golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
En iyisini yapıyorsun. Benim eşim çok pimpirikli yoksa ben de giderim ama sırf çenesini çekmemek için gitmiyorumBiz Her yere gidiyoruz valla napıyım
Benim psikolojik tramvalarım var sağamamYok nehirin kızı emmeye düşkün değildi nehire düşkündübırakmakta zorlanmamış zaten. Şu el pompaları ucuzdur onlardan da alabilirsin denemek için. Diğer pompa alınmaz da bunun için
Benimki de öyle ama baktı yapıyorum artık alıştı susuyorEn iyisini yapıyorsun. Benim eşim çok pimpirikli yoksa ben de giderim ama sırf çenesini çekmemek için gitmiyorum
Ay ne güzel. Ben korkuyorum valla şimdi bi şey olur senin yüzünden diye bıtbıt susmaz. Çekemem.Benimki de öyle ama baktı yapıyorum artık alıştı susuyor
Anam benm buyuk öyleydi, bantı söküp attı. Salça sürdüm 1-2 kapatsa da sallamadı, en son acı biber salçası eşliğinde emiyorduUf muf dinlemiyorki, süt bitti bak senin yaslarındakiler artık emmiyor, sana sütü inekler getirsin artık falan bi kulağından girip diğerinden cıkıyor. Dekolteli bi elbise giydiğimde memeleri bantlar varya onunla tutturmustum o haldeki memeyi açtırdı bana emdi. Yara bandı işlemez buna
Vay beeeeetuce_tuce
Tuce ben ne yaptım biliyor musun?
Perşembe gecesi hiç aklımda yokken bir anda süt bitti dedim. Ve boş memeyi verdim. Cnm bnm 2 meme olduğunun farkında değil hala
ve tabiki uyumadı 11e kadar anne kalk sabah oldu uyuma diye beni yatırmadı, mutfakta gezindik durduk mama diyor ama hiç bir şey yiyip içmiyor. Emmek de istemiyor. Böylr kalk kalk diye diye üstümde sızdı, gece bi mıkırdadı yanımda yatıordu emzirdim. Sabah 5te uyandı yine kalk kalk derken 7de üstümde sızdı 8de kalktı.
öğlen abla evdeydi fazla gelir bana diye emzirdim, uyudu.
akşam yine 11e kadar kalk uyuma faslı, neyse sonra youtubedan çileği seviyorsan alkışla şarkını açtım o denk geldi sakinledi onu izlerken uyudu.
saba 5te uyandı, emzirdim, uyku arasında hatırlamıyor emdiğini
az önce abla uyudu hadi biz dr uyuyalım dedim. Yatağı gittik. Emme bitiyor dedi, evet bitiyor emme dedim. Emmek istemiyor zaten. Ekmek aldı eline 1 dilim onu ağzında emerken uyudu. İlk kez gündüz uykusunu memesiz geçtik
ve plansız çıktığım bu yolda sanırım emme işini bitireceğiz
Şimdi ben nasıl bir yol izlesem acaba yaaaAnam benm buyuk öyleydi, bantı söküp attı. Salça sürdüm 1-2 kapatsa da sallamadı, en son acı biber salçası eşliğinde emiyordu
Şimdi ben nasıl bir yol izlesem acaba yaaaaşırı tecrübesizim
Tek meme olduğu için avantajlıyız bence, sürekli boş memeyi verebilirsin. Bant yapıştırmak ama yara bantı değil de böyle kare büyük şeffaf bantlar var onlar olabilirŞimdi ben nasıl bir yol izlesem acaba yaaaaşırı tecrübesizim
Asla kınamıyorum 2 gün önce trendyolda sabır taşı yorumları okudum ki yapmayacağım anlamına gelmez çok zor durumda kalırsam yaparım . Artık gözümde hayatta olmayacak diye bir şey yokTek meme olduğu için avantajlıyız bence, sürekli boş memeyi verebilirsin. Bant yapıştırmak ama yara bantı değil de böyle kare büyük şeffaf bantlar var onlar olabilir
Salça da çok etkilş acıyor vs. Ama yani ha salça sürüp duygularına oynamışsın ha sabır taşı sürüp tiksindirmişsin ikisi de aynı bence. Ama kimseyi kınama bak, mecbut kalınca insan her şeyi yapıyor. Biraz plansız spontane gelişiyor sanırım bu süreç, çocugun neye nasıl tepki vereceğini bilemiyorsun ki
Gece uykusu daha çok gelmiş olduğundan ve vücüt da biolojik saatten ötürü uyumak isteyeceğinden gece diyorum, ama yine de netten araştırAsla kınamıyorum 2 gün önce trendyolda sabır taşı yorumları okudum ki yapmayacağım anlamına gelmez çok zor durumda kalırsam yaparım . Artık gözümde hayatta olmayacak diye bir şey yokregl bitsin bende büyük bantlardan yapıştıracağım bir tarafa diğeri zaten boş biliyorsun . Adaçayı içsem diyorum ya sütü kesse bir yandan da . Ama şunu sormam gerekiyor bu işe gündüz mü gece mi başlamak lazım . Bence gece sence ?
Sizin evde devrim olmuşBuarada youtube bağımlısıydı minik arkadaş, şifre koymuştum ama bir şekilde açtırıyordu. Telden silinmiyor da youtube, youtube kidsi de sevmiyor illa youtubedaki saçma salak tiktok storilerini izleyecek (kendime not kimseyi kınama), neyse telin bi özelliğini keşfettim, uygulamaların kısayolu da kendisi de telden siliniyor, ancak şifre ile başka bşr yerden bulunuyor. Neyse kısa keseyim youtube da bıraktı, günlük 1 bölüm netflix chip and potate izliyor artık. koltupuna oturup uslu uslu.
Bazen youtube yardımıyla yediriyordum yemekleri malesef ona da veda etmiş olduk. Artık ne kadar yerse.
Meme bırakma işi senin sayende bi güç geldi banaAz önce boyunu ölçtüm 84.5 cm geldi.
Aboo bu da öyle olur bence :) nası sonlandırmıştınız pekiAnam benm buyuk öyleydi, bantı söküp attı. Salça sürdüm 1-2 kapatsa da sallamadı, en son acı biber salçası eşliğinde emiyordu
Hatırlamıyorum ama 2 ay falan sürdü. Memeyi açınca ay ay acıyor dedim sürekli salça sürdüm. Annem babam geceleri baktılar. Ay dede şöyle yapmış böyle yapmış falan bebek oynamaca masal anlatmaca. Gece uyanıp 3 saat hiç durmadan anıra anıra ağlıyordu, sonra sakinleştiriyorlardı, ay dede ile konuşmak iyi gelmişti, çocugun için anıra anıra tamlamasını kullanmak kötü ama çok gür bir sesi var asla yanında durulmaz, o yüzden annemlere gitmiştim, evleri müstakil, yoksa apartmandan kovarlardı biziAboo bu da öyle olur bence :) nası sonlandırmıştınız peki