugün 65 çıktı inşallah böyle devam eder❤ 29 aralık
Normal doğum mu yaptınız sezeryan mı? Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum normal doğurmak için engel olur mu diye merak ettimevet canım ilk hamileliğimdede kullandım
Ben bir de progesteron için de iğne oluyorum iki kola her günBende kullanıyorum canım bu daha yirminci iğne kol ve göbek doldu
Hoşgeldin hayırlı uğurlu olsunmerhabalar herkese:)
bu sabah test yaptım ve bir aksilik olmazsa bende aralık annesi oluyorum.
Engel değil canım bende kullanıyorum sadece Doğuma bir müddet kala kesiyorlar kan kaybının çok olmaması İçin hepsi bu bende kullandım ama başka sebeplerden istemeyerek sezeryan olmak sorunda kaldım nasipse hamileliğim devam ederse bunu istiyorum normal doğurmakNormal doğum mu yaptınız sezeryan mı? Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum normal doğurmak için engel olur mu diye merak ettim
Allah yardımcın olsun canım bebiş için şimdiden fedakarlık yapıyoruzBen bir de progesteron için de iğne oluyorum iki kola her gün
Canım bende de tsh 3,4 çıktı levotiron 25 mg verdi doktor günde yarısını içiyorum hiç içini açıp okumadım vallaTsh 3.5 Çıktı Doktor Euthyrox verdi kullanan vardı biraz baktım bebekte zeka geriliği filan diyor. korktum biraz :S
3.5 cok degil sanirim.normal olmasi gereken deger 0.4-4.2 yaziyor benim tahlil sonucundaKızlar Tsh 3.5 çıktı Bir sorun olur mu ? Doktor Euthyorx verdi kulllanan varmı ?
bende olması gerek değer 2.53.5 cok degil sanirim.normal olmasi gereken deger 0.4-4.2 yaziyor benim tahlil sonucunda
Himm ben 2 kez tahlil yaptirmistim gebeligimi ogrendigimde.biri saglik ocaginda biri hastanede.gebelikteki deger degisiyor oyleyse.saglik ocagindakiyle hastanedeki deger araliklari bile degisik bendebende olması gerek değer 2.5
Tşkler cnm hepimize hayırlı olsunHayırlı olsun kızlar hoşgeldiniz ☺
Tşk ederim cnmHoşgeldin hayırlı uğurlu olsun
Normal doğum yaptım bir engeli olmuyorNormal doğum mu yaptınız sezeryan mı? Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum normal doğurmak için engel olur mu diye merak ettim
Neden hem kendini hem içindeki mucizeyi geriyorsun bebişin gayet sağlıklı olacak buna inan çünkü o bir savaşcı birinci liderKızlar ya elimde değil aşırı içim sıkılıyor çok endişeliyim sağlıklı gebelikmi diye oğlumda hiç böyle değildim aşırı içim rahattı kan testinden sonra 2 aylıkken ilk doktora gitmiştim hormonlardan mı ki acaba hiç böyle biri değildim ben