Mesajı 1-2 diye değiştiriyorumSürekli zayıf kalacaklar yani
Ancak 1 alırlar kesinMesajı 1-2 diye değiştiriyorum
Ben artık sinirlerime hakim olamıyorum maalesef ama kendime çeki düzen vereceğim zorlamayacağım da kendimi de yıpratmamaya calısacağım yarın birgün onun Önünde de bu tarz bişey yapmaktan korkuyorum acıkcası. Zaman zaman sesim de yükseliyorYemeyince takla atsam yemiyor ve bende senin gibi sinirlerime zor hakim oluyorumuyku da aynı şekilde tam uyuyacak dalacak sokaktan giden araba komşunun konuşma sesi su sesi aynıda hiç uyumamış gibi kalkıyor sormaya başlıyor . Anlat anlat boğazım şişiyor sinirlerim tepeme geliyor . Doktor hiç kg almamış olmasına ne dedi bu aylarda ayda kaç gram alması normal kabul ediyor acaba
Kendi bırakmaz o olayı bi unut önceBen artık sinirlerime hakim olamıyorum maalesef ama kendime çeki düzen vereceğim zorlamayacağım da kendimi de yıpratmamaya calısacağım yarın birgün onun Önünde de bu tarz bişey yapmaktan korkuyorum acıkcası. Zaman zaman sesim de yükseliyor
Kendi doktoru izinli idi ona götüremedim baska bi doktor gördü aynı hastaneden kilosunu düşük bulmadı, bu dönemlerde de yemek yememe inatlaşma vs normal dedi memeyi kesip iki yas sonrasında duruma göre degerlendirilsin dedi. Ama memeyi kendi bırakmadığı sürece bıraktıramayacagım gibi bilemiyorum cok zor bagımlı çünkü
Benimki sticker delisi eline alınca yarım saat oyalanıyor bol bol stok yapıcamYanlız bu kış evde ne yapacağız diye deli gibi düşünüyorumakşamları eşimle parka götürürüz . Mesela yarın eşim nöbetçi araba ona lazım . Sabah 07:30 da gidecek perşembe akşam 17:30 a kadar oğlanla yanlızız arabasız gidecek park yok bebek arabası ile gidecek bir yer yok biraz yürüyünce arabayı istemiyor perişan oluyoruz netice de bunalıyorum evde oyalarken oyalanmıyorda zaten . Ne yapacağız diye düşünceler deli ediyor
Ya hem de nası kötü oluyo insan içim parcalanıyor sonra benimdeKendi bırakmaz o olayı bi unut öncebenimde yaptığı davranışlar karşısında sesim yükseliyor içimden dua okuyorum bağırmamak için . Sonra suçluluk duygusu hissediyorum çok kötü
Sticker hiç almadım daha yaaaBenimki sticker delisi eline alınca yarım saat oyalanıyor bol bol stok yapıcamusanınca da artık duruma göre. Annemler yakın benim onlarla git gel zaman gecicek inş
O uyuduğu zaman yanına yatıp özür diliyorum ağlıyorumYa hem de nası kötü oluyo insan içim parcalanıyor sonra benimdebi de nazlı ben ona ters yapayım az bagırayım hemen içerliyor ağlıyor baba bagırsın sallamıyor mesela hep bana hep bana :)
Puzzle aldım bende iki tane üç parca iki tane 4 parca iki tane de 6 parcalı yüzüne bakmadı kaldırdım daha sonra tekrar cıkarırım. Oyun hamurunu yiyor diye atmıstım bende şimdi bi daha aldım suan ilgileniyor yemiyor. Ama ne ile oynarsa oynasın illa yanına oturucam beraber oynayacagız baska kimseyi istemiyorSticker hiç almadım daha yaaaama alacağım . Bu ay çok fena oyuncak aldık hepsi kargoda 500 parça Lego aldım bit bit parçalı renkler için kartlar aldım oyun hamuru ve kalıplar, traktör gördü ağladı aldık 30 saniye oynadı sadece
Puzzle 5 dk yapıyor günlük tabi birlikte yapıyoruz aynen dediğin gibi wc bile gidemiyorumPuzzle aldım bende iki tane üç parca iki tane 4 parca iki tane de 6 parcalı yüzüne bakmadı kaldırdım daha sonra tekrar cıkarırım. Oyun hamurunu yiyor diye atmıstım bende şimdi bi daha aldım suan ilgileniyor yemiyor. Ama ne ile oynarsa oynasın illa yanına oturucam beraber oynayacagız baska kimseyi istemiyor
Ben önce sana bagırmadım babana bagırdım diyorumO uyuduğu zaman yanına yatıp özür diliyorum ağlıyorum
Yaa kusura bakma kahkaha attım onu bile yemiyor hahahah çok iyiPuzzle 5 dk yapıyor günlük tabi birlikte yapıyoruz aynen dediğin gibi wc bile gidemiyorumherşeye en fazla 5 dk ilgileniyor olması çok yorucu . Oyun hamuru bizim evde en fazla ilgi gören oyuncak yemiyor hiç yemedi de onu bile yemiyor
Aynı bensin womennn bugün ağladım birkaç kere yarın kocam nöbetçi mesela pazar yine nöbetçi bunlar beni strese sokuyor haftaya misafir gelecek çok yorulacağım diyorum deliriyorum stresten ağladım .Ben önce sana bagırmadım babana bagırdım diyorumaradan zaman geçince uyanıkken ve uyurken ayrı ayrı özür diliyorum. Her gece tövbe ediyorum ertesi gün gene aynı ama toparlıcam ya bosvercem yemezse yemesin zaten senede 1 alıyolarmıs 9 ay var daha önünde
Bu tabak kırma da dün oldu benim yeni dumanı üstünde ağladım da tabi bende, elim yüzüm şişti. Yalnız olunca cok zor ya sen benden zor durumdasın benim eşim genelde gece calısıyor gündüz de öğlene kadar yatıyor bazen kaldırıyorum kalk gerildim bak çocuğa diyorum yine bi kaçıs noktam oluyor cok sürmüyo ama nefesleniyorum. Yeme problemi olmasa vala yumus yumus olcaz ama işteAynı bensin womennn bugün ağladım birkaç kere yarın kocam nöbetçi mesela pazar yine nöbetçi bunlar beni strese sokuyor haftaya misafir gelecek çok yorulacağım diyorum deliriyorum stresten ağladım .
