2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım benim 7+4 adete göre ama muayenede 5+6 cıktı.dr. geç döllenme dedi...hem bekle bu arada başka dr.ada git

Öyle canım maalesef merhamet herkeste yok.

Aramizda 3 gun var canim 4 gun sonra ultrasona gtcem kalp atisini duyar miyim acaba

İyi aksamlar kızlar dun yapmıştım bu testi sonradan belirdi bu ikinci çizgi önceden de olurdu ama boyle net değil gölgesi olurdu umutlandim bende sonra suya tutup sildim kayboldu adetim bugün itibariyle 7 gün geçmiş durumda hala olmadım yani insAllah gebelik vardır cumartesi bi daha yapacam test dger forumdaki arkadaşlar test bozuk olabilir çizgiler tam c t nin altında değil dediler kafam karıştı benimde sizde bakar misiniz test bozuk mu uzun oldu kusura bakmayın ama yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• _20181217_212657.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 56
Boyle testim kaymış çizgiler dediler

Eklentiler

• IMG_20181217_132253.webp
    10 KB · Görüntüleme: 56
Boyle testim kaymış çizgiler dediler
Sonucta daginik degil olmasi gereken formada fakat biraz yanda test yeri hafif kaymis olabilir kaydi diye bu test yanlis sayilmaz bence cunku hcg degerin varki 2.cizgi cikiyor demi yani sen gene tekrarla benimki seninkinden daha belirsizdi adetime birgun kala yapmistim senden 7 gun gecmis ki kirmizida belli oluyor golge falan sayilmaz bu cok belli tekrar test al ve yap canim hayirli olsun simdiden

Sadece mthfr heterozigot mu senin canım ?
yok canim.
pai homozigot
mthfrc 677t heterozigot.
oglumda da aspirin ve igne kullandim..suan aspirin kullanirken kanama oldu diye sadece igneyi verdi.

hepsi cikmadi canim. hepatitler negatif...
ama kizamikcik cikmadi..

Çok teşekkür ederim insAllah vardır cumartesi yapacm beklemek istiyorum geç döllenme olmuştur diye düşünüyorum

Kızlar iyi akşamlar kasık ağrılarınız var mı benim bu akşam kasıklarım hafif hafif ağrıyor :)

Kızlar iyi akşamlar kasık ağrılarınız var mı benim bu akşam kasıklarım hafif hafif ağrıyor :)
Benim dün aşırı ağrım vardı canım baya korktum ama bugün geçti çok şükür. Su içince ağrım falan kalmıyor ağrının sebebi biraz da gaz ve kabızlık galiba hamilelikle birlikte dengem alt üst oldu

Benimkinde anti cmv igg Y harfi var bide kizamikcik da Y var digerleri hep D doktor aciklama yapmadi aceleden soramadim da sizce cmv nedir?
Y harfi yüksek D harfi düşük mü oluyor acaba onu bilemedim ama igg pozitifse bağışıklık kazandın demek oluyormuş. Eğer Y yüksek demekse sen o ikisine bağışıklık kazanmışsın demek ki canım. Diğer gittiğinde sor istersen. Cmv vücutta herhangi bir virüs var mı diye bir şeydi galiba canım onu tam ben de bilmiyorum ama igg nin yüksek olması iyi bir şey ondan eminim:))

Teşekkür ederim cnm bu akşam kahve rengi lekeler geldi çok korktum yarın gidicem doktora belki ilaç fln verir soğuk algınlığına da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…