2019 Aralık Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
İnşallah öyledir. Birkaç kişi büyüyünce düzeliyor dedi ama bakalım göreceğiz
Ya hiç pes etmeden sürekli sebze meyve teklif etmek gerekiyormuş . Meyve yemiyordu mesela ben sürekli teklif ediyordum ay 2 gündür yiyor ve ben inanamıyorum

Ya hiç pes etmeden sürekli sebze meyve teklif etmek gerekiyormuş . Meyve yemiyordu mesela ben sürekli teklif ediyordum ay 2 gündür yiyor ve ben inanamıyorum
Kesinlikle buna katılıyorum. Her meyveyi her sebzeyi tabiki yemeyebilir çünkü onların da damak tadı var. Ama biz ya bu çocuk yemiyor doye sebze ya da meyve vermeyi bırakırsak hic yemez . Yemediğinde ısrarcı olmadan her yemeğinin yanında ben sebze veriyorum arkasından da meyve veriyordum.bir dilim de olsa tatlı niyetine yemekten sonra meyve veriyordum . Ben meyveyi azalttim ama size tavsiye ederim

Mesela karpuz yemeye başladı elma yiyor . Yani en azından tadına bakıyor erik yiyor mesela . Ama muz yemiyor çok zorlamıyorum teklif ediyordum o kadar . Mesela brokoli geçen sene yemedi yani yoğurtla yedi tek başına değil . Bu sene yine teklife başlayacağım

Israrla teklif edeceğim ben de. Az önce çorba verdim et suyuyla yaptığım yemedi sanki dövmüşüm gibi ağlıyor uzatınca. Kendisi yesin diye ona bir kaşık verdim önüne koydum bu defa o bana yedirmeye çalışıyor bu şekilde biraz oyaladım sonra kaldırdım mecbur

Ya benim kızımda köfteyi hic yemiyordu ya bu kofte yemeyecek mi diyordum ama ısrarla 2 günde bir sunuyordum hatta 14.ayda her gun her gün sunuyordum . Şu an köfteyi öyle yiyor ki anlatamam ama inanın hiç yemeyecek köfteyi yutamayacak heralde diye neredeyse emin olmuştum. Ama su an kofte benim kurtarıcım. Her yemeğin yanında var. Köfteyi de kizartmiyorum yag ve su ile birlikte haşlama gibi pisiriyorum. Kapağını kapatıp yarım saat pisiriyorum Yumuşacık oluyor. Tavsiye ederim

Köfte öyleydi bizim de bi ara onu da yemiyordu. Dediğin gibi sundukça alıştı. Benim oğlum yumuşak şeylerden ziyade biraz çıtır sert şeyleri seviyor o yüzden çok çok az yağda pişiriyorum ben

Köfte öyleydi bizim de bi ara onu da yemiyordu. Dediğin gibi sundukça alıştı. Benim oğlum yumuşak şeylerden ziyade biraz çıtır sert şeyleri seviyor o yüzden çok çok az yağda pişiriyorum ben
Ya bu işte tam olarak her çocuğun aynı olmadığını damak tatlarinin da aynı olmadığının kanıtı. Sebzeyi de belki yemek olarak sevmez fırınlanmis sever anneleri olarak deneyerek bulacagiz.

Ne kadar zaman aldı tuce bu
Gölge bizim durumda hatalı olan bendim . Ek gıda başlangıcında doğru düzgün meyve vermedim . Sanki meyve doyurucu birşey değilmiş gereksizmiş gibi gelmişti o zaman ( ne kadar saçma aslında ) bunun sebebi ise benim oğlumun emmekte zorlanması ve mama almaması oldu . Hep doyurucu şeyler yedirmeye çalışıyordum . Yeni başladım meyve teklifine 1 aydır . İyi geldi bence . İlk akşam yemekten sonra eline erik vs verip balkona çıkarttım kapruz verdim mama sandalyesinde yemeye başladı .