Aynı benBu tabak kırma da dün oldu benim yeni dumanı üstünde ağladım da tabi bende, elim yüzüm şişti. Yalnız olunca cok zor ya sen benden zor durumdasın benim eşim genelde gece calısıyor gündüz de öğlene kadar yatıyor bazen kaldırıyorum kalk gerildim bak çocuğa diyorum yine bi kaçıs noktam oluyor cok sürmüyo ama nefesleniyorum. Yeme problemi olmasa vala yumus yumus olcaz ama işteben misafir kabul etmiyorum vala ya acıkca da diyorum yemeği uykusu aksıyo gelen giden istemiyorum diye. Takık bi tipim rahat bi anne değilim maalesef. Annemgil bazen gec saatte kadar duruyorlar diyorum hadi gidin kız uyuyacak
Olamayız heralde olsak keşkeAynı benne zaman Sakin insanlar olacağız acaba etrafta görüşecek kimse kalmadı . Görüşmeye de zaman yok neredeyse zaten . Yemeği uykusu benim evi temiz tutmam yemek yapmam bunlar hepsi zaman . Akşam parka gidiyoruz oda 45 dk filan ancak eşimin iş çıkışı . Hayatımda değişikli istiyorum bende mesela oyun grubuna gidiyor olsam keşke veya yeni bir insanla tanışsak çocuklar birlikte biraz oynasalae bizde sohbet etsek filan ama yok delireceğim
Bak saat 21:00 den beri 4. Kez uyanışı hadi gelde sinirlenme ne yapayım benOlamayız heralde olsak keşkeeşim de öyle diyor senin yüzünden hiç arkadaslarımı falan çağıramıyorum eve diye koronayı falan gecsem e cagırsam akşam çağırıcam cocuk 9 da uyuyo onlara da gidin diyememki cıt olsa uyanıyo. Gün boyu peşindeyim zaten akşam benim de pertim çıkıyo. Valla oyun grubuna baktım ben bi ara ama uyku saatleri öğünleri her sefer bunu denk getirip düzen oturtmak falan streslendim daha arastırırken vazgectim hahaha parka her gün götürüyorum bende. Benimki bebek arabasında oturmuyo otursa gezdiririm cok ama durmuyo.
Seninki de cok uyanıyormus ya ayrı odada değil mi bir de git gel zor oluyodur. Ben en son gittiğimde yanında uyuya kalıyorum genelde. Bazen de direkt yanına yatıyorum koridorda gidip gelmektenseBak saat 21:00 den beri 4. Kez uyanışı hadi gelde sinirlenme ne yapayım ben
Valla yataktan kalktıktan sonra ha başka oda ha aynı oda İnan bana fark etmedi . Geçen birisi ile konuşurken uyku saati vs konuştuk dedi ki ooo çok iyi . O zamandan beri oğlum sürekli daha sık uyanır oldu bir daha çocuk yiyorsa bile yiyor demeyeceğim uyuyorsa bile uyuyor demeyeceğim . 12:15 te uyudu bak şuan ağladı yanına geldi döndü uykuya . Birde mesela gündüz uykuda böyle uyanınca gece de sürekli uyanıyor birbiri ile bağlantılı . Oğlum artık emmiyor ve neden uyandığını bulamıyorum benSeninki de cok uyanıyormus ya ayrı odada değil mi bir de git gel zor oluyodur. Ben en son gittiğimde yanında uyuya kalıyorum genelde. Bazen de direkt yanına yatıyorum koridorda gidip gelmektense