Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz senle ortak yürütemeyiz sen çok kuralcı ve sabırlısın ben şak diye bırakıveririm sıkılırsamAllah aşkına birisi bana yardıma gelsin birlikte başlayalım arkadaş oluruz
Sabır tası dene belki seninki yerAllah aşkına birisi bana yardıma gelsin birlikte başlayalım arkadaş oluruz
Ben cidden çok kuralcıyım kız nasıl sıkılıp bırakacaksın emzirmeyi mecbur bir gün bırakacaksın kaldı sana 2 ayBiz senle ortak yürütemeyiz sen çok kuralcı ve sabırlısın ben şak diye bırakıveririm sıkılırsam
Ay ben de bugün regl oldum 1 haftadır tef gibi gergindim zatenBugün regl oldu bu bitsin emzirmeyi o zaman bırakacağım çünkü psikolojik bakımdan dayanamam sinirlerim gergin
Benimki yer cidden ama psikolojik böyle yaparak bıraktırmak istemiyorum bant yapacağım sorun uyku bizim uykuya nasıl dalacakSabır tası dene belki seninki yer
Kız tuvalet eğitimine başladım 2 saat sonra vazgeçtim. Neyse azcık kalsın diye. Elbet bi gün bırakacak diye devam edermişim ben 7 yaşına kadar emzirmeye nasıl bırakacak bilmiyorum ki çok düşkünBen cidden çok kuralcıyım kız nasıl sıkılıp bırakacaksın emzirmeyi mecbur bir gün bırakacaksın kaldı sana 2 ay
Biraz önce sana yazarken oğlan uyandı eşim diyor ki dur ben buraya bizim yatağa getireyim bende bi kızdım adama ne bizim yatağı uyuyacak o daha diyeAy ben de bugün regl oldum 1 haftadır tef gibi gergindim zaten
Sen de taş deneKız tuvalet eğitimine başladım 2 saat sonra vazgeçtim. Neyse azcık kalsın diye. Elbet bi gün bırakacak diye devam edermişim ben 7 yaşına kadar emzirmeye nasıl bırakacak bilmiyorum ki çok düşkün
Yok ben sağıcam ona karar verdim. Bakalım süt gelmezse devam edecek mi. Korkutursak tiksindirerek bıraktırmak istemiyorumSen de taş dene
Bende yaaa şuan tek göğüs zaten bizde . Diğer tarafta süt bitti biliyor ağzına alsa 10. Saniye olmadan bırakıyor. Gel birlikte başlayalım allah aşkına ya ne olurYok ben sağıcam ona karar verdim. Bakalım süt gelmezse devam edecek mi. Korkutursak tiksindirerek bıraktırmak istemiyorum
İşte ben de ikisini de sağıp öyle vereyim süt gelmeyince bırakır belki diyorum. Gerçi benimki nazar eder çeker sütüBende yaaa şuan tek göğüs zaten bizde . Diğer tarafta süt bitti biliyor ağzına alsa 10. Saniye olmadan bırakıyor. Gel birlikte başlayalım allah aşkına ya ne olur
bak son kez söylüyorum regl bitsin başlayalım yanıma ortak olİşte ben de ikisini de sağıp öyle vereyim süt gelmeyince bırakır belki diyorum. Gerçi benimki nazar eder çeker sütü
Hazır değilimbak son kez söylüyorum regl bitsin başlayalım yanıma ortak ol
Bende yaaaa ama bıktım da çok dua ettim sütüm kendi kesilsin diye allah duamı kabul etmiyor yaHazır değilim
Biri gece gündüz emüklerken zor oBende yaaaa ama bıktım da çok dua ettim sütüm kendi kesilsin diye allah duamı kabul etmiyor ya
N Nehir-derin2 bizden habersiz pat diye bıraktı Arkadaşlık ederdik ya ne olacak halimiz . Biri bi fikir versin allah rızası için aaaaaa aklıma ne geldi bak adaçayı içince süt kesiliyor deneyelim mi ?Biri gece gündüz emüklerken zor o
Nehirin kız zaten çok düşkün değildi canım. Pompan var mı? Bi sağıp emzirmeyi denesene işe yarayacak mı? Ben tam 2 dolsun diye beklicem çünküN Nehir-derin2 bizden habersiz pat diye bıraktı Arkadaşlık ederdik ya ne olacak halimiz . Biri bi fikir versin allah rızası için aaaaaa aklıma ne geldi bak adaçayı içince süt kesiliyor deneyelim mi ?
Olur mu ? En Fazla emen bebe oydu karıştırdın sen . Yok yaa pompam yok şuanNehirin kız zaten çok düşkün değildi canım. Pompan var mı? Bi sağıp emzirmeyi denesene işe yarayacak mı? Ben tam 2 dolsun diye beklicem çünkü
Yok nehirin kızı emmeye düşkün değildi nehire düşkündü bırakmakta zorlanmamış zaten. Şu el pompaları ucuzdur onlardan da alabilirsin denemek için. Diğer pompa alınmaz da bunun içinOlur mu ? En Fazla emen bebe oydu karıştırdın sen . Yok yaa pompam yok şuan