Çocuk doktorlarının biz anneleri dogru yonlendirmedigini düşünüyorum. Sadece enfeksiyon varsa antibiyotik yazıyorlar. İşlevleri bu kadar olmamali ya. Ben istiyorum ki cocugumun doktoru ile beslenmesinden uykusundan aktivitesine oyun grubuna kadar konuşayım. Sadece enfeksiyon varsa antibiyotik olayını konuşmak istemiyorum. Biz annelerin en büyük sorunu bizi anlayan Çocuk doktorunuzun ya da ebemizin olmamasiŞuan 250 b12 ve ben çok düzgün besleniyorum dediğin gibi hamile kaldığımı öğrendiğim an çok düzgün devam etmiştim . Yoruluyorum yalnızım daBirde üzerine hamile kaldığımda beri omega 3 ve multivitamin kullanıyorum .
Evet o kadar haklısın ki . Ben hep iyi bir doktorumuz yok o yüzden bu tarz bilgi alamadığımı düşünüyordum ama sanırım yanılıyorumÇocuk doktorlarının biz anneleri dogru yonlendirmedigini düşünüyorum. Sadece enfeksiyon varsa antibiyotik yazıyorlar. İşlevleri bu kadar olmamali ya. Ben istiyorum ki cocugumun doktoru ile beslenmesinden uykusundan aktivitesine oyun grubuna kadar konuşayım. Sadece enfeksiyon varsa antibiyotik olayını konuşmak istemiyorum. Biz annelerin en büyük sorunu bizi anlayan Çocuk doktorunuzun ya da ebemizin olmamasi
VAlla bi düşündü çocuk endokrindi snki biyere yönlendirmeyi baktı zaten minik doğmuş normal ama hemen emzirmeyi bırak kan damlası başlıycaz dedi bi ay oldu vitamin verdi kan damlası dişte leke yapınca yeni sidefer yazdı onu bitirince anca götürürüm boyuda 2 cm kısaHiç gelmeyecekler iştesorun o normal kg şuan kaç olmalı doktor birşey dedi mi
Canım bence düşük oda sana halsizlik yapar ben doğal içerikli bi ürün kullandım bakıp yazıyım sana ondan kullan istersen yükseliyo bayaŞuan 250 b12 ve ben çok düzgün besleniyorum dediğin gibi hamile kaldığımı öğrendiğim an çok düzgün devam etmiştim . Yoruluyorum yalnızım daBirde üzerine hamile kaldığımda beri omega 3 ve multivitamin kullanıyorum .
Oğlan son 2 köpek dişini çıkarıyor bitmek üzere üzeri açılmış . Gece hiç uyumadı sabah kahvaltı yapmadı ne diyeceğimi bilmiyorum üzülmüyorumYada üzülmüyorum diye numara yapıyorum . Allahtan annemlerdeyiz . Sabah kardeşimi işe bırakırken arabada eline ekmek verdim onu yedi biraz . Arabayı park ederken de eşimin kucağında bana tarif etti gel gel diye bağırıyor eliyle tarif ediyor kelime hazinesinde ilerleme var hadi gel neredesin anne baba mama . Benim magnezyum d vitamini ve b12 depolarım sınıra gelmiş . Tüm yorgunluğumun sebebi buymuş . Doktor emzirdiğin için normal dedi tedaviye başladık
Peki ben işe gidiyorum diye vedalaşıyomusunCanım sen işe başlamadan 1 hafta önce annen hergün o saatlerde gelip vakit geçirsin. Benim kızım sakin bi bebekti ona rağmen birden bırakınca çok sorun yaşadık
Kaç kg doğdu ciddenVAlla bi düşündü çocuk endokrindi snki biyere yönlendirmeyi baktı zaten minik doğmuş normal ama hemen emzirmeyi bırak kan damlası başlıycaz dedi bi ay oldu vitamin verdi kan damlası dişte leke yapınca yeni sidefer yazdı onu bitirince anca götürürüm boyuda 2 cm kısabide hasta gibi bugün çok daha mızmız nefes alıyo ona bile ağlayacak
