2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Aslında daha önce bir kaç kere buraya oğlumu sütten nasil kestiğimi yazdim, gerçekten cok iyi bir yöntem olduğunu düşünüyorum, belki birileri faydalanır aklında kalır uygular işe yarar diye yazmıştım. Sabır tasiyla tiksindirerek biraktirmak istemem çünkü şu an da en güvenli limanından tiksinerek ayrılsın istemem . O yüzden kızım da da aynı şeyi uygulamayi düşünüyorum. oğlumu önce gece sütünden ayirdim sonra hep tek meme den emzirdim. Bunu genelde uzanarak yaptim diğer memeyi isteyince içtiği memeyi yerine koyup sanki diğerini çıkarıyormuşum gibi yapip aynı memeyi veriyordum. Sadece gun de 1 kere falan bitirmeye çalıştığım memeyi veriyordum mastit olmiyim diye. Sonra tek meme de süt bitince artik süt bitti diyerek bitirdik. Yani emmek istediğinde emiyordu ama artik zamanla sütun bittiğini anlatiyordum. Kendisi bittigini farkettiği için tutturmadi cok fazla aglamadi krizlere girmedi.

Ama şunu söyleyeyim eğer mesele sadece uykuysa bence sütten tamamen kesmek yerine gece sütünü tamamen bitirin.(şu an bütün doktorlar corona da bebeğinizi 3 yaşa kadar emzirin bağışıklık için diyorlar)Gerçekten uyku düzenleri tamamen oturuyor. Cok rahat edersiniz. Tecrübe konuşuyor.
tuce_tuce bence sende böyle yapmalısın. Ben sana destek olurum

Canım benimki gece uyanınca emmeden geçmiyor ki uykuya. Ben de emzirmeden sağıyım süt bitsin diye düşündüm ben de tiksindirerek bıraktırmak istemiyorum çünkü aşırı bağlı memeye

Kızlar size dün ve bugün beni güldüren ve mutlu eden 2 durumdan bahsedeyim
Dün eşimle dizi izliyorduk kızım da odadaydı. Biz izlerken pek ilgilenmez çizgi film izler genelde. O sırada kamyon kaza yapıp takla attı bizimki eliyle ağzını kapatıp abooo dedi
Bugün De odada oturuyorduk. Mısır patlattım. Kızım da yedi su istedi. Ben de kalkmaya üşendim annem bugün parka götürdüğümüz poşetin içinde sulusun git al gel dedim
Sonra içimden yuh deniz amma abarttın diye düşünüp daha basit bi cümle kurayım diye düşünürken benim bıcırık koşarak gitti poşeti buldu içinden suluğu alıp geldi suyunu içti

Şuan bizde tek memeyiz azaldığını anladığım zaman kendim kestim o tarafı. Geçen hafta gündüz emzirmeyi bıraktım artık tutulmuyor ağlamıyor istemiyor.Şuan sadece meme uyku aracı yani uyurken emiyor onu kesersem tüm ilişki bitecek . Senin kızın emmeden uyuyor artık dimi ? Sen onun hikayesinden bahsetsen bana

Canım benimki gece uyanınca emmeden geçmiyor ki uykuya. Ben de emzirmeden sağıyım süt bitsin diye düşündüm ben de tiksindirerek bıraktırmak istemiyorum çünkü aşırı bağlı memeye
Benimki de öyleydi asla memesiz uyuyamazdi. Gözünden uyku akardi gece ama yine de memesiz uyumazdi. Gece zaten emzirmekten belim agriyordu artık. Sonra işte karar verdim. Emmeden uyutmaya başladım. Konuştum cok acıyor artik süt içerek uyumiycagiz diye. Süt içerken sürekli uyunmaz uyunmaz yatağına gir suyunu iç öyle uyu diyorum. Sütünü doyunca içiyor sonra yatağına geçiyor bende beline vuciduna masaj yapıyorum öpüyoruz bir birimizi uykuya geçiyor. Sonra saat 4 5 e kadar bir iki kere su için uyaniyor. Sonra emmek istiyor bende artik sabah oldu diye itiraz etmiyorum.

Hahaha bu aynı benim oğlan yaa ne istesem yapıyor ve inanılmaz mutlu oluyorum o zaman üzerini değişiyoruz kirlilerini kirli sepetine götür diyorum götürüyor artık öğrendi zaten ben söylemeden kendi götürüyor sepete atıyor bezi değişip poşetleyip ağzını bağlıyorum kendi götürüyor kapıya aç diyor atıyor

Hemen altta bahsettim

Masallahhh bidigina artık anliyorlar ya her şeyi. Bende bir şey soyliyim çok gülmüştüm. Geçen abisine tabakta fındık ceviz vermiştim içerde yesin diye. Sonra yemiş biraz tozu kalmış dökülmüş tozu koltuğa baktim hemen gırgır gırgır diye koştu gırgırı aldi gitti girgirladi sonra bir kaç kere aynı sey tekrarlandı cok guldum

Biz de birde terlik takıntısı var kizlarr. Ikimizin ayni terliği var. O terlikler ayagindan çıktığı an koşup geliyor önüme koyuyor giy diye ağlıyor. Birde emir verir gibi giy giy diyor. Gün boyu terlik stresi sariyor beni kendi de giyer genelde

Benimki uyanır uyanmaz önce su sonra süt içiyor zaten. Gözüme büyüyor da bakalım

Evet direktifleri uyguluyorlar ama beni mutlu eden cümlenin çok komplike olmasıydı onun için. Bana karmaşık gelmişti cümle ama o içindeki 4-5 bilinmeyeni anlayıp ona göre hareket etti. Bu kısmı mutlu etti beni

Sürekli konuş anlat acıyor falan de. Benim kızım acıyor deyince kıyamamıştı hic. Seninki de herşeyi anliyor artik baksana
Canı sıkılınca ya da bana kızınca ısırıyor açıyor diyorum hiç oralı olmuyor bakalım hayırlısı. Bizim sadomazoşist bi ilişkimiz var. Önce pat diye geçiriyor bi tane birbirimize bağırıp çağırıyoruz sonra geliyor muaaahh diye ses çıkarıp öpüyor güya barışıyoruz böyle böyle kör topal ilerliyoruz bakalım

Evet anlıyorlar cidden. Ben karmaşık cümleleri anlamaz sanıyordum
Annelerini kopyalıyorlar canım normal

45 dk dır uyutmaya çalışıyorum Emzirmeyi bıraksam daha kötü ne olabilir ki? An itibari ile bırakıyorum ben bıktım

Merhabalar, sizlerin yaptiklarini okuyunca çok rahat hareket ettigimi farkettim. Biraz kitap okuyoruz biraz oyun oynuyoruz ama daha fazlasi cok yok. Gaza geldim ve renkleri öğretmeye karar verdim. Sonraki hedef sayilar. Bizim minnoş da geçen "maşallah" dedi, ilk duydugumuzda cok güldük.

Eklentiler

• IMG-20211009-WA0013.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 33
Bende renkler için gaza geldim sayılara gelemiyorum benim oğlan konuşmuyor çünkü daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…