2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Insallah hersey saglikla devam eder. Karaciğer enzimlerindeki deger yuksekligi neye sebep oluyor hamilelikte ?
Gebelikte ki rutin testlerde mi ogrendiniz
Gebelik kolestazi denen durumdan kaynakli ise hem anne hem bebek icin hayati risk demek.30 lu haftala ulasildiysa erken sezeryan ile bebek dogurtuluyor kuvoz vs yasatiliyor ama venim cok yeni oldugundan simdiden bu sekilde yukselmeye devam ederse o haftalara gelemeden karacigerim biter ve hayati riske girerim.tabi anne karninda bebek kaybi da kuvvetli ihtimal.enzim yuksekligi cikinca ultrason ve birkac kan tahlili daha yapildi.onlar iyi ama asil sorunum kadin dogumcularin daha once gecirdigim operasyonla ilgili bilgilerinin olmamasi.3 yil once mini gastric bypass ameliyati oldum.ve bunu olan her insanin istisnasiz kandaki safra asidi yuksek cikar.bunu bilmediklerinden enzimler de yuksek en kotu sonuca bagliyorlar

Gebelik kolestazi denen durumdan kaynakli ise hem anne hem bebek icin hayati risk demek.30 lu haftala ulasildiysa erken sezeryan ile bebek dogurtuluyor kuvoz vs yasatiliyor ama venim cok yeni oldugundan simdiden bu sekilde yukselmeye devam ederse o haftalara gelemeden karacigerim biter ve hayati riske girerim.tabi anne karninda bebek kaybi da kuvvetli ihtimal.enzim yuksekligi cikinca ultrason ve birkac kan tahlili daha yapildi.onlar iyi ama asil sorunum kadin dogumcularin daha once gecirdigim operasyonla ilgili bilgilerinin olmamasi.3 yil once mini gastric bypass ameliyati oldum.ve bunu olan her insanin istisnasiz kandaki safra asidi yuksek cikar.bunu bilmediklerinden enzimler de yuksek en kotu sonuca bagliyorlar
Konuyu anlatınca onlarda anlar canımm.insallah sana da bebegine de bir zarar gelmeden devam eder hamileligin ve kavusursun. Rabbim hayırlı olani nasio etsin

Merhaba İzmir de yaşayanlar için sorum olacak hangi doktora gidiyorsunuz . Ben önce gözde hastanesine gitti memnun kalmadım sonra Ege şehir Hastanesi'ne gittim ama Dr çok soğuk davrandı kalp atışına bile sevinemedim nerdeyse.. hangi doktor tavsiye edersiniz ..

Merhaba İzmir de yaşayanlar için sorum olacak hangi doktora gidiyorsunuz . Ben önce gözde hastanesine gitti memnun kalmadım sonra Ege şehir Hastanesi'ne gittim ama Dr çok soğuk davrandı kalp atışına bile sevinemedim nerdeyse.. hangi doktor tavsiye edersiniz ..
Canim ben tarsusta yasiyorum. Burdaki doktprun izmire gecti. Medicalparkta mehmet bal. Ben cok memnundum. Butun tarsus memnundu zaten. Istersen bir dene

Burasi neresi :) ben ankara keciorendeyim
medical park...
benim dr ertan bey. onun pakeri 7500.
aylin dr 7500 tl. ikisinin de sgk anlasmasi yok yalniz. recetelerini ya parayla aliyorsunuz ya da baska yerde yazdirmaniz lazim..
diger doktorlarin 6750tl ayni paket fiyati. sgk lilar..

Gebelik kolestazi denen durumdan kaynaklaniyor ise cok tehlikeli.genelde 6 aydan sonra cikiyor ve bebek 37 .haftaya geldiyse hemen doguma aliniyor sezeryanla.ama erken donemde oldugundan benim enzimlerim yukselmeye devam ederse o haftalara gelemeden benim karaciger biter ve hayati riske girerim.ya da bebek dayanamaz vs.
Allah korktugunuzu yasatmasin.

medical park...
aylin dr 7500 tl. ikisinin de sgk anlasmasi yok yalniz. recetelerini ya parayla aliyorsunuz ya da baska yerde yazdirmaniz lazim..

Dogum paketi mi 7500 tl? :KK57:

medical park...
Cabim bende pinar hanim icin paket alacagimda suan sadece kredi kartindan provizyon mu alıyorlar?birde paketten ekle çıkar yapiyirlar mı?

medical park...

Koru hastanesi 6500-7000 civarı paket ama ben henüz almadım. Doktora da karar vermedim . Bakalım 1-2 ay sonra netleştircem inşallah

herkese merhaba arkadaşlar. bugün kontrolum vardı. doktor iyi şeyler söylemedi. kesem düzensizmiş ve geçen haftaya göre yeteri kadar büyümemiş dedi. kanama alanları var. sağlıklı bir gebelik değil dedi. pazartesiye kadar bekleyeceğiz ama muhtemelen kürtaj olacağım. doktorum çok ümitli konuşmadı.

herkese merhaba arkadaşlar. bugün kontrolum vardı. doktor iyi şeyler söylemedi. kesem düzensizmiş ve geçen haftaya göre yeteri kadar büyümemiş dedi. kanama alanları var. sağlıklı bir gebelik değil dedi. pazartesiye kadar bekleyeceğiz ama muhtemelen kürtaj olacağım. doktorum çok ümitli konuşmadı.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Benimde hissettiğim hep ikizdi başından beri ama tekmiş bebeşim:) inş senin ki ikizdir, hcg değerlerin yüksekmiydi.
Canım ismini mi degstrdn yok benim değerlerim hep sinirlardydi. Kalp atışı duydun mu ne dedi doktor. Ben de cok merakliyim salı günü ne olck diye ;)

Back
X