2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Yok nehirin kızı emmeye düşkün değildi nehire düşkündü bırakmakta zorlanmamış zaten. Şu el pompaları ucuzdur onlardan da alabilirsin denemek için. Diğer pompa alınmaz da bunun için
Benim psikolojik tramvalarım var sağamam çok ağlayarak emmiyor diye sağdım hatta çay bardağını tutup elimle Bile sağdım o derece günler geçti

Ben de yavaş yavaş azaltıyordum ama yine hastalık işi bozdu. Şu an tekrar emziriyorum gündüzleri

Anam benm buyuk öyleydi, bantı söküp attı. Salça sürdüm 1-2 kapatsa da sallamadı, en son acı biber salçası eşliğinde emiyordu

tuce_tuce
Tuce ben ne yaptım biliyor musun?
Perşembe gecesi hiç aklımda yokken bir anda süt bitti dedim. Ve boş memeyi verdim. Cnm bnm 2 meme olduğunun farkında değil hala
ve tabiki uyumadı 11e kadar anne kalk sabah oldu uyuma diye beni yatırmadı, mutfakta gezindik durduk mama diyor ama hiç bir şey yiyip içmiyor. Emmek de istemiyor. Böylr kalk kalk diye diye üstümde sızdı, gece bi mıkırdadı yanımda yatıordu emzirdim. Sabah 5te uyandı yine kalk kalk derken 7de üstümde sızdı 8de kalktı.
öğlen abla evdeydi fazla gelir bana diye emzirdim, uyudu.
akşam yine 11e kadar kalk uyuma faslı, neyse sonra youtubedan çileği seviyorsan alkışla şarkını açtım o denk geldi sakinledi onu izlerken uyudu.
saba 5te uyandı, emzirdim, uyku arasında hatırlamıyor emdiğini

az önce abla uyudu hadi biz dr uyuyalım dedim. Yatağı gittik. Emme bitiyor dedi, evet bitiyor emme dedim. Emmek istemiyor zaten. Ekmek aldı eline 1 dilim onu ağzında emerken uyudu. İlk kez gündüz uykusunu memesiz geçtik

ve plansız çıktığım bu yolda sanırım emme işini bitireceğiz

Vay beeeee darısı başıma yarabbim

Şimdi ben nasıl bir yol izlesem acaba yaaa aşırı tecrübesizim
Tek meme olduğu için avantajlıyız bence, sürekli boş memeyi verebilirsin. Bant yapıştırmak ama yara bantı değil de böyle kare büyük şeffaf bantlar var onlar olabilir
Salça da çok etkilş acıyor vs. Ama yani ha salça sürüp duygularına oynamışsın ha sabır taşı sürüp tiksindirmişsin ikisi de aynı bence. Ama kimseyi kınama bak, mecbut kalınca insan her şeyi yapıyor. Biraz plansız spontane gelişiyor sanırım bu süreç, çocugun neye nasıl tepki vereceğini bilemiyorsun ki

Asla kınamıyorum 2 gün önce trendyolda sabır taşı yorumları okudum ki yapmayacağım anlamına gelmez çok zor durumda kalırsam yaparım . Artık gözümde hayatta olmayacak diye bir şey yok regl bitsin bende büyük bantlardan yapıştıracağım bir tarafa diğeri zaten boş biliyorsun . Adaçayı içsem diyorum ya sütü kesse bir yandan da . Ama şunu sormam gerekiyor bu işe gündüz mü gece mi başlamak lazım . Bence gece sence ?

Gece uykusu daha çok gelmiş olduğundan ve vücüt da biolojik saatten ötürü uyumak isteyeceğinden gece diyorum, ama yine de netten araştır bu bnm yorumum.
Her şeyden önemlisi senin hazır hissetmen, ben annemler babamlar gelince yaparım babama çok düşkün onla uyur oyalar diyordum, ama çok plansız oldu bi anda. Şimdi dönemiyorum da

Buarada youtube bağımlısıydı minik arkadaş, şifre koymuştum ama bir şekilde açtırıyordu. Telden silinmiyor da youtube, youtube kidsi de sevmiyor illa youtubedaki saçma salak tiktok storilerini izleyecek (kendime not kimseyi kınama), neyse telin bi özelliğini keşfettim, uygulamaların kısayolu da kendisi de telden siliniyor, ancak şifre ile başka bşr yerden bulunuyor. Neyse kısa keseyim youtube da bıraktı, günlük 1 bölüm netflix chip and potate izliyor artık. koltupuna oturup uslu uslu.
Bazen youtube yardımıyla yediriyordum yemekleri malesef ona da veda etmiş olduk. Artık ne kadar yerse.

Sizin evde devrim olmuş bende senin gibi düşünüyorum gece uykusu ile başlamak lazım .

Aboo bu da öyle olur bence :) nası sonlandırmıştınız peki
Hatırlamıyorum ama 2 ay falan sürdü. Memeyi açınca ay ay acıyor dedim sürekli salça sürdüm. Annem babam geceleri baktılar. Ay dede şöyle yapmış böyle yapmış falan bebek oynamaca masal anlatmaca. Gece uyanıp 3 saat hiç durmadan anıra anıra ağlıyordu, sonra sakinleştiriyorlardı, ay dede ile konuşmak iyi gelmişti, çocugun için anıra anıra tamlamasını kullanmak kötü ama çok gür bir sesi var asla yanında durulmaz, o yüzden annemlere gitmiştim, evleri müstakil, yoksa apartmandan kovarlardı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…