Hiç dinlenmiyorsunAkşam 8buçuk 9 gibi uyuyor ya o zaman çalışıyorum 11buçuk gibi falan tekrar uyanıyor o zamana kadar. Gündüz uykusunda da ev işi yoksa 1 saat de O zaman çalışıyorum
Biraz öyle oluyor ama bu sene bi şansımı denemek istiyorumHiç dinlenmiyorsun
Maşallah afiyet olsun :) bizim doktor cevizi filan üç yasından önce öyle eline verip yedirmekten yana değil hoş benimki versem de yemiyor daNe olursa yiyor, çekirdek fındık fıstık antep fıstığı ceviz badem kuru üzüm
Yaaaa allah yardımcın olsun çok zor . Benim hiç bir şeye zamanım kalmıyor evdeki düzeni korumaya çalışıyorum sürekli çok yorucuBiraz öyle oluyor ama bu sene bi şansımı denemek istiyorum
Canım 27 ekimde başladım inan çok şükür nefes aldım ama benim şansım annem bana geliyo ve yemeğimi de yapıyo kıyamıyo çamaşırımıda yıkıyo akşam dÜzenli eve geliyorum oğlumda 1 e başladı eşim oğlum ben çıkıyoruz evdenCanım kolay gelsin, nacizane tavsiyem bu ne diye sorduğunda hep aynı cevabı ver. Çocuklar bildikleri şeyde güvende olur. Mesela hep aynı kitabı okumak isterler çünkü biliyorlar güvendeler. Bu ne? Top. Bitti yada en fazla kırmızı top. Sen her seferinde benekli top kırmızı top plastik top yuvarlak top vs dersen kafası karışır bence. Yada sordu bu ne? Hımm onu mu merak ediyorsun? Sence ne ? Sessizzlik. Yada cevap vermeye çalışıyor. Kırmızı top. Bu ne ? Kırmızı top. Bu ne? Kırmızı top. Çocuk tamam bu kırmızı top der. Başka şeye geçer. Uzun uzun anlatma bence onlar 1 sene sonranın işi. İlgisinş başka şeye çek, sen sor ona peki bu ne diye. Bana başka kırmızı top varsa onu getir de vs.
Diğerleri hepimizin başında. 2 yaş her şeyi onlar yapacak, olmazı anlamıyorlar.
Benimki de süpürge düşmanı, ben açıyorum o kapatıyor. 1 oda 45 dk sürüyor. E o uyurken de yapılmıyor. Bugün mama sandalyesine oturttum. Eline verdim bişiler hızlı hızlı süpürdüm, 1-2 odayı. İş yapabilmek için katlanıyorsun, gittiğimde bi bardak suyun içine butun. Makarnaları doldurmuştu. Ama ben işimi gördüm. Ne yapayım.
Yemekleri ben de uyurken yapıyorum. Uykuda şimdilik sorunumuz yok. Uyku zamanı gelmediiii diye bağırsa da yok yok uyumıcaz gel sen bi hele kuzucuğun uykusu gelmiş mi vs diyio atıyom yatağayada kuzucuğa sarılıp ninni söylüyorum zaten kıskançlığından gelip o sarılıyor bana, sarıldığı an işbitiyor. Sırtını 2 okşayınca gidiyor.
Benim derdim de yemek. Atıştırmalık meyve kuruyemiş dışında hiç bir yemiyor. Sulu yemek çorba sebze falan sıfır. Ne görse pis kokuyor diyor, onun dilinde istemiyorım demek ama insan bi bozuluyor.
N Nehir-derin2 işe başladın mı??? Ben 28inde başlıyorum sanırım. 5 senenin sonunda iş hayatına döneceğim. İpekle nasıl ayrılacağız bilmiyorum. Bütün düzen alt üst olacak gibi.
Canım sen biraz düzen konusunda her şey 4 4lük olsun diye çok uğraşıyorsun o da seni zihnen de çok yoruyordur bedenen zaten yoruluyoruz. Ben bi süredir takviye kullanıyorum onun da faydası var çabuk yorulmuyorumYaaaa allah yardımcın olsun çok zor . Benim hiç bir şeye zamanım kalmıyor evdeki düzeni korumaya çalışıyorum sürekli çok yorucu
Hayırlı olsun. Ben dr bu haftasonu annemi almaya gideceğim. 10 ay falan bizle yaşayacak. Artık babam ne kadar dayanırsaCanım 27 ekimde başladım inan çok şükür nefes aldım ama benim şansım annem bana geliyo ve yemeğimi de yapıyo kıyamıyo çamaşırımıda yıkıyo akşam dÜzenli eve geliyorum oğlumda 1 e başladı eşim oğlum ben çıkıyoruz evden
Evet aynen öyle ya karakterim bu ve bir türlü değiştiremiyorum annemde böyleydi anneannem hepimizden beterCanım sen biraz düzen konusunda her şey 4 4lük olsun diye çok uğraşıyorsun o da seni zihnen de çok yoruyordur bedenen zaten yoruluyoruz. Ben bi süredir takviye kullanıyorum onun da faydası var çabuk yorulmuyorum
Yaa isim vermek yasak mı değil mi bilmiyorum. İlaç değil benim kullandığım kahve. Belki duymuşsundur. Faydasını görüyorum onların. Sinir stres için olanı da var.Evet aynen öyle ya karakterim bu ve bir türlü değiştiremiyorum annemde böyleydi anneannem hepimizden beterben hamile kaldığımda başladım takviyelere geçen aya kadar kullandım . Ama magnezyum , b12 ve d sınırda çıktı . Multuvitamini bıraktım sınırdakilere için takviye kullandım bedenen iyiyim ruhen kötü
Hiç duymadım yaaaYaa isim vermek yasak mı değil mi bilmiyorum. İlaç değil benim kullandığım kahve. Belki duymuşsundur. Faydasını görüyorum onların. Sinir stres için olanı da var.
