- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.328
Ben de 2 yalın bitmesini bekliyorum ama E ela_2019 un söylediği aklımda bi ampül yaktı. Emzirmeden önce pompayla sağıp sütü bitirirsek belki işe yarar. Bi şey gelmedi mi emmek istemez bi süre sonraKızlar memeden kesme için sabır tası denedim beni banyoya götürüp mememi yıkattı. Baska napabilirim ya kafayı yicem artık.
Ben meme kesme için 2 yaşı bekliyorum ama kaldı 2 ay napıcaz bakalım. Benimki de aylardır 10 kilo formunu koruyor ne alıyor ne veriyor en son ank da yazın ölçmüştü boyunu doktor 85 ti o zaman. Ama ortalamanın üstünde demişti seninki normal yaniAz önce doktordan geldik giderken ufak bir oyuncak almıştım masasına bıraktım oğluma verdi biraz sohbet ettiler tokalaştılar anlaştılar ve 0 ağlama kendi boyunu ayakta ölçtürdü kendi Basküle çıktı kendi ağzını açtı diş boğaz baktırdı misss tam 2 hafta önce 700 gram zayıflamıştı 10 kg kalmıştı şuan 10.600 olmuş boyu uzun süredir ölçtürmüyordu 83 cm çıktı kısa bence Doktor kısa filan demedi . Geniz akıntısı vs hiç hiç tertemiz olmuş . O duyduğum ses burundan geliyor ve alerjik olduğu içinmiş dönemseldir umarım dedi . Sprey verdi gece 1 er kere sıkacağjz umarım geçer ve düzgün uyumaya başlar . Haftaya memeden kesme olayına geçiyorum .Benim memeden kesme olayım demek memesiz uyutmak bu kadar sabahları kestim sadece uykularında emiyor . Ama kızlar nasıl yapacağım ya bilemiyorum. Kendimi hazır hissedemiyorum
Renkle ilgili oğlumda kendi yaptığım etkinlikler var ama bir türlü baslayamadim. Biz de sayılardan gidiyoruz 7 ye kadar sayıyor sonra ben 8 9 diyorum o 10 diyor. Saklambaç oynamanin faydasi oldu galiba.
Meme içinde bende tek göğsünde ki sütü ona caktirmadan bitir. Sonra bitti diye onu ver. Ben oglum da bu sayede hiç zorluk cekmedim