2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Benim sat 5mart baya 5 mart anne adayı varmış bakalim bebişlerin cinsiyeti ne olacak
Evet çok var bende şaşırdım maşallah diyelim. Sağlıklı.olsun da hiç fark etmez cinsiyeti zaten ilk bebeğim olacak o yüzden cinsiyet önemi yok hayırlısını versin rabbim hepimize.

Kızlar hepiniz yerleşme lekesini gördünüz mü gördüyseniz batın kaçıncı günü gördünüz yazabilirmisiniz

Arkadaşlar merhaba;
Daha önce 4 aşılamam oldu. 3. Aşılamam kimyasal gebelikti.

Şuan 5+4günlüğüm. (Soğan kürü ile gebe kaldım)
Sat:7/3/2019 Adetin 18.günü yumurtlama oldu.

B-hcg:
8 Nisan : 154
10 Nisan: 604
12 Nisan: 835 (Farklı hastane)
12 nisanda ultrasonda minik kese görüldü.
3. Bhcg düşük çıktı. Farklı hastane makinası olması sebebi ile olabilir diye düşünüyorum. Kese göründü çünkü. (Abdominal (karından) ultrason

Şuan Krill oil 2x1, Folidays kapsul 1x1 kullanıyorum.

20 nisanda düzenli takibe gireceğim Dr gideceğim. Bu keseye bakan dr salı günü yeniden yaptır kan testi dedi. Ama yaptırmayacağım kafamı bulandırmaya gerek yok. Zaten Sac göründü. O testtin referans değeri farklı bence.
Hepimize hayırlı olsun.
Çok tedirgin ve çok endişeliyim. 6+2 de vaginal usg gireceğim. Kalp atışı duyulur mu bilmiyorum.
Hepimize sağlıklı mutlu bir gebelik diliyorum.

İşte minik mercimek teyzeleri

Hayırlı olsun canım en güzeli rahat olmak üstelik değerlerinde hızlı artmış maşallah

Hayırlı olsun canım en güzeli rahat olmak üstelik değerlerinde hızlı artmış maşallah
Valla o 3. Pek katlamadı kendini. İlk ikisi aynı hastane devlette, sonuncu özelde. Özel hast lab pek güvenmiyorum. Ama gittiğim için Dr istedi yaptırmış bulundum. Hepimiz çok mutlu ve sağlıklı kalalım inşallah

Bu değer doğru olsa kesen görünmezdi zaten güvenmemekte haklısın 1000 sen sonra görülür diyorlar demekki bini geçmiş senin değerinde

Hayırlı olsun annesi bugün mü gördünüz keseyi bende 5+3 günlük hamileyim keseyi gördüm ama enişte çok küçük olduğunu söyledi doktor 2-3 mm sizinki kaç mm acaba

Evet ya her gebelik aynı olsun diye bekliyoruz olmayıncada evham yapıyoruz halbuki yanlış hepsi birbirinden farklı
Aynen canım benim ablam daha regli günü gelmeden deli gibi kusmaya başladı ordan şüphelenip test yaptı şuan 2 buçuk yaşında yiğenim. Ama ben 5 haftadayim günde 1 2 defa oluyor bulantim bazen oda olmuyor. Ama belim göğüslerim ağrıyor mesela bende hamile olduğumu gögusumun uçlarının koyulaşması ve uç kısmının kenarlarında çıkan bezeler sayesinde anladım daha önce yaşamadığım birşey olduğu için di sanirim ve hislerim doğru çıktı elhamdülillah.

Canım ben 2 kere kimyasal gebelik yaşadım. Bunda öyle bir korku yaşamıyorum neden bilmiyorum. Ama baya bi ilaç destekli gidiyorum. Ya da tüp bebeğin bu sefer tutacağı içine doğmuştu. O his birşey olmayacağıyla ilgili bir güven yaratıyor sanırım bende

ah o güven hissini bende hissedebilsem keşke güzel güzel sorunsuz geçiririz inşallah

Kızlar selam bugün doktora gittim kese gördü ama çok küçük 2-3 mm kadar derdi Perşembe tekrar çağırdı sizin keseler kaç haftada kaç cmdi yorumlarınız önemli
Benim 9 mm idi 4 hafta 6 günlük dedi. Ama hesaplamalara göre 5 hafta 6 günlük olması gerekiyordu. Sorun görmedi ama o sonradan birbirini yakalıyormuş

ah o güven hissini bende hissedebilsem keşke güzel güzel sorunsuz geçiririz inşallah
Sen gönlünü ferah tut ve unutmaya çalış bana keseden sonra 2 hafta sonraya kalp atışı için gel dedi normalde çok sabırsız bir insanım bekleyemem ama 2 hafta sonra net duyulsun diye sabrediyorum ve gerçekten hamile olduğumu unutuyorum. Şimdi erkenden gitsem kalp atışı duyulmasa bi hafta sonra yine gel dese stres yaparım kesin stres iyi değil bebişe. Inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…