2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Normal doğum mu yaptınız sezeryan mı? Ben de kan sulandırıcı kullanıyorum normal doğurmak için engel olur mu diye merak ettim
Engel değil canım bende kullanıyorum sadece Doğuma bir müddet kala kesiyorlar kan kaybının çok olmaması İçin hepsi bu bende kullandım ama başka sebeplerden istemeyerek sezeryan olmak sorunda kaldım nasipse hamileliğim devam ederse bunu istiyorum normal doğurmak

Tsh 3.5 Çıktı Doktor Euthyrox verdi kullanan vardı biraz baktım bebekte zeka geriliği filan diyor. korktum biraz :S
Canım bende de tsh 3,4 çıktı levotiron 25 mg verdi doktor günde yarısını içiyorum hiç içini açıp okumadım valla

Kızlar ya elimde değil aşırı içim sıkılıyor çok endişeliyim sağlıklı gebelikmi diye oğlumda hiç böyle değildim aşırı içim rahattı kan testinden sonra 2 aylıkken ilk doktora gitmiştim hormonlardan mı ki acaba hiç böyle biri değildim ben

Neden hem kendini hem içindeki mucizeyi geriyorsun bebişin gayet sağlıklı olacak buna inan çünkü o bir savaşcı birinci lider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…