Görüştün mü neye karar verdin? Oyun grubundaki arkadaslarının sürekli değişmemesi gerekiyormus yani öyle öneriyorlar genelde.Selam kizlartesadüf eseri bir oyun grubu buldum bugün görüşmeye gideceğim aşırı heyecan yaptım oyun grubunda neye bakmak lazım ? Ne yapıyorlar ve kaç yaş grubu çocuk aynı ekipte olması gerek gibi şeyleri hiç bilmiyorum araştırmaya hiç zamanım olmadı . Misafirlerim vardı bugün gittiler 3 gündür oğlumda hiç ilgilenemedim dün gece isyan etti ve 21:30 da bağlık çığlık zor uyudu biraz kızdım çok pişman oldum o saatte daha kitap okumak oyuncak oynamak istiyordu çünkü ben 3 gün hiç oynamadım kitap okumadım umarım bu hafta normale döner sabırlı bir anne olmak istiyorum
Evet görüştüm kurumu sevdik zaten burada başka imkanda yok. Bir kere de bir kreşle görüşmüştüm . Burası mini bir kreş olacak . Şuan öğleden sonra grupları varmış ve yaş aralığı karışık o yüzden o ekibi istemedim zaten öğlen uykusu olayı da var ya bize uymuyor . Kurum sabah grubu oluşturmak istiyor en az 3 öğrenci ile sınıf açıp 6 kişi ile kapatıyorlarmış . Şuan öğrenci ayarlıyorlar 24 ay ve en fazla 30 ay olsun dedim onlar da hemfikir anlaştık yani . Arayacaklar inşallah burada imkanlar çok kısıtlı o yüzden hiç seçeceğim yok fazla beklentim de yok . Bizim asıl sorun uykuGörüştün mü neye karar verdin? Oyun grubundaki arkadaslarının sürekli değişmemesi gerekiyormus yani öyle öneriyorlar genelde.
Uyku terörünü araştır canım çok devam ederseEvet görüştüm kurumu sevdik zaten burada başka imkanda yok. Bir kere de bir kreşle görüşmüştüm . Burası mini bir kreş olacak . Şuan öğleden sonra grupları varmış ve yaş aralığı karışık o yüzden o ekibi istemedim zaten öğlen uykusu olayı da var ya bize uymuyor . Kurum sabah grubu oluşturmak istiyor en az 3 öğrenci ile sınıf açıp 6 kişi ile kapatıyorlarmış . Şuan öğrenci ayarlıyorlar 24 ay ve en fazla 30 ay olsun dedim onlar da hemfikir anlaştık yani . Arayacaklar inşallah burada imkanlar çok kısıtlı o yüzden hiç seçeceğim yok fazla beklentim de yok . Bizim asıl sorun uykuartık uyumuyor gerçekten uyumuyor . Öğlen uykusu için dedim ki hadi uyuyalım üzerimizi değişelim de demez olaydım 30 dk ağladı hiç abartmıyorum . 2 gecedir bizim yatakta dalıyor ve gece 3 te sanki dövmüşüz gibi bir çığlık ağlama ile uyanıyor 5 dk kendine asla dokundurmadan ağlıyor öyle dün aynen böyle oldu sonra kucağıma aldım bizim yatağa getirdim çok kötüydü öyle böyle bir ağıt değil ama
Dün gece aklıma gelen ilk şey bu oldu umarım değildir . Bu gece mesela nerede uyutacağımı bilmiyorumUyku terörünü araştır canım çok devam ederse
Merhabalar. Benim bebeğime de iki ayağa böyle tanı kondu daha 22 haftalık gebeyim. Doğumunuz oldu mu bebeğinizin ayakları dediği gibiy miydi? Belki anne karnında düzelir diye Ümit ediyorum daO yüzde yüz kesin diyor. Ama ben haftaya salı günü başka bir perinatoloğa daha gidicem. Tedavisi var ama sanki tedavi sonrası belli oluyormuş gibi
Merhabalar benim bebeğime de 22.haftada bu tanı konuldu 3 gün önce. Sizin bebeğiniz doğdu mu nasıl durumu. Anne karnında iyileşir belki diye araştırıyorum da. Dedikleri gibi miydi doğduğundaBugün kontrole gittim. Pek güzel haberlerle gelemedim buraya maalesef. Benim doktorum riskli gebelik uzmanı olduğu için her gittiğimde zaten ayrıntılı bakıyor. Bugün ayaklarının içe dönük olduğunu gördü. Bu duruma pes ekinovarus deniyormuş. Aynı zamanda kalbinde kristal gördüğü için kromozomal olabilir mi diye amniyosentez önerdi. Haftaya amniyosentez randevum var. Kromozomal bir bozukluk çıkmasa bile bebeğim iki ayağı da içe dönük şekilde doğacak arkadaşlar. Tedavisi ya alçı ya da ameliyatmış.
Evettt, kedi konsept li kutladık biz.Selam kızlar nasılsınızdoğum günleri geçti