denizbenimadim @cedarice tecrübeli anneler ben aralık başı işe başlama kararı aldım yıllık iznimi bari hakediyim oğlumda işyerinin orda okula yazdırınca benimle gidip gelecek şimdi asıl sorum benim kızı anneme nasıl alıştırabilirim biliyosunuz ki zor ve bi o kadar değişik bi çocuk oğlumda hadi ben işe gidiyorum dediğimde el sallamıştı ama bunda işlemez alıştırma hareketlerim ne olmalı ilk nasıl başlayım çok gerginim annemle parkta falan oyalanıyo yeni başladı ama mesela ben markete gidiyorum sen evde bekle mama alıp gelcem desem kesin ağlar tecrübesiz gibi oldum ama eşimle kara kara düşünüyoruzyardım lütfen

Kız sende şu bebeyi asker ettin az bi sal gerçekten inan ilerde çok pişman olacaksın hiç istediğin gibi bi çocuk olmayacak tecrübeyle sabit

Babası da asker
Benim eşimde polis anlayabiliyorum bazen oğlan istediğini yapmayınca hizaya sokuyo ama nasıl hiza seni bi adam ederim 100 kere bidaha yapmayacam diye sayacaksın diye bi başlıyo mum ederim seni bak bebe diye geri çıkıyo aralarına girip oğlumu kurtarıyorum

Oğlanın odasına karartma perde diktirdim pazar gece odasını ayırıyoruz aşırı heyecan oldum hahahha

Hahahaha nasılsınız yaaa gel sarılalım sohbet edelim

Hahahaha nasılsınız yaaa gel sarılalım sohbet edelim
ben çok rahat bi insanım o kadar takılmam eşimde düzen hastası ayar oluyo bana delirtiyorum bazen mesela bana göre sallanacak bişey varsa sallarım hiiç üzemem kendimi ama ona göre herşey zamanında olacak ütüsünü kendi yapar mesela bana güvenmez gibi gibi çoğalabilir ona göre ben çok sorumsuzum bu rahatlıkla ölmem bence de o çok takıntılı anı yaşa hiç önemli değil diyorum anında panik

Eşin aynı ben ve kocam hahaha senin kız kime çekti acaba

Eşin aynı ben ve kocam hahaha senin kız kime çekti acaba
Benim kız da düzen takıntısı var bana çekmediği kesin bak evim hep topludur temizdir ama bazen sallarım aman ya yaparım ederim derim eşim ayar olur oda zor siz denk gelmişsiniz ben nişanlıyken herşey laylom tabi hiç farketmedimaslında birbirimize hiç uygun değiliz buda bizi köreltiyo çözümcü değil eşim ben hiçbişeyi önemsemem buna araba da dahil babamdan öyle gördüm abimler falanda öyle vursan kırsanda senden önemli değil boşver derdi ama eşim öyle değil geçen arabanın iki kapısını dubaya sürttüm amanın ben bi panik önemli değil falan diyo ama söylenecek adım gibi biliyorum halbuki arabayı ortak aldık hatta daha çok ben aldım say ama farketmiyo ona göre mala zarar vermek felaket ya en kötüsü ayakkabının bazen arkasına da basılır yani ama onun yanında mümkün değil düzgünce giysene niye basıyosun ki falan diye bi başlarsa o çenesini çekmeyim diye dikkat ederim o yüzden burda bekar yoktur ama herkes huyu suyu bir olanla evlensin kızlar diye kamu spotu oluşturayım

Oğlanın odasına karartma perde diktirdim pazar gece odasını ayırıyoruz aşırı heyecan oldum hahahha

Ya sen nasıl uyutuyosun emzirerek mi o sıkıntı işte geçen sistem otomatik girince senin yazını gördüm bu gece hiç uyanmadı bu çocuk neden uyanmıyo çok mutsuzum aç kalıyo falan iyi oldu sana dedim ekran görüntüsü atacaktım unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…