2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Benim bata 8 gün vardı idrar testinde çıktı..hayırlı sağlıklı olsun 1 de bizim 2 de Allahım sağlıklı versin
Benimde 7-8 gün kala idrarda çıktı değerlerim 3 katı arttı bat günü 2096 yla küçük kese gördük ama düşüklerim çok olduğu için doktorum emin olmak için iki gün sonra gel dedi bugün tam haftasıyla uyumlu kesesi olduğunu doktorum teyit etti ve tek kese vardı 😍
İnşallahhh gönlündeki gibi olur canım

Benimde 7-8 gün kala idrarda çıktı değerlerim 3 katı arttı bat günü 2096 yla küçük kese gördük ama düşüklerim çok olduğu için doktorum emin olmak için iki gün sonra gel dedi bugün tam haftasıyla uyumlu kesesi olduğunu doktorum teyit etti ve tek kese vardı 😍
İnşallahhh gönlündeki gibi olur canım
Hmm bizde tek kese gördük de çoğul gebelikler böyle oluyor dediler hayırlısı olsun artık kalp atışından belli olur.. Ben ikiz çok istiyorum sağlıklı olsun da

Hmm bizde tek kese gördük de çoğul gebelikler böyle oluyor dediler hayırlısı olsun artık kalp atışından belli olur.. Ben ikiz çok istiyorum sağlıklı olsun da
İnşallahhh canım ben de kan sonuçlarına göre umutlandım ama şimdilik olmadı. Gerçi 9.haftaya kadar değişebilirmiş

Aynen öyle hayırlı sağlıklı gelinler ❤ şuan ikisi De yok ama içimden erkek gibi geliyor ilk öğrendiğimde de öyle düşünmüştüm.. senin var mı
Benimde erkek geçti anneye daha düşkün oluyorlar diye sanırım kalbim ona kayıyor 😍 eşim kız çocuk hastası o kız diye duaya başladı 😁😁

X