Benimki kesin sevecekküçük adam ya benimkide tam alışveriş manyağı dün oğlana mont almaya çıktım bi mutlu geziyo abisine gösteriyo abi bak diye tabi o sırada oğlum suratı 5 karış erkek heryerde erkek dedim uğraşma kızım boşver bakalım seninki nasıl olacak şimdiden ergen ama
Yaa sana zahmet nehircim şimdi iğneye başladım 5 gün hergün olacağım sonra 5 tanesini haftada bir sonraki kutu da ayna 1 olacak . Bizim bebelerin kullandığı ocean var ya oda baya yükseltiyormuşCanım bence düşük oda sana halsizlik yapar ben doğal içerikli bi ürün kullandım bakıp yazıyım sana ondan kullan istersen yükseliyo baya
Bizde o ters teptiPeki ben işe gidiyorum diye vedalaşıyomusun
Doli geçmiş olsunSelaaaammm kizlaarrr. Uzun zaman sonra düştüm buralara. Ben de oglani sutten kestim,gündüzleri 1 gece devamdi sonra 3 hafta once bir pazar yedigim recelin icinde cekirdek varmis azi disimi kirdim enfeksiyon yapti,vucuda vurdu antibiyotikler alinca aniden kesmis oldum. Dis de cekildi tabii.. Cok zor olmadi sanki o sirada 2 kardeşim bana gelmisti gezdik,,deniz havuz vs. Bana gore bekledigimden kolay oldu bir iki memeeeeeee krizi olsa da.
Simdi sira oda ayirma da. Benimki hiiccc bir sey yemiyor kizlar demiri 4,her sey eksik sinirda. Demir dokum tablet aldim onu bi deniycem ilaclarla duzelmedi cunku. Ben de multi takviye ariyorum hem kendime hem oglana. Kpssye yuklenmem gerek ama gunduz evde kostur parka cik yemek temizlik cok yorgunum mental olarak...
Evet o kadar haklısın ki . Ben hep iyi bir doktorumuz yok o yüzden bu tarz bilgi alamadığımı düşünüyordum ama sanırım yanılıyorum
Bizde aynıyız gölge sizinleGünaydın kızlar. Ben gündüzleri artık uyku vakti dışında vermiyorum meme bizim için bu bile büyük bir gelişme ama yemek seçme konusunda hâlâ bir değişme yok. Her gün sevdiği bir şeyin yanında bir de yemesini istediğim sebze bakliyat vs. Koyuyorum ama ya oynuyor ya bana yedirmeye çalışıyor.
Bir de bu aralar alt değiştirme kıyafet değiştirme konusunda aşırı inatçı zorla değiştiriyorum kakasını falan
Aynı benim oğlum işte. Poğaça ver börek ver yer ama yemek yemiyor. Biz kendimiz 3 öğün yapmıyoruz ama oğlana 3 öğün hazırlıyorumBenimki de yemiyor ve kendimi artik yetersiz ilan ettim. Yogurt yemez,kofte yerdi yemez oldu,domates yerdi o da bitti kahvaltida simit yedi sadece. Aralarda meyve biskuvi aksama dogru pilav yedi biraz.disleri de cikti... Yemek konusu cok berbat bizde . Catal.kasik tutmak istemiyor elini illa daldiracak hala.... nerden yaptim blw diyorum ya. Benim yedirmemi istemiyor. Siz gubde 3 ogun mu yiyorsunnuz evde. Biz 2 ve ara öğün.evvela biz bi 3e geecelim belki o da katilir diye dusunuyorum.
Bugun sebzeli yesil mercimekli bulgur pilavi yapicam insallah yer. Peki cesit cesit mi ogunlerde. Yani beniki yemiyor corba pilav et yaparim misal ya sadece corbayi kabul eder ya pilavi. Neden bilmiyorum ilk once corba içerirsem pilavi asla yemiyo ikisini ayni anda gosterirsem secim yapiyor.Aynı benim oğlum işte. Poğaça ver börek ver yer ama yemek yemiyor. Biz kendimiz 3 öğün yapmıyoruz ama oğlana 3 öğün hazırlıyorum