- 25 Temmuz 2015
- 405
- 385
Vallah ben hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip et Allahım diye dua ederken hayırlı bir erkek evlat şeklinde geliyor durduruyorum kendimiBakalım kısmetimizde ne olacaktek yada ikiz aklında cinsiyet var mı içine doğan
Amin inşallah canımIyi akşamlar kızlar Allah nasip ederse bende Aralık annesi olacam hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Biz kendimizi mi düşünüyoruz yoksa içimize mi doğuyorVallah ben hayırlısıyla hayırlı bir evlat nasip et Allahım diye dua ederken hayırlı bir erkek evlat şeklinde geliyor durduruyorum kendimidiyorum herhalde içime doğuyor
bence günlümüzün isteği o bende hep kız olsun istiyorum diye öyle his geliyo tabi kısmet sağlıklı olsundaBiz kendimizi mi düşünüyoruz yoksa içimize mi doğuyor
hoşgeldin aramıza:)Iyi akşamlar kızlar Allah nasip ederse bende Aralık annesi olacam hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
cnm o idrar kesen olabilir çünkü rahmin dışında görünüyoBende sekiz deyince farkettim o ne gerçekten salı günü tekrar gidecem
bünyeden bünyeye değişiyo biz şanslı olanlardanız:)) benim arkadaşım erkek çocuğu oldu gebeyken 9 ay kustuGenelde erkek bebekler anneyi rahatsız etmezmiş kız bebeklerde bulantılar çokmuş.. oyle diyorlar.. bulantılar 2. aydan sonra başlıyor muş bazılarında
Hoşbulduk canımhoşgeldin aramıza:)
İnşallahhh canım en önemlisi sağlıklı olmaları ama arada heyecanlı oluyor cinsiyet konuşmakbence günlümüzün isteği o bende hep kız olsun istiyorum diye öyle his geliyo tabi kısmet sağlıklı olsunda
Inşallah olmaz bulantı felan rahat geçer güvenliğimiz hepimizin❤sağlıklı şekilde kavusuruz bebeklerimizebünyeden bünyeye değişiyo biz şanslı olanlardanız:)) benim arkadaşım erkek çocuğu oldu gebeyken 9 ay kustu
Gözün aydın canım inşallah sağlıklı şekilde görürsünüzayın 9 unda keseyi gördüm bende 13 mm olarak ölçtü idrara sıkışık gitmek gerekiyor
kızlar karından bakıldığında görülebilmesi için haftaya salı göreceğiz inşallah bebeğimizi.
Âmin canım inşallah.. hoş gelsin aramızaIyi akşamlar kızlar Allah nasip ederse bende Aralık annesi olacam hepimiz sağlıcakla alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Bende de öyle canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallah.. herkesin gönlüne göre olsun❤Bende erkek istediğimden midir nedir hep erkek bebek kıyafetlerine gidiyor elim gözüm
rabbim kucagına almayı da nasip eder inşallah eşsiz bir duygu o ya rabbim isteyen herkese versin inşallahKizlar ben bugun bebisimi gordum,kalp atisida geliyordu ama daha net duyulmasi icin haftaya bida cagirdi.oyle guzel bi duyguki simdi anladim hamile oldugumu ve anne olacagimi.Allahima hamdolsun