2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Muayeneden çıktım. Herşey yolunda. 1 ay sonra yine gideceğim. İkiz de 2li test yapılmıyor sadece ense kalınlığı bakacağım dedi.

Maşallah. Böyle devam, kalp atışına darısı

Hiçbir fikrim yok inana ama beklemekte fayda var.

İnşallah canım dediğin gibi ne yapsan olmuyor hepsi geçici yine kusuyorsun yine..

artık karar verdim bu doktoru değiştiriyorum!! Yine vajinal ultrasonla baktı. Artık çok saçma gelmeye başladı bence bu doktor birşey göremiyor sıkışınca alttan bakalım çok küçük!! Herneyse bebeğimin kalp atış sesini duyamasak da görüntüsü gördük. Kalbide atıyor çok şükür. Bulantılarım için bir hap Verdi. O kadar. Acaba ne desemm diye sesli düşünüyor bide. Nasıl doktor ben anlamadım .

Sen o doktoru hemen değiştir canm bende bugün gittim çocuğu iki türlü de bi yakalayıp göremedi başka doktora sevk etti bide kanaman var düşük yapabilirsin dedi ne kadar üzdü beni diğer doktora dedim kanaman var diyo diye yok öyle bişe dedi beni ağlattı resmen ne biçim doktor bunlar anlamyorum o kadar okuyorsan hakkını vermek lazım Allah hepimize iyi doktor nasip etsin

Ne verdi ilac yeni doktoruna danismadan alma bana kalirsa canim

İnanamıyorum yaa sebepsiz yere nasıl da üzmüş!! Gerçekten bu doktorlara anlam veremiyorum ben Artık saçmalıyolar başka birşey değil!!

Bend eiçiyorum ((
Çok mu iciyosun canım? birakamiyosan azaltmaya çalış bari evlatlarımız için fedakarlık yapmamiz gerekiyo. inan yaşadığımız vicdan azabına değmez ben artık hiç içmeyi düşünmüyorum gebeliğim boyunca inşallah sende bırakırsın

Ay nasıl da üzmüş hiç dikkat etmiyor bazı doktorlar, zaten hamilelikte duygusal oluyorsun bir de bunlarla uğraşıyorsun. Sen hiç üzülme bence unutmaya çalış dediklerini

Kızlar Birsel sorucam bu sabah kalktım üzerimde inanılmaz bir kırgınlık halsizlik Boğaz agrısı akşam üzeri İnan’ın 3-4 kat giyinip yorgana sarıldım üşüme tuttu neyse şimdi az daha iyiyim ama grip mi oluyorum ne anlamadım ki dün gayet iyiydim oysa neyse baya uzun uzun anlattım ama bu gibi durumlarda nane limon yada başka bitki çayı içebilir miyiz hangi çaylar yasak bilgisi olan var mı

Canım bana da aynısını verdi doktor bu sabah aldım bir tane gerçekten çok iyi geldi. Bugün devlet hastanesine de tahliller için gittim oradaki doktora da gösterdim kullanabilirsin dedi.
Canım ben şimdi içtim bi tane 5 dk sonra onu da kustum deliricem!!

Merhaba allah nasip ederse benimde 11.08 doğum tarihi yakın diye sordum önümüzdeki hafta gel dedi doktorum o zaman gidicem kese boyutu neydi acaba fikir oluşsun diye soruyorum, ilk hamileligin bide burda okuduğum bazı şeyler var okudukça kalp atışlarını duyana kadar korkuyorum

[QUOTE="Ceres2310, post: 58250010, member: merhaba aynı şey bende de var ama neden kaynaklandığını çözemedim, sizin neden orda ağrı olduğu konusunda fikriniz var mi

Okuyorum canım o kadar haklılar kii.. kesinlikle imkansız değil. Bunu yapmak zorundayız onların sağlıkla doğabilmesi için.

bulantınız başladımı kızlar. benim ikinci hamileliğim ilk kızımda 7 haftada baslamıstı ve 9 ay boyuncada surmustu. bu hamılelıgımde 5 haftada basladı ama ara ara gelip bitiyor.

Benimde ara ara oluyor bulantılarım özellikle sabahları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…