2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
Bugün regl oldu bu bitsin emzirmeyi o zaman bırakacağım çünkü psikolojik bakımdan dayanamam sinirlerim gergin

Ben cidden çok kuralcıyım kız nasıl sıkılıp bırakacaksın emzirmeyi mecbur bir gün bırakacaksın kaldı sana 2 ay
Kız tuvalet eğitimine başladım 2 saat sonra vazgeçtim. Neyse azcık kalsın diye. Elbet bi gün bırakacak diye devam edermişim ben 7 yaşına kadar emzirmeye nasıl bırakacak bilmiyorum ki çok düşkün

Yok ben sağıcam ona karar verdim. Bakalım süt gelmezse devam edecek mi. Korkutursak tiksindirerek bıraktırmak istemiyorum
Bende yaaa şuan tek göğüs zaten bizde . Diğer tarafta süt bitti biliyor ağzına alsa 10. Saniye olmadan bırakıyor. Gel birlikte başlayalım allah aşkına ya ne olur

Bende yaaa şuan tek göğüs zaten bizde . Diğer tarafta süt bitti biliyor ağzına alsa 10. Saniye olmadan bırakıyor. Gel birlikte başlayalım allah aşkına ya ne olur
İşte ben de ikisini de sağıp öyle vereyim süt gelmeyince bırakır belki diyorum. Gerçi benimki nazar eder çeker sütü

N Nehir-derin2 bizden habersiz pat diye bıraktı Arkadaşlık ederdik ya ne olacak halimiz . Biri bi fikir versin allah rızası için aaaaaa aklıma ne geldi bak adaçayı içince süt kesiliyor deneyelim mi ?
Nehirin kız zaten çok düşkün değildi canım. Pompan var mı? Bi sağıp emzirmeyi denesene işe yarayacak mı? Ben tam 2 dolsun diye beklicem çünkü

Nehirin kız zaten çok düşkün değildi canım. Pompan var mı? Bi sağıp emzirmeyi denesene işe yarayacak mı? Ben tam 2 dolsun diye beklicem çünkü
Olur mu ? En Fazla emen bebe oydu karıştırdın sen . Yok yaa pompam yok şuan

Olur mu ? En Fazla emen bebe oydu karıştırdın sen . Yok yaa pompam yok şuan
Yok nehirin kızı emmeye düşkün değildi nehire düşkündü bırakmakta zorlanmamış zaten. Şu el pompaları ucuzdur onlardan da alabilirsin denemek için. Diğer pompa alınmaz da bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…