inşallah iyi haberlerle canım..bekliyoruz.5 haftalığım canım. Bugün gideceğim haber ederim size de. Dua edin bana
Benim De 2.59 a düştü kadın doğuma git keseyi görünce sana guatir ilacı vercem bebek için dedi.. sen iyotlu tuz kullanmaya devam et kesinlikle kaya tuzu kullanma dedi.. istersen dahiliye ye görün canım.. Benim gebe kalmadan önce 4.36 çıktı gebelik istiyorsan ilaç vermicem dedi.. ama gebe kalırsan yanıma geliyorsun bebek için tehlikeli dedi söylediği herşeyi yaptım 2.59 düşmüş ve gebeyim keseyi görünce ilâç yazacak... Benim tiroid takibimi dahiliye yapıyorKızlar benim tsh 3 çıkmış tahlillerde. Acaba sorun yaratır mı? Haftaya pazartesi gidicez doktora kontrole o zaman soracağım ama bi bilginiz var mı?
tamam bi daha ki sefere sana sorarim ilk okul cocugu gibi bi basladi sikayette sikayet :)))Kazen'e sikayet etmek nedir ya?
Evet insanlar gelismeleri yaziyorlar cunku eger bu belirtiler ve sonuclari devam ederse Aralik annesi olucaklar :) Olmayan da zaten hayitlisi, onumuzdeki aylara bakicaz deyip gruptan ayrilir.
Ilginc.
canim 5+3deyim bendekızlar 5ci haftada kese görünür mü beni doktor ayın 9una çağırdı o zaman belli olur mu
Saglik olsun canikom onumuzdeki maclara haydeeYaptim canim. Size haber vericem demistim dun; o yuzden yazayim dedim.
Negatif :)
Zaten bu aydan umutlu degildim. Hayirlisi ile onumuzdeki aylara insalalh
Canım benimde 4+6 da göründü kese.İnşallah siz de görürsünüz.Haftaya belki kalp atışını duyabilirmişiz.canim 5+3deyim bende
benide 2 gun sonra cagirdi zaten ustten gozukmez ama alttan bakiyorlarmis
gorunecegini dusundugu icin cagirmis olabilir benim yazdigim baska topiktekiler daha erken cagirilmis sanirim gorunmese bile yeni olusmus oluyormus goremesek bile uzulmeyecegim hemen
Masallah ne kadar güzel senin adina cok sevindim canim insallah duyarsinda kucaginada alirsinCanım benimde 4+6 da göründü kese.İnşallah siz de görürsünüz.Haftaya belki kalp atışını duyabilirmişiz.
Evet ilkokul cocugu gibi sikayet ettin o sebeple millet boyle dedi sanatamam bi daha ki sefere sana sorarim ilk okul cocugu gibi bi basladi sikayette sikayet :)))
İnşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızMasallah ne kadar güzel senin adina cok sevindim canim insallah duyarsinda kucaginada alirsin
cevabin icin sagol canim
Cokta umrumdaydi milletin ne dedigi siz taktiniz sikayet olayinaEvet ilkokul cocugu gibi sikayet ettin o sebeple millet boyle dedi sana
Neyse hayirli olsun bebegin
Merhaba canimMerhaba, bende Allah nasip ederse Aralık annesi olacağım. Sat 8 Mart, değerlerim pazartesi 157, salı 286 oldu. Ara ara kahverengi kanama var. Doktorum progestan verdi. Sizlerde durum nasıl?
merhaba canım geçmiş olsun e neden oluyor bu kanamalar ya yüreğin ağzında zor Allah yardımcın olsun.Meraba kizlar hastaneden çıktım evde yatışa devam ikimiz de iyiyiz.. Sizler Nasılsıniz var mı yeni bebiş haberleri hamişler Nasılsıniz
Yarın tekrar baktırıp doktoru arayacağım. İnşallah hepimiz bu günleri hayırlısıyla atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alırız. Senin kese filan göründü mü?Merhaba canim
Ayni dertten bende muzdaribim canim benimde sat 24 subat tüp bebek benimki zaten kullaniyorum birsuru hap igne fitil bende de oldu kirmizi ve kahverengi leke dr devami gelmedikce bisey olmaz dedi bende progestan igne kullaniyorum ama artik gitmiyo ilac geri cikiyor
Degerinde iyi canim 2 gune bi baktirsaydin
kontrol vermedi mi ne zaman gideceksin
Çook geçmiş olsun. Son olur inşallahMeraba kizlar hastaneden çıktım evde yatışa devam ikimiz de iyiyiz.. Sizler Nasılsıniz var mı yeni bebiş haberleri hamişler Nasılsıniz
Canım benim çok sağol aminnnÇook geçmiş olsun. Son olur inşallahmoonyaz .
Çok sağol canım benim bende soruyorum doktora her seferinde olabiliyo bazı kadınlarda Hormonal olabilir dedimerhaba canım geçmiş olsun e neden oluyor bu kanamalar ya yüreğin ağzında zor Allah yardımcın olsun.