- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.122
- 36
Gözünüz aydınBen keseyi gördüm pazartesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydınBen keseyi gördüm pazartesi
Bende sadece yanma vardı çok şükür oda geçtiMidesi bulanan yokmuuuuuu
Benimde 7-8 gün kala idrarda çıktı değerlerim 3 katı arttı bat günü 2096 yla küçük kese gördük ama düşüklerim çok olduğu için doktorum emin olmak için iki gün sonra gel dedi bugün tam haftasıyla uyumlu kesesi olduğunu doktorum teyit etti ve tek kese vardıBenim bata 8 gün vardı idrar testinde çıktı..hayırlı sağlıklı olsun 1 de bizim 2 de Allahım sağlıklı versin
Hmm bizde tek kese gördük de çoğul gebelikler böyle oluyor dediler hayırlısı olsun artık kalp atışından belli olur.. Ben ikiz çok istiyorum sağlıklı olsun daBenimde 7-8 gün kala idrarda çıktı değerlerim 3 katı arttı bat günü 2096 yla küçük kese gördük ama düşüklerim çok olduğu için doktorum emin olmak için iki gün sonra gel dedi bugün tam haftasıyla uyumlu kesesi olduğunu doktorum teyit etti ve tek kese vardı
İnşallahhh gönlündeki gibi olur canım
Âmin cümlemizin Allah isteyen herkese versinGözünüz aydın
İnşallahhh canım ben de kan sonuçlarına göre umutlandım ama şimdilik olmadı. Gerçi 9.haftaya kadar değişebilirmişHmm bizde tek kese gördük de çoğul gebelikler böyle oluyor dediler hayırlısı olsun artık kalp atışından belli olur.. Ben ikiz çok istiyorum sağlıklı olsun da
AminnÂmin cümlemizin Allah isteyen herkese versin
Ikimiz içinde hayırlısı bakalım.. zaman gösterir saglikla gelsinler ❤Allahım bizede nasip eder belki ikiz annesi olmayıİnşallahhh canım ben de kan sonuçlarına göre umutlandım ama şimdilik olmadı. Gerçi 9.haftaya kadar değişebilirmiş
Bakalım kısmetimizde ne olacak tek yada ikiz aklında cinsiyet var mı içine doğanIkimiz içinde hayırlısı bakalım.. zaman gösterir saglikla gelsinler ❤Allahım bizede nasip eder belki ikiz annesi olmayı
Aralıkta doğacak bebeler pek akıllı olacak galiba çok şikayeti olan yok aramızdaBende de herhangi bir belirti yok. 6+2yim. 18 Nisan da kalp sesi atışı duymaya gidicez. Allah nasip ederse Uyku hali var o kadar
Aynen öyle hayırlı sağlıklı gelinler ❤ şuan ikisi De yok ama içimden erkek gibi geliyor ilk öğrendiğimde de öyle düşünmüştüm.. senin var mıBakalım kısmetimizde ne olacak tek yada ikiz aklında cinsiyet var mı içine doğan
Benimde erkek geçti anneye daha düşkün oluyorlar diye sanırım kalbim ona kayıyor eşim kız çocuk hastası o kız diye duaya başladıAynen öyle hayırlı sağlıklı gelinler ❤ şuan ikisi De yok ama içimden erkek gibi geliyor ilk öğrendiğimde de öyle düşünmüştüm.. senin var mı
Genelde erkek bebekler anneyi rahatsız etmezmiş kız bebeklerde bulantılar çokmuş.. oyle diyorlar.. bulantılar 2. aydan sonra başlıyor muş bazılarındaAralıkta doğacak bebeler pek akıllı olacak galiba çok şikayeti olan yok aramızda
Benim eşim yanında değil daha onun fikrini alamadım Ama 2018 doğum yapanların hep kızı oldu çevremde bence 2019 erkek bebek senesi ❤Benimde erkek geçti anneye daha düşkün oluyorlar diye sanırım kalbim ona kayıyor eşim kız çocuk hastası o kız diye duaya başladı
Hadi inşallah ya bende erken öğrenilen bebeklerin daha çok erkek olduğunu duydumBenim eşim yanında değil daha onun fikrini alamadım Ama 2018 doğum yapanların hep kızı oldu çevremde bence 2019 erkek bebek senesi ❤
Hayırlısı olsun ❤ var haberi uzman çavuş eğitimde uzun konuşamıyoruz kısa bilgi veriyorum.. haftaya yemin töreni var yanına gitcez o zaman konuşuruz detaylıHadi inşallah ya bende erken öğrenilen bebeklerin daha çok erkek olduğunu duydum
Haberi yok mu daha eşinin
Rabbim kavuştursun canımHayırlısı olsun ❤ var haberi uzman çavuş eğitimde uzun konuşamıyoruz kısa bilgi veriyorum.. haftaya yemin töreni var yanına gitcez o zaman konuşuruz detaylı
Âmin canımRabbim kavuştursun canım