2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bugün regl oldu bu bitsin emzirmeyi o zaman bırakacağım çünkü psikolojik bakımdan dayanamam sinirlerim gergin 😃

Ben cidden çok kuralcıyım😃 kız nasıl sıkılıp bırakacaksın emzirmeyi mecbur bir gün bırakacaksın kaldı sana 2 ay 🤪
Kız tuvalet eğitimine başladım 2 saat sonra vazgeçtim. Neyse azcık kalsın diye. Elbet bi gün bırakacak diye devam edermişim ben 7 yaşına kadar emzirmeye😂 nasıl bırakacak bilmiyorum ki çok düşkün

Yok ben sağıcam ona karar verdim. Bakalım süt gelmezse devam edecek mi. Korkutursak tiksindirerek bıraktırmak istemiyorum
Bende yaaa şuan tek göğüs zaten bizde . Diğer tarafta süt bitti biliyor ağzına alsa 10. Saniye olmadan bırakıyor. Gel birlikte başlayalım allah aşkına ya ne olur 😟

Bende yaaa şuan tek göğüs zaten bizde . Diğer tarafta süt bitti biliyor ağzına alsa 10. Saniye olmadan bırakıyor. Gel birlikte başlayalım allah aşkına ya ne olur 😟
İşte ben de ikisini de sağıp öyle vereyim süt gelmeyince bırakır belki diyorum. Gerçi benimki nazar eder çeker sütü😂

🤦🏻‍♀️ N Nehir-derin2 bizden habersiz pat diye bıraktı 🤦🏻‍♀️ Arkadaşlık ederdik ya ne olacak halimiz . Biri bi fikir versin allah rızası için 😃 aaaaaa aklıma ne geldi bak adaçayı içince süt kesiliyor deneyelim mi ?
Nehirin kız zaten çok düşkün değildi canım. Pompan var mı? Bi sağıp emzirmeyi denesene işe yarayacak mı? Ben tam 2 dolsun diye beklicem çünkü

Nehirin kız zaten çok düşkün değildi canım. Pompan var mı? Bi sağıp emzirmeyi denesene işe yarayacak mı? Ben tam 2 dolsun diye beklicem çünkü
Olur mu ? En Fazla emen bebe oydu karıştırdın sen . Yok yaa pompam yok şuan

Olur mu ? En Fazla emen bebe oydu karıştırdın sen . Yok yaa pompam yok şuan
Yok nehirin kızı emmeye düşkün değildi nehire düşkündü😂 bırakmakta zorlanmamış zaten. Şu el pompaları ucuzdur onlardan da alabilirsin denemek için. Diğer pompa alınmaz da bunun için

X